Spread the love

Alison Van Uytvanck Vriendin:- Alison Van Uytvanck en Greet Minnen hebben in het echte leven een romantische relatie met elkaar; niettemin namen ze het tegen elkaar op in de kwartfinales van het ITF-evenement in Nottingham.Op het toernooi van de International Tennis Federation (ITF) in Nottingham heeft Alison Van Uytvanck een plaats in de finale verdiend.

Alison Van Uytvanck Vriendin
Alison Van Uytvanck Vriendin

Ze spaarde haar vriendin Greet Minnen niet toen ze tegenover elkaar stonden in de kwartfinales en daardoor won ze ook in de halve finale.Alison Van Uytvanck is verder gegaan en heeft een nieuwe liefde in haar leven gevonden, zes maanden nadat bekend werd dat zij en medetennisser Greet Minnen hun relatie hadden beëindigd.

De tennissuperster, die 28 jaar oud is en vorige week in de tweede ronde op Roland Garros werd uitgeschakeld, wordt momenteel vergezeld door Emilie Vermeiren.Ze plaatste een foto op haar sociale media-account waarop ze allebei poseren voor de Eiffeltoren. Ze ondertekende de brief ‘From Paris with Love’. Emilie reageerde vol genegenheid. Ze reageerde met een hart op de vraag door te zeggen: “Omdat alles zoveel leuker is met jou.”

Als gevolg van het coronavirus rusten zowel Alison Van Uytvanck als haar vriendin Greet Minnen momenteel thuis uit. Ze konden niet trainen op een typisch speelveld, dus bedachten ze een alternatieve oplossing: trainen in de tuin.

In een beweging die druipt van de ironie, plaatste Van Uytvanck een video op haar Instagram-account waarin zij en haar vriendin Greet Minnen hun tuin verzorgen om zich klaar te maken voor het komende groeiseizoen. Vanwege het coronavirus blijft iedereen thuis, dus als je een atleet bent, moet je creatief zijn. Het is een hele training voor volleybal.

Dit jaar won Van Uytvanck de eerste wedstrijd in Karlsruhe en ze toonde ook aan dat ze de meest capabele speelster was op het gras in Nottingham. Op het scorebord stond twee keer 6-4 nadat er een uur en twintig minuten waren verstreken.

Alison Van Uytvanck (WTA-57) en haar compagnon Greet Minnen (WTA-105) reizen af ​​naar de United States Open (31 augustus – 13 september), ook al is er een stortvloed aan afgelastingen voor het toernooi geweest.

De US Open is het tweede Grand Slam-toernooi van het seizoen. René Van Uytvanck maakte woensdag zijn keuze bekend om de verklaring af te leggen.De vader van Alison Van Uytvanck verklaarde dat zijn dochter en haar partner Greet zich deze week terugtrekken uit het graveltoernooi van Praag om zich voor te bereiden op de US Open op hardcourt.

“Het toernooi van Cincinnati is de eerste wedstrijd die ze in New York spelen” (die op 21 augustus begint). Komend weekend vertrekken ze naar de Verenigde Staten van Amerika.Zowel Van Uytvanck als Minnen hebben lang getwijfeld of ze wel of niet op reis zouden gaan.

Alison Van Uytvanck Vriendin

Alison Van Uytvanck uitte vorige week haar bezorgdheid aan een verslaggever en zei: “Ik weet dat de situatie in New York aan het verbeteren is en dat er tal van veiligheidsmaatregelen worden genomen, maar ik heb nog steeds mijn bedenkingen.”Dit is de eerste keer dat Minnen deelneemt aan de US Open (er zijn dit jaar geen kwalificaties), maar het zal haar tweede keer zijn dat ze deelneemt aan een Grand Slam-evenement.

Minnen wordt vrijdag 23 jaar. In januari nam ze deel aan de Australian Open en ging door naar de tweede ronde van het toernooi.Van Uytvanck, nu 26 jaar en bereikte in 2015 de kwartfinales van Roland-Garros, begon in 2017 in Flushing Meadows, waar ze voor de zesde keer meedeed en voor het eerst doorging naar de tweede ronde.

Een kort fragment uit een gesprek dat ik had met het tennispaar Alison Van Uytvanck (24) en Greet Minnen (21). Hun nomadische levensstijl vereist dat ze deelnemen aan toernooien over de hele wereld, maar ze genieten het meest van tijd samen door in hun residentie in Vilvoorde.

Ze zijn nu drie jaar samen en hun liefde heeft de tand des tijds doorstaan. Een prettige uitwisseling van ideeën Dit is een verhaal over meisjes die dol zijn op andere meisjes, over privé dates hebben en prachtige dromen hebben.

Na haar overwinning op Minnen versloeg Van Uytvanck de Mexicaanse tegenstander Renata Zarazua in de andere halve finale van de dag met 6-2, 2-6 en 6-0.Alison Van Uytvanck, 26 jaar, zal die bijzondere kerstavond in het jaar 2020 niet snel vergeten.

Vrijwel onmiddellijk stelde haar goede vriendin en mede-tennisser Greet Minnen, die 23 jaar oud is, de vraag aan Alison, met de kerstboom als decor.Ze wonen al een tijdje samen en hebben besloten dat ze nu klaar zijn om de volgende stap in hun relatie te zetten.

Het Belgische tenniskoppel is ruim vier jaar samen. Gefeliciteerd, dames!Alison Van Uytvanck was open en eerlijk tegen Sporza over de periode waarin ze gepest werd en onthulde voor het eerst haar seksuele geaardheid. “Ik heb een vriendin.”We proberen het niet langer te verbergen en we zijn van plan om samen te gaan wonen

daar heel snel, “klinkt hij zelfverzekerd. De Belgische speler is de top 50 binnengedrongen na het winnen van het WTA-toernooi dat vorige week in Boedapest werd gehouden.In Boedapest behaalde Van Uytvanck haar derde overwinning op het Women’s Tennis Association-circuit van haar carrière.

Het was vanwege die overwinning dat ze doorbrak in de top 50, en het toonde aan dat haar beslissing om met een nieuwe trainer te gaan werken de juiste was.Begin februari maakte ze op haar Facebookpagina bekend dat ze de samenwerking tussen Tennis Vlaanderen en coach Alain De Vos zou beëindigen.

David Basile, haar nieuwe personal trainer, boekt vooruitgang. “Ik voelde me niet fantastisch, en ik had de indruk dat er te veel voor me werd gepland”, zei ze. Ik wilde meer controle hebben over mijn situatie en verder gaan op een manier die uniek was voor mezelf.

Je kunt niet beweren dat het niet loont. “Alison Van Uytvanck en Greet Minnen, beiden uit België, waren vroeger het bekendste LGBT-koppel dat deelnam aan de WTA Tour. Ze waren al bijna vijf jaar aan het daten voordat ze zich in december 2020 verloofden.

Minder dan een jaar na de verloving maakte het paar echter bekend dat ze niet meer samen waren, waarbij ze verklaarden dat ze onderling hadden afgesproken om een ​​pauze te nemen van hun relatie.
Minnen juichte Van Uytvanck vanaf de tribunes toe tijdens de BNP Paribas Open 2022 in maart, ondanks het feit dat de twee niet langer samen dubbelspel spelen.

Alison Van Uytvanck nam een ​​selfie met haar vriendin Emilie Vermeiren voor de Eiffeltoren en uploadde deze op Instagram terwijl ze allebei deelnamen aan de French Open van 2022. Het bijschrift, dat vergezeld gaat van een hart-emoji, luidt: “Van Parijs met liefde.”

Alison Van Uytvanck Vriendin
Alison Van Uytvanck Vriendin

Omdat alles zoveel leuker is bij jou, antwoordde Vermeiren met een bericht met een hartjes-emoji en de zin “omdat alles zoveel leuker is met jou.” Daarnaast plaatste Van Uytvanck een foto waarop ze elkaar vasthielden in een tennisclub op zijn Instagram-stories.

By Sarah

%d bloggers like this: