Casper Ruud Vriendin

Spread the love

Casper Ruud Vriendin:- Kasper Rood is een professionele tennisser uit Noorwegen. Hij werd geboren op 22 december 1998. Hij is de eerste speler uit Noorwegen die een ATP-kampioenschap wint (hij won acht 250’s, waarvan zeven op gravel), en hij is ook de eerste speler uit Noorwegen die de finale van de ATP Tour Masters 1000.

Casper Ruud Vriendin
Casper Ruud Vriendin

Op 4 april 2022 behaalde hij een carrière-high singles rating van wereld nummer 7, wat hem de hoogst gewaardeerde Noorse speler in de annalen van de geschiedenis van de sport maakte (buiten zijn vader, Christian Rood). Op 12 juli 2021 was de dag waarop ze haar carrière-high doubles ranking van 133e in de wereld bereikte.

Vorig jaar was Ruuds beste optreden op een grand slam-toernooi op de Australian Open, waar hij doorging naar de vierde ronde. In 2021 won hij maar liefst vijf kampioenschappen en als gevolg daarvan werd hij uitgenodigd om deel te nemen aan de ATP Finals in Turijn. Hij won twee van zijn groepswedstrijden, maar Daniil Medvedev uit Rusland schakelde hem in de halve finale uit.

De vriendin van Casper Rudd, Maria Galligani, die is ingeschreven aan de Universiteit van Denemarken om een ​​master in psychologie te behalen, is de vriendin van Casper Rudd. Rudd volgt ook een masteropleiding. De relatie tussen Rudd en Maria begon in 2018 en sindsdien is Maria regelmatig te zien op het Instagram-profiel van Rudd. Het paar post ook regelmatig foto’s van zichzelf met hun hond, Bajas Galligani Rudd.

Ruud zegevierde al in het graveltoernooi van Genève voor Roland Garros en het toernooi dat eerder dit jaar in Buenos Aires werd gehouden. Vijf van zijn andere titels – van een totaal van zes – werden gewonnen op gravelbanen. De Noor begon schitterend te serveren in de tweede set en sloeg uiteindelijk nog zestien azen. Hij had de volledige controle over het spel en liet Cilic geen van zijn breakpoints gebruiken.

Een korte onderbreking vond plaats in de derde set van de tenniswedstrijd tussen twee spelers die voor het eerst deelnamen aan de halve finales van Roland Garros. Ruud leidde de wedstrijd op het moment van de onderbreking met 4-1.

Een jonge vrouw liep het Philippe-Chatrier Court op, bond zichzelf met de ketting om haar nek aan het net vast en ketende zich toen aan de grond. Ze droeg een t-shirt waarvan ze hoopte dat het de huidige toestand van het milieu onder de aandacht zou brengen. De activist mocht van het beveiligingspersoneel vrijuit gaan.

Na een kwartier wachten mochten Ruud en Cilic hun wedstrijd hervatten. De Noorse speler wist zowel zijn game als de set te winnen, ondanks het feit dat hij tijdens de wedstrijd twee breakpoints verloor.
Hij is 22 jaar oud en is nog niet in het huwelijksbootje gestapt.

Er was geen aankondiging van zijn partnerschap op een social media platform. Ze werden verslagen door Youssef Hossam en Jurabek Karimov in de halve finale van het jongensdubbelspel op de Franse Open 2016. Hij en Kecmanovi bereikten de halve finale van de competitie.

Op de French Open 2015, de derde ronde van het enkelspel voor jongens, leed Ruud een nederlaag door toedoen van Corentin Denolly. Zijn beste resultaten in het enkelspel in de Junior Grand Slams kwamen in de vorm van het bereiken van de derde ronde van de US Open jongens enkelspel competitie in 2015 en de tweede ronde van de Wimbledon jongens enkelspel competitie in 2015. Beide prestaties vonden plaats in 2015 .

Casper Ruud Vriendin

Op het Wimbledon Boys’ Doubles-toernooi van 2015 gingen Ruud en zijn partner Miomir Kecmanovi helemaal door naar de halve finales, waar ze uiteindelijk werden verslagen door L Hoàng Nam en Sumit Nagal, die het toernooi uiteindelijk wonnen.

Ruud begon het jaar 2016 als de beste jeugdspeler ter wereld. Op 4 januari werd hij de eerste persoon uit zijn thuisland Noorwegen die de eerste plaats op de wereldranglijst bekleedde. Sindsdien heeft hij in totaal nog vier kampioenschapswedstrijden gespeeld. In augustus won hij een van die finales door Mikael Torpegaard te verslaan in het Finse Kaarina.

Het jaar 2016 was een goed jaar voor Ruud, want hij verbeterde zijn positie op de ATP-ranglijst. In de derde en laatste kwalificatieronde voor de Australian Open 2017 won Reilly Opelka echter van hem. Om vervolgens deel te nemen aan de Rio Open 2017, een ATP 500-evenement, kreeg Ruud een wildcard.

Ten slotte kreeg Ruud een plek in de Miami Open 2017 dankzij een wildcard, en dit evenement was de allereerste keer dat hij deelnam aan een ATP Masters 1000-toernooi.De twee mensen lijken een zeer diepe romantische band te hebben, en Casper Rudd noemt Gallegani een belangrijke bron van aanmoediging en motivatie in zijn streven naar professioneel succes.

Hoewel hij in de top 10 van de ATP staat en in één jaar vijf titels heeft gewonnen, heeft Roode zich nog niet gevestigd als een Grand Slam. Zijn beste prestatie op een grand slam was zelfs op de Australian Open in 2021, waar hij de vierde ronde bereikte.

Het beste dat Ruud ooit op een Grand Slam-toernooi heeft gedaan, was de finale van Roland-Garros 2022 halen. toen hij werd verslagen door zijn held Rafael Nadal in straight sets (6-3, 6-3, 6-0). Voordat de Noor in 2021 de zestiende ronde van de Australian Open bereikte, had hij drie jaar op rij (2019-2021) de derde ronde op Roland-Garros bereikt en in 2020 de derde ronde op de US Open.

Casper pakte samen met zijn vader voor het eerst een tennisracket op toen hij bijna vier jaar oud was. Rafael Nadal was een van Casper’s tennishelden toen hij een kind was, en hij heeft nog steeds veel respect voor hem.Casper Ruud is een professionele tennisser uit Noorwegen die even goed is in het enkel- en dubbelspel van de sport.

In juni 2021 maakte hij zijn debuut in de ‘Top 15’ van de officiële ranglijst voor enkelspel die wordt bijgehouden door de Association of Tennis Professionals (ATP), en hij ging door naar de vierde ronde van de enkelspelcompetitie op de Australian Open 2021. In juli 2021 bereikte hij de “Top 150” van de dubbelranglijst. Daarnaast nam hij deel aan de dubbelspelcompetitie in het Wimbledon-kampioenschap 2021 en bereikte hij de kwartfinales.

Casper Ruud Vriendin
Casper Ruud Vriendin

In 2016 maakte Ruud zijn debuut op de ATP Tour. Sindsdien is hij consequent gestegen op de ranglijst en won hij zijn eerste ATP-kampioenschap op de Argentina Open in Buenos Aires, Argentinië, in februari 2020.De slimme Noor was al snel op weg naar nog grotere en betere dingen, en 2021 was een soort keerpunt voor hem. Dat jaar won hij vijf trofeeën, wat zijn status aanzienlijk verbeterde.

%d bloggers like this: