Spread the love

Arno Kantelberg Gezin:- Door het leerzame karakter van de artikelen die hij schrijft, staat hij ook wel bekend als ‘de pastoor in Hollandse stijl’. [Citaat nodig] Sinds de publicatie van de Santos Football-publicatie,Hij draagt ​​consequent een column bij aan het betreffende tijdschrift.

Arno Kantelberg Gezin
Arno Kantelberg Gezin

Arno Kantelberg levert regelmatig bijdragen aan de gesprekken die plaatsvinden tijdens de Mediaforum-uitzendingen op de radio. Tijdens het programma Spraakmakers op Radio,Tijdens deze uitzending, die eens in de twee weken wordt uitgezonden,

geeft hij zijn mening over recent nieuws en gebeurtenissen en ontwikkelingen in de media. Peter de Bie fungeerde als vervangende presentator tijdens het voorjaarsseizoen van het radioprogramma Nieuwsweekend, waar hij presentator was van de uitzending die in die tijd werd uitgezonden.

De Nederlandse Uitgeversvereniging kende Kantelberg voor zijn werk de titel Editor van het Jaar toe. In de afgelopen jaren had hij in aanmerking kunnen komen voor die prijs. Kantelberg schreef talrijke stukken.Op het gebied van herenkleding staat zijn boek “Man at His Best” bekend als de “stijlbijbel”. Esquire en Men’s Health hebben beide Arno Kantelberg Gemert als hoofdredacteur.

Kantelberg heeft ruime ervaring in de media en is cum laude afgestudeerd aan de Academie voor Journalistiek in Tilburg. Hij bekleedde de functies van redacteur, adjunct-hoofdredacteur en hoofdredacteur bij verschillende tijdschriften,

zoals HP/de Tijd en Nieuwe Revu. In dat jaar ontving hij van de Nederlandse Uitgeversvereniging de prijs voor Hoofdredacteur van het Jaar, een eer waarvoor hij zich in het verleden kandidaat had gesteld.

Arno Kantelberg Gezin
Arno Kantelberg Gezin

Kantelberg is de auteur van een aantal romans, naast artikelen die zijn gepubliceerd in tijdschriften en scripts die voor televisie zijn geproduceerd. Zijn meest recente boek, “Man at His Best”, wordt algemeen beschouwd als het meest uitgebreide onderzoek naar het gevoel voor stijl dat de mens bezit.Bekende Nederlanders zijn bang voor het oordeel van Kantelberg, aangezien hij een wekelijkse column schrijft die op de achterpagina van het blad Volkskrant verschijnt.

Als hoofdredacteur van Esquire loopt hij door zijn positie in de publicatie in de voorhoede van wereldwijde modeshows. In het literaire voetbaltijdschrift Santos, waarvoor hij schrijft en een column voor publiceert, wordt Kantelberg de ‘Stijlmeester van de Vader’ genoemd. Santos is een van de publicaties van Kantelberg.

In januari van dit jaar werd hij benoemd tot redacteur van het tijdschrift Men’s Health. Daarnaast kreeg hij de functie van hoofdredacteur bij National Geographic, een maandblad dat naast National Geographic Traveler en National Geographic Historia ook National Geographic Historia produceert.

Sindsdien is Arno Kantelberg gastexpert bij RTL Boulevard, een show die vooral draait om lifestyle en looks.Als onderdeel van zijn verantwoordelijkheden in deze functie deelt hij zijn wijsheid wekelijks aan het publiek. Kantelberg en Henri de By werkten samen aan het script voor “The Lonely War”,

een televisiekomedie die werd geproduceerd door Koos Tak en geregisseerd door Theo van Gogh. Deze voorstelling was een van de finalisten voor de Gouden Beeld Award in de categorie Beste Komedie. tijdens de wekelijkse show.

Arno Kantelberg Gezin
Arno Kantelberg Gezin

Toen Matthijs van Nieuwkerk ‘De Gids’ liet zien, had Kantelberg het idee dat het uiteindelijk de VARA zou worden. ‘De Gids’ werd gepresenteerd door Kantelberg. Naast Veronica presenteerde hij interviewprogramma’s op verschillende andere radio- en televisiezenders. In de loop van het seizoen is de aflevering van het Nederlandse televisieprogramma “Wie is de Mol?” waarin Arno Kantelberg verscheen werd uitgezonden.

Hij was de vierde persoon die een einde maakte aan dit gedrag toen hij dat deed. Kantelberg is een productief schrijver die regelmatig bijdraagt ​​aan publicaties, waaronder kranten en tijdschriften. Daarna begon hij een wekelijks stuk te schrijven voor de Volkskrant waarin hij kritiek had op de kleding van bekende Nederlanders.

Johannes Henricus Maria Arno Kantelberg Gemert, Augustus, was een Nederlandse journalist. Na een aanzienlijk aantal jaren als hoofdredacteur van tijdschriften als Esquire en National Geographic te hebben gewerkt, beschouwen sommige mensen hem nu als de Style Pastor Laureate. Hij bekleedde deze functies geruime tijd.

Kantelberg is afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek in Tilburg, waar hij met de hoogst mogelijke eer afstudeerde. Tijdens zijn studententijd begon hij zijn carrière in de uitgeverij als redacteur van het opinieblad HP/De Tijd.

Na zijn afstuderen werkte hij naast zijn functie bij HP/De Tijd ook als gastdocent journalistiek bij Fontys Hogeschool Journalistiek. Beide dingen deed hij nadat hij naar Nederland was verhuisd.

Na zijn verhuizing naar Nederland behield hij zijn status als werknemer in beide hoedanigheden. Tijdens zijn loopbaan bij VARAgids, Carp* en Nieuwe Revu weet hij altijdrved in de hoedanigheid van plaatsvervangend hoofdredacteur.

Daarin kreeg hij de functie van hoofdredacteur bij het tijdschrift Man en Esquire, dat toen nog door de Telegraaf Magazines Groep werd uitgegeven. Na een management buy-out van Esquire ging Kantelberg uiteindelijk over op zelfmanagement van het bedrijf.In de jaren die volgden, maakte hij met zijn uitgever een aantal tijdschriften, waaronder het eerste nummer van FHM in het Verenigd Koninkrijk.

Daarin bemiddelde Kantelberg een deal met Hearst Netherlands om de rechten op het publiceren van Esquire over te dragen. Hearst Nederland is uitgever van een aantal publicaties, waaronder ELLE en Quote. Hij handhaafde zijn positie als editor-in-chief van de publicatie gedurende zijn ambtstermijn daar.

By Sarah

%d bloggers like this: