Spread the love

Bo Bendsneyder Leeftijd:- Omdat Bendsneyder niet meer competitief was in de Moto-klasse, was de Supersport World Cup voor hem de volgende logische stap. Desondanks kende het Pertamina Mandalika SAG-team in Moto hem een ​​positie toe om het seizoen in januari te beginnen.

Bo Bendsneyder Leeftijd
Bo Bendsneyder Leeftijd

Terwijl hij naast Brad Binder rijdt voor het Red Bull KTM Ajo-team, maakt In Bendsneyder zijn eerste optreden in de Moto-klasse van het Grand Prix-motorraceseizoen.Op een KTM doet hij dit. Hij eindigde de Britse Grand Prix op de vierde plaats, wat hem voor het eerst in zijn carrière een podiumplaats opleverde.

Verder belandde hij op de laatste plek in Maleisi. Na het verzamelen van punten tijdens zijn eerste seizoen, begon hij het jaar op de veertiende positie in het kampioenschap. Het hele seizoen racete Bendsneyder voor Ajo; echter, de club verwelkomde een nieuwe concurrent, Niccol Antonelli.

De eerste drie races van het seizoen waren een strijd voor hem, omdat hij in de eerste twee races buiten de punten eindigde en in de derde niet meedeed.In de overige vluchten van het seizoen wist hij het merendeel daarvan te winnen, met als beste resultaat de Grote Prijs van Tsjechi.Hij eindigde op de vierde plaats. algehele klasse.

Daarnaast neemt hij deel aan minimoto-kampioenschappen. We wonnen de Nederlandse Moriwaki Junior Cup en noemden deze naar onszelf. In dat jaar nam hij voor het eerst deel aan de Red Bull MotoGP Rookies Cup.Hij eindigde als achtste in het algemeen klassement na het winnen van zijn thuisrace op het TT Circuit Assen.

Bo Bendsneyder Leeftijd
Bo Bendsneyder Leeftijd

Na een tweede jaar in deze divisie te hebben gespeeld, behaalde hij acht overwinningen en ging door naar de kampioenswedstrijd.Bendsneyder maakt zijn debuut in de Moto3-klasse tijdens het Grand Prix-seizoen, in navolging van Brad Binder. Bendsneyder doet dit terwijl hij voor het Red Bull KTM Ajo-team rijdt op een KTM.

Hij eindigde de Britse Grand Prix op de vierde plaats, wat hem voor het eerst in zijn carrière een podiumplaats opleverde.Verder belandde hij op de laatste plek in Maleisi. Na de accumulatie van punten tijdens zijn eerste seizoen, begon hij het jaar op de veertiende positie in het kampioenschap.

Het hele seizoen racete Bendsneyder voor Ajo; de club verwelkomde echter een nieuwe concurrent, Niccol Antonelli. De eerste drie races van het seizoen waren een strijd voor hem, omdat hij in de eerste twee races buiten de punten eindigde en niet deelnam aan de derde.In de overige wedstrijden van het seizoen wist hij het merendeel daarvan te winnen, met als beste resultaat de Grote Prijs van Tsjechi, waarin hij als vierde eindigde.

Tijdens zijn deelname aan de Assen TT heeft hij betrokken laatste bij een aanrijding in de meter van de race, die plaatsvond tijdens de strijd om de derde plaats.Door zijn punten eindigde hij op de vijfde plaats in de eindklasse. In augustus werd bekend dat Bendsneyder overstapt naar de Moto-klasse.

Bo Bendsneyder Leeftijd
Bo Bendsneyder Leeftijd

Het Tech-fabrieksteam zal strijden voor het Tech-fabrieksteam. Deze stap werd mogelijk gemaakt door de aankondiging in Augustus.Het Red Bull KTM Ajo-team en maakte de eerste optreden in de Moto-klasse. Hij sloot het seizoen af ​​op de veertiende plaats in de rijdersklasse met punten na twee podiumplaatsen (in Groot-Brittannia en Maleisi). Hij speelde voor hetzelfde team.

Zijn beste resultaat was een vierde plaats in Tsjechi, en hij eindigde het seizoen op de vijfde plaats in het kampioenschapsklassement met punten. Zijn beste resultaten werden behaald in Tsjechi.Samen met Tech maakte hij de overschrijding naar Moto. Zijn beste seizoensresultaat was een tiende plaats in Thailand, waar de race werd afgelast. Hij sluit het seizoen met een hoogtepunt af.

Hij liep een gebroken skeenbeen op tijdens de Grand Prix van Japan als gevolg van rondvliegende granaatscherven door een motorexplosie die plaatsvond in de laatste ronde van de race.Vorig jaar verhuisde hij naar NTS. Hij eindigde het seizoen op de derde plaats met punten na het behalen van zijn beste resultaat van het jaar, een derde plaats in de Grand Prix of the Americas.

Hij heeft voor hetzelfde team gespeeld. Zijn achtste plaats in Valencia was zijn beste van het seizoen en hij sloot het jaar af met een hoog cijfer.Op zesjarige leeftijd begon Bendsneyder’s carrière in de autosport en nam vervolgens deel aan meerdere nationale kampioenschappen in Nederland en Duitsland.

By Sarah

%d bloggers like this: