Spread the love

Chris Van Espen Vriendin:- Korte tijd later maakte hij bekend dat de twee het al moeilijk hadden in hun relatie. Dat bekent hij zichzelf in het boek Story.Het was verkeerd van mij om tegen haar te liegen. Ze wordt waarschijnlijk het meest erkend voor haar tijd toen ze meedeed aan ‘The Voice of Flanders’.

Chris Van Espen Vriendin
Chris Van Espen Vriendin

Jamilla voegde een briefje bij de foto, waarop stond: “We hebben het expres twee maanden stil gehouden, maar hier zijn we dan,” en ze ondertekende haar naam in de vorm van een hart.Verwarring op Facebook nadat zangeres en vlogger Jamilla Baidou, bekend van het derde seizoen van The Voice van Vlaanderen,

een foto de wereld in stuurde met Chris Van Espen, de man die Sam Gooris, Showbizz Bart en Wouter Beke imiteert in het VTM-programma Tegen de sterren. Jamilla Baidou is vooral bekend van haar deelname aan The Voice of Vlaanderen. Jamilla Baidou

Verwarring op Facebook nadat zangeres en vlogger Jamilla Baidou, bekend van het derde seizoen van The Voice of Vlaanderen, een foto de wereld in zette met Chris Van Espen. Jamilla Baidou staat bekend om haar deelname aan The Voice of Vlaanderen.

Zij is het die tijdens het VTM-programma Tegen de Sterren op impressies brengt van Sam Gooris, Showbizz Bart en Wouter Beke. De belangrijkste factor die bijdraagt ​​aan de bekendheid van Jamilla Baidou is haar betrokkenheid bij The Voice of Flanders. Op de kaart voegde Jamilla een foto toe en schreef: “We hebben er de afgelopen twee maanden alles aan gedaan om het geheim te houden.”

Chris Van Espen Vriendin
Chris Van Espen Vriendin

Dat acteur Chris Van den Durpel daarentegen een bekwaam impressionist is, kon voor niemand verborgen blijven. In de loop van een aantal seizoenen van de show “Chris en Co”, heeft hij een aantal bekende figuren geportretteerd.Maar hij laat aan Dag Allemaal weten dat hij liever niet meedoet aan ‘Against the Stars’, Vlaanderens populairste imitatieprogramma.

Het is nu “waarna er een hart is”, en het uur is gekomen. Aangezien acteur Chris Van den Durpel een wonderkind is in imitaties en rollen, hoeft het niet te verbazen dat dit het geval is.In de loop van verschillende seizoenen van de sitcom ‘Chris and Company’ heeft hij een aantal bekende figuren geportretteerd.

Anderzijds maakt hij Day duidelijk dat hij liever niet meedoet aan het imitatieprogramma ‘Against the Stars’, het meest geliefde programma in zijn soort in Vlaanderen.Uiteindelijk konden we zoenen. Totaal ongepland, ondanks het feit dat we er in de dagen ervoor veel over hebben nagedacht.

Omdat we onze vriendschap niet onder druk wilden zetten, besloten we die clausule op te nemen in onze overeenkomst’, vult Van Espen aan in het weekblad.Twee jaar geleden, terwijl het stel op een grote reis naar de Verenigde Staten was, zeiden ze ja en nee tegen elkaar om te laten zien dat ze nog steeds met elkaar verbonden waren.

Chris Van Espen geeft in het verhaal toe dat hij Elvis Presley imiteerde tijdens de bruiloft van het paar in de Graceland Wedding Chapel in Las Vegas.Zoals hij uitlegt, was de Graceland Wedding Chapel in Las Vegas een andere locatie die we bezochten. Als het om zaken van het hart gaat, gaat het niet altijd zo traag als het lijkt.

Chris Van Espen Vriendin
Chris Van Espen Vriendin

Acteur Chris Van Espen, vooral bekend van zijn rol in “Against the Stars Op”, heeft onlangs een foto op zijn Instagram-account gepubliceerd met zijn nieuwe vriendin, Jamilla, die meedeed aan het derde seizoen van “The Voice of Vlaanderen”.Korte tijd later maakte hij bekend dat de twee het al moeilijk hadden in hun relatie. In de roman heeft Story een interne monoloog waarin hij tegen zichzelf zegt: “Ik had niet tegen haar moeten liegen.”

Als het om zaken van het hart gaat, gaat het niet altijd zo traag als het lijkt. Acteur Chris Van Espen, vooral bekend van zijn rol in “Against the Stars Op”, heeft onlangs een foto op zijn Instagram-account gepubliceerd met zijn nieuwe vriendin, Jamilla, die meedeed aan het derde seizoen van “The Voice of Vlaanderen”.

Chris Van Espen had herhaaldelijk verklaard dat hij nooit zou trouwen, maar de acteur kreeg al snel gevoelens voor zijn beste vriendin Elke. Chris Van Espen had altijd verklaard dat hij nooit zou trouwen.Chris drong er vanaf het begin op aan dat hij nooit iemand zou worden die zich zou settelen. Een van de Against the Stars-imitators in de film “Story” zegt het volgende: “In Las Vegas zeiden we ja tegen elkaar.”

Chris en Elke kennen elkaar al acht jaar en het grootste deel van die tijd waren ze de beste vrienden. Op een gegeven moment waren we allebei vrijgezel, ondanks het feit dat we deelnamen aan activiteiten waarbij meestal koppels betrokken waren.Samen op vakantie, elkaar regelmatig sms’en, gelijk contact opnemen of bellen als er iets is, en samen iets doen als er iets is.

Dit zijn allemaal voorbeelden van dingen die je kunt doen als je wat vrije tijd hebt. Mensen kwamen geleidelijk op het punt dat ze stopten met doen alsof ze niet dachten we hadden een relatie terwijl we samen in dezelfde kamer waren.

In het verhaal is het Chris Van Espen die deze constatering doet. Het was slechts een kwestie van tijd voordat de eerste vonken oversloegen. Toen we samen waren op onze reis, die waarschijnlijk ongeveer drie jaar geleden was,

By Sarah

%d bloggers like this: