Ann Wauters Gezin

Spread the love

Ann Wauters Gezin:- De afgelopen jaren heeft Ann kritiek gekregen voor haar rol bij de Belgian Cats, en de kritiek is alleen maar heviger geworden sinds ze voor het eerst werd uitgesproken. In tegenstelling tot haar ben ik het type persoon dat direct aan de slag gaat.Omdat Ann en ik al zo lang samen zijn, lijkt niemand onze relatie vreemd te vinden.

Ann Wauters Gezin
Ann Wauters Gezin

Er is ook een mogelijkheid dat het niet hetzelfde is. De Verenigde Staten van Amerika,Bijvoorbeeld, mede-sterren die lesbiennes zijn, hebben een poging gedaan om ons geliefd te maken bij hun families door ons aan hun families voor te stellen.

De opvoeders spraken hun dankbaarheid uit voor het feit dat de identificatie van onze familie op geen enkele manier voor hen verborgen was.Ze lieten hun kinderen achter op de Internationale School in Istanbul, waar ze hen hadden ingeschreven. Helaas merk ik het afgelopen jaar dat een lesbisch stel met kinderen daar steeds minder welkom is.

Ann’s carrière is behoorlijk vruchtbaar geweest, zoals blijkt uit het feit dat ze eerder werd geëerd met de titel van Europese Speler van het Jaar en dat ze momenteel een aantal prijzen bezit. Ze was lid van de San Antonio Stars van de Women’s National Basketball Association (WNBA) en droeg bij aan het kampioenschap van het team.

Alleen heeft de media in het verleden nooit veel aandacht aan dit onderwerp besteed. Daarbij komt dat de jarenlange ervaring die Ann nog steeds van pas komt voor de groep, en op dit moment is er niemand die de functie die Ann vrijmaakte volledig kan dekken.

Het bleek echter dat ook deze methode niet werkte. Ondanks dat het voor mij geen succes was, kwamen we tot het besef dat Ann zwanger zou worden. Dat begon meteen te werken. Tijdens die specifieke periode was ik me bewust van een ongewone ervaring.

Daarnaast werd ontdekt dat ik zwanger was. Hoewel het ter plekke verzonnen was, waren we het allemaal eens als het ging om onze opgewonden anticipatie op wat zou volgen. Dat is gewoon geweldig. Nadat er nog eens negen maanden waren verstreken,Zowel Lou als Vince werden binnen korte tijd van elkaar afgeleverd.In de tijd dat Ann Dree’s kind droeg, tekende ze een contract met Valencia, die ook partij was bij de overeenkomst.

Daarom begon ze zo snel mogelijk na de geboorte van haar kind weer aan haar trainingsroutine. Ze was vastbesloten om de best mogelijke eerste indruk te maken in haar gloednieuwe nachtclub. Ons gezin werd ontworteld en verhuisd naar Spanje toen Lou en Vince elk nog maar een paar maanden leefden.

Ann Wauters Gezin
Ann Wauters Gezin

Terwijl we er vele dagen waren, was Ann al een week weg met de bemanning. Ik bleef met twee baby’s achter in een stad die ik niet kende. Het werkte echter wel toen er voldoende aanpassingen waren gedaan om rekening te houden met de nieuwe omstandigheden.”Laat er geen misverstand over bestaan: Ann is een buitengewoon meelevende moeder die bereid is alles op te geven voor haar kinderen, Lou, Vince en Dree. Zoveel is duidelijk.

Ze wilde haar beste prestatie leveren ondanks het feit dat ze al zoveel jaren lid was van die exclusieve clubs. Er zijn veel mensen die zich niet bewust zijn van de dingen die ze heeft moeten opgeven en het aantal dingen dat ze heeft moeten opgeven.

In de sporthal De Lange Munte in Kortrijk kreeg Cathérine Vandoorne de kans om te spreken met een van de meest begaafde vrouwelijke atleten in de annalen van ons land. Ann Wauters is een torenhoge figuur in zowel reële als figuurlijke zin, en ze heeft een uitstekende staat van dienst om daarin mee te gaan.
Ze kan met een gevoel van voldoening terugkijken op haar carrière, aangezien ze een hoge mate van prestatie heeft kunnen bereiken op het internationale toneel van de basketbalwereld.

Dat kan ze nu ze zich heeft teruggetrokken uit de meest intense competitie. Als er echter niemand is om het te zien, heeft ze een heel stralende glimlach op haar gezicht. Dree, die pas zes jaar oud is, Vince en Lou, die respectievelijk negen jaar oud zijn,

Ann Wauters Gezin
Ann Wauters Gezin

Dit zijn de drie nakomelingen die zij en haar vrouw Lot hebben voortgebracht. Aan de andere kant zijn het geen identieke tweelingen. Het was echt een buitengewone gebeurtenis voor het paar dat Ann Wauters en haar vrouw Lot drie weken na elkaar bevallen terwijl ze allebei tegelijkertijd zwanger waren van hun respectievelijke kinderen. Hun beide kinderen werden gezond en gelukkig geboren. Ze vindt het een buitengewone gebeurtenis, en veel mensen zijn benieuwd of ze het met opzet hebben gedaan.

Natuurlijk niet! Het is mijn overtuiging dat iedereen zich ervan bewust is dat zwanger worden een aanzienlijke hoeveelheid geluk vereist en dat het niet zo kan worden gepland dat het het gewenste resultaat krijgt.

Het onderwerp kinderen kwam ter sprake tijdens ons gesprek nadat Samara Ann voor CSKA Moskou en Yekaterinburg had gespeeld. We waren op dat moment in Rusland. Het plan was dat ik eerst zwanger zou worden, dan alle anderen zou volgen.

Maar het werkte niet. Ik heb alles gegeven voor een periode van vier jaar.Het proces van kunstmatige inseminatie vereiste dat ik maandelijks een vliegtuigreis maakte van Rusland naar België. Het proces van in-vitrofertilisatie werd vervolgens door onze groep geïnitieerd.

Ze was bereid alles op te geven om de top te bereiken. Als Ann geen ongemak kan verdragen, dan is ze niet de echte Ann. Zo gingen we vorig jaar op vakantie naar Spanje en toen wij er waren, ging ze een paar dagen paardrijden. Deze activiteit vond plaats terwijl zij daar was. Als ze aan het sporten is, drijft ze zichzelf altijd tot het punt van uitputting, omdat het in haar aard zit.

%d bloggers like this: