Spread the love

Dione De Graaff Ziek:- Men meende dat De Vries niet alleen vormelijk, maar ook inhoudelijk ondoeltreffend was. Volgens de regels werd het adres in eerste instantie niet aan de raad van de vereniging gegeven.de vertegenwoordiging van de arbeiders, en nog belangrijker vanwege de dubbelzinnigheid van de zin: Wel, de arbeiders van onze arbeidersbeweging moeten begrijpen dat er niets is.

 Dione De Graaff Ziek
Dione De Graaff Ziek

De economie van het land stortte in nadat Duitsland het land in mei had bezet, waardoor een wegversperring op de weg naar een betere samenleving ontstond. Toch kan deze wegversperring worden overwonnen als iedereen trouw blijft aan zijn principes en bereid is om samen te werken aan een nieuwe samenleving.

Van Tonningens dreigement om de VARA als instelling af te schaffen als het hem niet lukte, was nog een reden waarom De Vries aanvankelijk tolerant was ten opzichte van de Duitse bezetting.Tijdens de vergadering van de verenigingsraad kreeg het idee om ondanks de moeilijke omstandigheden toch door te werken de volle steun van de raad.

Daarom was het de verantwoordelijkheid van de Rundfunkbetreuungsstelle RBS, ook wel bekend als de Radio Control Commission, om alle programmering vooraf goed te keuren. De Graaff, van wie de patriarch

Jan de Graaff, de huidige hoofdredacteur van de VARA, werd geboren in Weesp en groeide daar op tot ze op volwassen leeftijd naar Leusden verhuisde. Amersfoort was de locatie waar ze haar middelbare school afrondde.

Na een jaar Frans te hebben geleerd, besloot ze haar opleiding voort te zetten door zich in te schrijven aan de Tilburgse Academie voor Journalistiek en Informatie.Tussen de jaren en de jaren was ze werkzaam bij de Omroep Amersfoort. Hierna werd haar een stageplaats bij NOS Studio Sport ter beschikking gesteld.

Ze werkte zich uiteindelijk op tot een vaste presentator van de show. Sindsdien is ze presentatrice van het televisieprogramma NOS Studio Sport, dat in Nederland wordt uitgezonden. Zij had de leiding over de organisatie.waarin zij aan de activiteit heeft deelgenomen. Sinds de start van de uitzendingen in november is de VARA een vooruitstrevend radio- en tv-station in de Nederlandse publieke omroep.

In januari hebben de omroeporganisaties VARA en BNN de handen ineen geslagen om een ​​nieuw bedrijf te vormen: BNN-VARA. BNNVARA is de naam waaronder de shows vanaf de maand augustus zijn verspreid.die geen streepje in zijn naam bevat. Zowel BNN als VARA, voorheen onafhankelijke lidverenigingen, zijn per 1 september samengekomen in één entiteit.

Volgens de oorspronkelijke definitie van de term stonden de initialen voor “Vereeniging van Arbeiders Radio Amateurs” (of kortweg “ARA”). Dat gezegd hebbende, echterAangezien de omroep voorheen Omroepvereniging VARA heette, is de titel “VARA” geen afkorting meer. Levinus van Looi, radioredacteur van…

 Dione De Graaff Ziek
Dione De Graaff Ziek

Zowel Het Volk als Ger Zwertbroek, hoofd van De Arbeiderspers, hebben als drijvende kracht bijgedragen aan de vorming van de VARA. Zwertbroek was omroepsecretaris en propagandist van de VARA-organisatie, terwijl Van Looi de rol van eerste voorzitter van de organisatie op zich nam. Jan Willem Lebon is lid van de raad van bestuur van de vakbond van meubelmakers en behangers.

werd gekozen als penningmeester. Aan het begin van het bestaan ​​van de zender werd er in totaal slechts acht uur per week geprogrammeerd. Vanwege het relatieve amateurisme van haar optreden in die tijd, stond ze vooral onder de supporters van de AVRO bekend als ‘Van Armoe Rammelt Alles’. Deze naam bleef bij haar voor de duur van haar carrière.

Door de distributie van bouwpakketten kan de V.A.R.A. gaf zijn leden de onderdelen die ze nodig hadden om een ​​basisradio-ontvanger te bouwen, de Varadyne.Na haar jeugd in Weesp te hebben doorgebracht, vestigde het gezin van De Graaff zich uiteindelijk in Leusden. Haar vader, Jan de Graaff, is hoofdredacteur van de VARA. Amersfoort was de locatie waar ze haar middelbare school afrondde.

Na een jaar Frans te hebben geleerd, besloot ze haar opleiding voort te zetten door zich in te schrijven aan de Tilburgse Academie voor Journalistiek en Informatie.Tussen de jaren en de jaren was ze werkzaam bij de Omroep Amersfoort.

Hierna werd haar een stageplaats bij NOS Studio Sport ter beschikking gesteld.Ze werkte zich uiteindelijk op tot een vaste presentator van de show. Sindsdien is ze presentatrice van het in Nederland uitgezonden televisieprogramma NOS Studio Sport.

 Dione De Graaff Ziek
Dione De Graaff Ziek

Tijdens de tijd dat de Olympische Zomerspelen in Londen werden gehouden, was ze de gastheer van de middageditie van ‘London Live’. Gedurende het hele jaar maakte ze deel uit van het presentatieteam voor de avond- en nachtuitzendingen van ‘Rio Live’.

Ze presenteert een aantal shows voor NOS Sport, zoals onder meer NOS Studio Sport en het radioprogramma NOS Langs de Lijn.Sinds het begin van de Tour de France werkt ze samen met Herman van der Zandt als co-presentator op de show die bekend staat als “De Avondetappe.” Ze won de Nationale Nieuwsquiz van de NCRV.

In zijn boek ‘Birth and Ascent of the VARA’, dat online te zien is, geeft Swierstra een uitgebreid verslag van de ontwikkeling van de radio in de loop van zijn geschiedenis. Bij het begin van de Duitse bezetting van Nederland, die in mei van dat jaar begon en tot mei van de volgende duurde, werkte Arend de Vries, destijds voorzitter van de VARA, samen met de Duitse bezetter.

Zo gedroeg ze zich na een telefoontje van Meinoud Rost van Tonningen, de leider van de NSB. In juli hield De Vries een radiotoespraak waarin hij de positie van de VARA ten opzichte van de Nieuwe Orde beschreef. Terwijl deze toespraak werd uitgezonden, waren er veel protesten en honderden negatieve opmerkingen.

By Sarah

%d bloggers like this: