Spread the love

Danielle Van T Schip Leeftijd:- Haar leven is verlevendigd en ze heeft zojuist een boek gepubliceerd met de titel ‘In the Light of Love’, maar ze vecht ook tegen kanker die haar lichaam op dit moment is binnengedrongen. Bij Danille van ‘t Schip, de dochter van zangeres Willeke Alberti en al sinds haar 17e gelukkig getrouwd met de bekende voetbaltrainer John van ‘t Schip, komt het woord ‘vrolijk’ bij me op.

Danielle Van T Schip Leeftijd
Danielle Van T Schip Leeftijd

In een interview dat vandaag in De Telegraaf is gepubliceerd, stelt Danielle: “Ik heb de doodstraf gekregen, maar door mijn vertrouwen in het leven heb ik dat kunnen omdraaien.” “Ik ga er doorheen zonder op wat voor manier dan ook de rol van slachtoffer te willen spelen”, zei ze.

Ik merk dat het beoefenen van yoga, samen met het reciteren en mediteren op mantra’s, me helpt om meer aanwezig te zijn in het hier en nu. Ik begon Ashtanga yoga te beoefenen en ontdekte dat het alles had wat ik zocht.

Door mijn ongeluk op een trap kreeg ik wat kneuzingen in mijn ribben en dat was voor mij de aanzet om yoga te gaan beoefenen. Ik zette door ondanks het ongemak. Een haptonoom suggereerde dat ik aan yoga zou doen om mijn vermogen te verbeteren om aandacht te schenken aan wat mijn lichaam nodig heeft.

Hierna heb ik een uitgebreide yogatraining gehad bij Katiza, die nu mijn yogaleraar is. Wat een wijze dame, dacht ik bij mezelf; dat is het soort persoon dat ik wil zijn. Mijn spirituele zoektocht begint. Ik leerde mezelf over de methode door alles te bestuderen wat er te weten viel en er veel tijd aan te besteden.

‘Ik had net op de mat gelegen,’ zei ze. Toen mijn kinderen en man ‘s ochtends eindelijk uit bed kwamen, zou ik al enkele uren yoga hebben gedaan. Ik ben niet alleen helemaal gestopt met het drinken van alcohol, maar ik heb ook gestopt met het eten van zowel vlees als vis. Uiteindelijk raakte ik zo uitgeput dat ik nauwelijks op mijn benen kon staan, en het ijzergehalte in mijn bloed was tot het punt gedaald dat het gevaarlijk laag was.

Achteraf gezien zijn er gevallen waarin ik denk, nou, ik was zo streng voor mezelf. In die tijd ervoer ik vaak gevoelens van isolement. Ik was niet meer in staat om onbelangrijke zaken te bespreken. Ik wilde gewoon opstijgen naar de hoogste of diepste mogelijke niveaus. (Lacht) Zelfs mijn man had soms moeite om te volgen wat ik zei.

Eerder had hij aangegeven. En dat terwijl hij onlangs verliefd is geworden op mijn spraakgebrek.’ Van van Schip maakt momenteel een zogenaamd “moeilijk behandeltraject” door, waarbij zowel conventionele als alternatieve vormen van medische zorg betrokken zijn. De tumoren werden in april van dit jaar gevonden en ze kreeg een mogelijke levensverwachting van zes maanden zodra de diagnose was gesteld.

De spirituele dochter van Willeke Alberti en Joop Oonk, de spirituele Dani’lle beoefent Hatha Yoga en Mantra Meditatie. Over haar nieuwe leven heeft ze al een boek geschreven met de titel De Grote Waarheid, dat ze in 2005 ontdekte.

Haar ouders zijn Willeke Alberti en Joop Oonk. De naam van dat boek is een knipoog naar de Zuid-Afrikaanse televisieserie ‘De Kleine Waarheid’, waarin haar moeder een rol speelde die voor veel controverse zorgde.

Ze bracht een aanzienlijk deel van haar leven door in de schaduw van anderen. Dani’lle Oonk was vooral de kleindochter van zanger Willy Alberti, de dochter van zanger Willeke Alberti en de vrouw van voetbalster John van ‘t Schip. Zelf zong ze ook.

Nu is het haar beurt om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Vloeiend en onderhoudend schrijven laat ze zien met het boek De Grote Waarheid, uitgegeven door Uitgeverij Ten Have. In dit boek schuwt ze persoonlijke intimiteiten of grote onderwerpen niet.

Danielle Van T Schip Leeftijd

De informatie die werd onthuld over haar persoonlijke leven oogstte de meeste belangstelling. De sensationele bekentenissen over buitenechtelijke affaires en buitenechtelijke affaires werden verslonden door de roddelpers. De Grote Waarheid is echter ook een persoonlijk verhaal over het in het reine komen met iemands spiritueel ontwaken. Oonk, nu 47 jaar oud, beweerde destijds dat God hem met een kus wakker had gemaakt.

“Ik kwam in een soort draaikolk terecht”, legt ze telefonisch uit vanuit Melbourne, Australië, waar haar man trainer is. Ze spreekt vanuit de stad waar haar man werkt. “En toen realiseerde ik me waarom ik op deze wereld was gebracht. Leg alsjeblieft mijn doel hier op aarde uit. Mijn verhaal vertellen door te schrijven was mijn roeping. Wat zijn de volgende stappen die ik in mijn leven moet nemen? Ik kan snel bewegen. Gewoon een beetje dansen, haha.’

In het vandaag verschenen interview in De Telegraaf vertelt Danille van T Schip hoe ze zich aanpast aan haar nieuwe leven en waar ze zichzelf in de toekomst ziet. De yoga-instructeur, die 54 jaar oud is en de ervaring had dat ze in 2005 opnieuw werd geboren, verklaarde dat “we allemaal één zijn”, dat de dood niet bestaat en dat er niet zoiets bestaat als tijd of afstand .

Dani’lle van t Schip ondergaat momenteel kankerbehandeling terwijl hij ook werktbij de publicatie van haar boek Light of Love. Een langdurige relatie tussen de dochter van zangeres Willeke Alberti en voetbalcoach John van ‘t Schip gaat al jaren sterk. Ze is niet van plan op te geven.

In een interview met De Telegraaf zegt ze het volgende: “Ik heb de doodstraf gekregen, maar door mijn vertrouwen in het leven heb ik het kunnen omdraaien.” Ik wil niet de rol van het slachtoffer spelen, dus ik ga er gewoon mee door.

Ze neemt momenteel deel aan een streng behandelprogramma. In april werden de tumoren gevonden en op dat moment kreeg ze te horen dat ze nog maar zes maanden te leven had. Tijdens het gesprek gaat ze verder met haar huidige positie in het leven. “Er bestaat niet zoiets als de dood, noch bestaat er zoiets als tijd of afstand”, zei hij.

Net toen Danielle bijna klaar was met haar laatste boek, kreeg ze te horen dat ze kanker had. Aan de andere kant voegde ze nog een hoofdstuk toe. Ze schrijft er de volgende woorden in: “Ik weet niet hoe mijn verhaal gaat eindigen, maar er is een nieuw hoofdstuk begonnen.”

De diagnose kwam op een moment dat Van ‘t Schip bijna klaar was met haar laatste boek. Ze nam een ​​nieuw, kort hoofdstuk op in haar boek, waarin ze schreef: “Ik weet niet hoe mijn verhaal gaat eindigen, maar er is een nieuw hoofdstuk begonnen.”

Danielle Van T Schip Leeftijd
Danielle Van T Schip Leeftijd

Het relaas van het leven van Dani’lle van T Schip is echt meeslepend. Ze maakt zich zorgen over haar nieuwe geboorte, de reacties van degenen van wie ze houdt en de ontdekking van wie ze is en wat ze wil in het leven en in het leven. over haar nieuwe geboorte, de reacties van degenen van wie ze houdt en de ontdekking van wie ze is.

By Sarah

%d bloggers like this: