Spread the love

Alex Soze Vriendin:- Alex vertelt over de vreemde gebeurtenissen die zich hebben voorgedaan en stelt Romy vervolgens voor aan de groep volgers. “Onze eerste avond uit ging verder in de gevangenis.” Het was de bedoeling dat Alex en Romy naar Van der Valk zouden gaan, maar zoals iedereen heeft gezien, is dat niet doorgegaan. “Onze eerste avond uit” ging verder in de gevangenis.

Alex Soze Vriendin
Alex Soze Vriendin

Alex Soze, die afkomstig is uit Groningen, zit momenteel (of voorheen) in de gevangenis voor het aanvallen van de persoon die gewond raakte bij een auto-ongeluk waarbij hij betrokken was en voor het blijven rijden na het ongeval.

Vanwege de acties die Alex ondernam, werd hij enkele maanden geleden schuldig bevonden door een rechter en kreeg hij een straf die meer dan 1.100 euro aan boetes en drie maanden gevangenisstraf omvatte als gevolg van zijn gedrag.Als Simon in zijn auto zit en door de Turfsingel rijdt, realiseert hij zich dat het tankstation betere tijden heeft gekend. Dit gebeurt ergens rond het begin van de maand oktober.

Als gevolg van wegwerkzaamheden waardoor de linkerrijstrook is afgesloten en de route overbelast raakt, moeten hij en zijn vriendin noodgedwongen door de drukke straat lopen, die is afgesloten voor doorgaand verkeer. Wanneer Alex S. Wanneer ze in paniek begint te raken, lijkt het alsof alles in orde is.

Als het wordt gevonden, wordt het op het ontvangstbewijs gegooid op het moment dat het wordt ontdekt. Soze is een bekende YouTube-persoonlijkheid die berucht is omdat hij “OSU” schreeuwt met een ongepast hoog volume.

Alex Soze, een controversiƫle YouTuber en blogger, wint snel aan populariteit. Hij presenteert het voor het eerst aan zijn vrouw en vermeldt dat hij aan een paar verschillende projecten werkt.Iedereen heeft op een bepaald moment in zijn leven een liefdesverdriet meegemaakt en we zijn het er allemaal over eens dat het echt een vreselijke ervaring is.

Alex Soze Vriendin

Het is een van de moeilijkste dingen die een mens kan doormaken, en als gevolg daarvan kun je dagenlang niet slapen, huil je oncontroleerbaar en heb je het gevoel dat je loopt als een zombie. Als we hartzeer zouden moeten definiƫren, zouden we zeggen dat het de emotionele pijn is die iemand ervaart als gevolg van de ontbinding van een romantische relatie.

Tijdens Alex’ tijd in detentie in de sportschool werd onthuld dat alles te maken had met het feit dat hij een verbrijzeld hart had als gevolg van een mislukte liefde. Nu, daar was een beetje van, en om helemaal eerlijk te zijn, deelde hij dit ook met zijn volgers. Doe het hem nog een keer aan.

Hij heeft kennis gegeven van twee belangrijke opdrachten. De persoon die bekendheid kreeg als een van de meest uitgesproken tegenstanders van de maatregel, is momenteel op weg naar een bruiloft. Er is aan Alex gevraagd om daar de boel op te stoken.Daarnaast gaat hij in gesprek met enkele opmerkelijke personen. Daarnaast stelt hij zijn vrouw voor aan degene die de vlog bekijkt. Het lijkt erop dat ze het niet zo leuk vindt om voor de camera te staan.

Je hebt op dit moment waarschijnlijk wel van Alex Soze gehoord vanwege alle krankzinnige films waarin niets kan mislukken behalve hij. Usssh! Na een avondje stappen in Grunn werd Alex getaserd door politieagenten, en het bleek dat zijn arm daardoor gebroken was. Dit gebeurde begin maart van dit jaar.

Er werd onthuld dat Alex die avond voor het eerst op een date was geweest met Romy. Desondanks is het stel elkaar blijven zien terwijl Alex achter de tralies zit, en ze hebben nu de kans om eindelijk het volgende hoofdstuk in hun liefdesverhaal te schrijven. Dat is echt cool, kerel!

Voor heel lang. Alex Soze kon zich niet lang koesteren in de glorie van zijn hervonden vrijheid. Een paar weken geleden werd hij in hechtenis genomen voor het aanvallen van een wetshandhaver terwijl hij weg was. Natuurlijk was hij onlangs voorwaardelijk vrijgelaten en kon hij de inrichting nu weer verlaten. Dat zegt niet veel over iets positiefs.

In deze aflevering kregen we echter een heel andere kant te zien van deze schurk, Alex Soze, die bij de meerderheid van de mensen waarschijnlijk bekend staat als professioneel flamboyant.Wat betreft dit hilarische stel, we konden niet stoppen met lachen om onszelf.

Ze zijn allebei bedreven in het spelen van stomme lullen, wat perfect is, want dat is iets waar we af en toe gebruik van kunnen maken. Sta er niet bij stil en blijf maar doorpraten over dwaze dingen; dit is een favoriet tijdverdrijf van Andy van der Meijde en Alex Soze.

Alles is vatbaar voor mislukking, aldus Alex Soze. Het was een videoblog waarin hij weigerde een mondkapje te dragen tijdens het winkelen dat hem de meeste aandacht trok.Zijn houding ten opzichte van de arbeiders was er op zijn zachtst gezegd niet een van verfijning.

Hij is echter van mening dat als je voor jezelf wilt opkomen, alles in orde is. We zijn opgelucht om te horen dat Alex zich binnenkort geen zorgen hoeft te maken over de mondkapjes en we hopen dat hij hierdoor vaker in de spotlights kan staan.

Na een periode van relatieve slaap, de favoriete YouTube-persoonlijkheid van Groningen, Alex Soze, is voortgekomen uit een hiaat. Hij was nog maar net uit de gevangenis vrijgelaten toen hij deze opname maakte, maar hij deed het natuurlijk meteen. “Ze kwamen papa halen. Papa gaat alles weer vernielen,” zei ik tegen mijn kinderen terwijl ze me vergezelden.

De Groningse YouTuber draait vervolgens de camera om en onthult dat Andy van der Meyde, een voormalig voetballer, ook in de auto zit en zegt: “Vertel gewoon een mooi verhaal met Andy in de auto.” Het is niet bekend waarvoor Alex Soze werd opgesloten. Kijk eens naar de foto’s bovenaan.

Gossip deelde een opmerking die zogenaamd is geschreven namens Alex Soze, waarin hij beweert dat hij erg blij is met de steun van zijn fans en dat hij zich erg gesteund voelt door alle lieve berichten, wensen en berichten: “Hij voelt zich erg ondersteund door alle lieve berichtjes, wensen en posts.”

Bovendien zal hij “weer door die deuropening worstelen”. Op dit moment is Soze’s voorlopige hechtenis met nog eens 90 dagen verlengd voor het onderzoek; desalniettemin kunnen bewonderaars tot die tijd correspondentie sturen.

Alex Soze Vriendin
Alex Soze Vriendin

Ze zijn nu in Van der Valk, waar ze op elkaar hebben gewacht, en Alex heeft beloofd uit te leggen hoe ze elkaar hebben leren kennen. Terwijl hij opgesloten zat, kon Alex regelmatig naar Romy bellen. Hij vertelde haar: “Ik had ook veel bezoek, dus je leert elkaar op een andere manier kennen dan gelijk naar bed gaan.”

By Sarah

%d bloggers like this: