Spread the love

Daphne Bunskoek Ziek:- Daphne Bunskoek (46) woont samen met haar vriend Wessel van Diepen in hartje Amsterdam. Het was in Almelo toen ze doorbrak op de nationale televisie; je kunt haar nu elke middag zien optreden op RTL4.Uit haar optreden in de film “De Beentjes van Sint-Hildegard” blijkt echter dat ze het contact met haar Twentse roots niet heeft verloren.

Daphne Bunskoek Ziek
Daphne Bunskoek Ziek

“Mijn accent werd eruit gehamerd op de toneelschool.”Marieke Elsinga, toen 36 jaar oud, is niet langer gastheer van RTL Boulevard, en Vivienne van den Assem, die 38 jaar is, staat op het punt met zwangerschapsverlof te gaan, dus er is een nieuwe opening voor een presentatrice.

De enige echte Daphne Bunskoek, nu 48 jaar, is teruggekeerd naar haar ‘oude stek’.Nadat Beau van Erven Dorens in 2005 stopt bij RTL Boulevard, volgt Daphne Bunskoek hem op. De presentatrice zat van 2005 tot 2008 aan de balie en nu, 14 jaar later, zitten ze weer achter de balie.

Ik ben niet opgevoed in een religieus gezin. Als mijn broer en ik op bezoek kwamen, las een van mijn grootmoeders ons Bijbelverhalen voor voordat ze naar bed gingen. Ze zou haar best doen om er zoveel mogelijk door te komen voordat ze in slaap viel. Heel aandoenlijk. ” (grinnikt).

Ook al geloof ik niet in God, ik heb er geen probleem mee als andere mensen ervoor kiezen een bepaalde religie te volgen als een manier om richting te geven aan de manier waarop zij hun leven leiden. Naar mijn mening moet religieuze praktijk buiten de publieke belangstelling worden gehouden.

Daarom steun ik het concept van op geloof gebaseerd speciaal onderwijs niet. Naar mijn mening moeten kinderen op scholen worden voorgelicht over een verscheidenheid aan religies en overtuigingen. Thuis krijgen ouders de kans om hun eigen overtuiging te versterken.

Als ik mensen elkaar hoor bekritiseren op basis van hun respectievelijke heilige boeken, dan wordt religie in mijn ogen problematisch. Mensen die streng zijn in welke religie dan ook, kunnen zich beledigd voelen of hun ongenoegen uiten over onderwerpen als homoseksualiteit, en de rest van de wereld wordt geacht ermee om te gaan.

Dit is naar mijn mening een factor die het maatschappelijk discours veel te vaak bepaalt.Als ik deze term hoor, is het eerste dat in me opkomt hoe oneerlijk het is dat de een in een gammele boot de Middellandse Zee moet oversteken, terwijl de ander hier in luxe kan leven.

Mijn bestaan ​​als bevoorrechte inwoner van Nederland geeft mij op geen enkele manier het gevoel dat ik ervoor gestreden heb of dat andere mensen het niet mogen aanraken. Ik hoefde niets te doen om hier geboren te worden en als ik het moeilijk had, ging ik ook naar een andere locatie. We zijn allemaal rijke jagers.

Maar ik ben me er ook van bewust dat het grote aantal vluchtelingen een uitdaging vormt en dat we strategieën moeten bedenken om de stroom mensen aan te pakken. Het is nog steeds erg verontrustend dat vluchtelingen vaak worden behandeld als criminelen.

Daphne Bunskoek Ziek

Ze heeft nog nooit ruzie gehad met haar minnaar, vindt het gênant om erover te praten op sociale media, experimenteerde met bijna alle soorten drugs toen ze in de dertig was, en vindt het soms moeilijk om grenzen te stellen. Daphne Bunskoek (44), die de live verslaggeving verzorgt, vertelt 5 uur lang over het leven.

“Wessel (van Diepen, red.) en ik zijn al dertien jaar samen en in al die tijd hebben we nog nooit ruzie gehad. Ik heb gemerkt dat als mensen aardig voor elkaar zijn, hun liefde voor elkaar verdiept zich eenvoudig.”Ik heb relaties gehad waarin er werd geschreeuwd en gevloekt, maar elke keer voelde het alsof een klein stukje van de liefde werd weggerukt. Een simpele “sorry” zal niet genoeg zijn om het goed te maken.

Het is mogelijk dat dit voor sommige mensen werkt omdat ze geweldige make-up seks hebben, maar voor mij zal een meningsverschil als dit iets verpesten. Ik denk dat de reden waarom Wessel en ik nooit ruzie krijgen, is omdat we echt elkaars grootste supporters zijn.

Hij geeft me ook toestemming om vriendschappen te onderhouden met al mijn vorige partners. Al die mannen zijn geweldig en spelen een belangrijke rol in mijn leven. De reden voor de ontbinding van de relaties die we hadden was niet omdat we een hekel aan elkaar hadden, maar eerder omdat we allebei een andere richting wilden inslaan.

Na een breuk moet je jezelf zeker wat ruimte geven om te genezen. Dat is ook het geval bij Wessel en zijn laatste partner. “Hugo Kennis en Thomas Cammaert hebben wekelijks een fragment op hun podcast genaamd De Beste Vrienden waarin ze aan een andere beroemdheid vragen met hoeveel mensen ze hebben gehaakt, en de meest recente editie heeft de Almelose Daphne Bunskoek als gast.

Hugo en Thomas giechelen het hele segment door. Hugo’s persoonlijk record is onverslaanbaar; hij heeft in totaal 400 jongens vermoord. Niemand anders zal ooit in de buurt komen.Toen we voor het eerst gingen daten, moet ik toegeven dat ik van tijd tot tijd aanvallen van jaloezie heb ervaren.

Wessel reageerde echter door te zeggen: “Het spijt me, dat is niet mijn doel.”Wessel en ik willen monogaam zijn, maar als ditAls er op dat vlak wel eens iets mis gaat, hoop ik dat onze band sterk genoeg is dat ik er niet nog een nodig heb, want ik heb een mooi leven met Wessel. Ik hoop dat onze relatie sterk genoeg is.En het leidt steevast tot ongeluk.

Het vult je aan en werkt zo mooi met je samen! Misschien voel je je voor een korte periode extatisch over je opwindende nieuwe seksuele activiteiten, maar uiteindelijk zijn het bedrog en het verdriet vreselijk. Wat Wessel en ik samen hebben, is veel te waardevol om te verliezen.In het verleden heeft Daphne hints gegeven over haar toekomstige terugkeer.

Daphne Bunskoek Ziek
Daphne Bunskoek Ziek

De show ondergaat een flinke opknapbeurt nu entertainmentspecialist Albert Verlinde vertrekt.En dan gaat Daphne verder door te stellen dat ze dol is op de nieuwe presentatiestijl. Tijdens een interview voor het programma 100% NL zei ze: “Ik denk dat deze vorm mij meer zou passen dan de oude.”

By Sarah

%d bloggers like this: