Spread the love

Eric Corton Ziek:- Volgens de foto die Eric op Instagram plaatste, past zijn rij-outfit hem als gegoten. Volgens hem heeft de acteur “33 kilo” overgewicht weggefietst. Het blijkt een echte wielerliefhebber te zijn die graag andere automobilisten in gevaar brengt met zijn gloednieuwe rip-monster fiets.

Eric Corton Ziek
Eric Corton Ziek

Eric licht zijn meest recente aankoop toe door een grapje te maken bij een foto van zichzelf terwijl hij hem vasthoudt met de zin: “Ik ben vandaag plotseling zes kilo aangekomen en ik ben er erg blij mee.”De fiets heeft zes kilogram koolstofvezel, ‘schijfremmen’, ‘pokermeter’ en ‘bel’ als componenten. We kunnen het ons niet veroorloven nog meer tijd te verspillen: “Ren meteen voor een korte ronde.

“Volgens de foto die Eric op Instagram plaatste, past zijn rij-outfit hem als gegoten. Volgens hem heeft de acteur “33 kilo” overgewicht weggefietst. Het blijkt een echte wielerliefhebber te zijn die graag andere automobilisten in gevaar brengt met zijn gloednieuwe rip-monster fiets. Eric licht zijn meest recente aankoop toe door een grapje te maken bij een foto van zichzelf terwijl hij hem vasthoudt met de zin: “Ik ben vandaag plotseling zes kilo aangekomen en ik ben er erg blij mee.”

De fiets heeft zes kilogram koolstofvezel, “schijfremmen”, “pokermeter” en “bel” als de componenten waaruit de fiets bestaat. Er is geen ruimte voor inefficiëntie: “Ren nu voor een snelle ronde.” Er is geen tijd te verliezen.

Volgens wat de auteur heeft gezegd, heeft de acteur “33 kg weggefietst”. Eric maakt een grapje door bij een foto van zichzelf met zijn nieuwe fiets te schrijven: “Ik ben vandaag ineens zes kilo aangekomen en daar ben ik ontzettend blij mee.” “Zes kg koolstof, schijfremmen, een pookmeter en een bel”, stond er op de bon. De fietsliefhebber die hij nu is, kan niet wachten om zijn nieuwe overwinning op de proef te stellen en zegt: “Ren nu voor een snelle ronde.”

Op zijn Instagram-account schept Eric Corton op dat hij “33 kilo” aan gewicht heeft weggefietst. In dit bericht, dat ook een foto bevat van hem die op zijn fiets rijdt terwijl hij wordt gehesen, voegt hij eraan toe: “Ik ben vandaag zes kg aangekomen en ik ben er heel blij mee.” “Zes kilo carbon”, vervolgt hij, “schijfremmen, een pookmeter en een bel.”

Aangezien hij net een passie voor rijden heeft ontwikkeld, kan hij niet wachten om zijn nieuwste aanwinst op de proef te stellen: “Je hebt nog een paar seconden voor een snel rondje.” Fietsen blijkt een activiteit te zijn waarin Eric zich helemaal op zijn gemak voelt.

Er zijn verschillende reacties geweest op Erics recente gewichtsverlies. Anderen geloven dat hij te dun is geworden, terwijl anderen denken dat hij behoorlijk aantrekkelijk is geworden. De meerderheid van zijn medewielrenners heeft commentaar geleverd op zijn nieuwe reis.

Diverse meningen zijn geuit in reactie op zijn “nieuwe” uiterlijk. Anderen vinden het te slank, ondanks het feit dat ze het nogal knap vinden. Desondanks zeggen zijn medewielrenners veel over wat een “prachtige fiets” hij in de antwoorden heeft.

Eric Corton Ziek

Ik doop mijn mosselen en frietjes graag in mayonaise of eet ze met een stukje chocolade. Ik ga geen monnik worden en beginnen met het bijhouden van mijn calorie-inname. Ik ben een drugsverslaafde. De eerste uitdaging was om te stoppen met roken; de tweede was om te stoppen met het gebruik van cocaïne; en de derde was om te stoppen met het drinken van alcohol, wat een berg was.

Stop er snel mee. Hij bespreekt zijn cocaïnegebruik in het verleden en zegt dingen als: “Ik zou door kunnen gaan, maar het maakte me niet aardiger; het maakte me egoïstischer.” Zeven jaar geleden nam ik de beslissing om alles in één keer niet meer te doen.

Dit gold ook voor alcohol, maar anderen om hem heen hadden wat tijd nodig om zich aan zijn drinkstijl aan te passen. Eric is zich terdege bewust van de uiteenlopende reacties van anderen. “Niemand zegt je ooit: ‘Oh, doe niet zo idioot, neem nog een vleugje'”, zei de man. Soms maakte hij het gewoon kort door te zeggen dat hij alcoholist was. “Als dit er niet was, zouden sommige mensen het niet begrijpen.”

Eric stelt dat de tweede verklaring niet helemaal onwaar is. Ik was vroeger een alcoholist. Ik dronk elke dag minstens een hele fles wijn. Op bepaalde dagen dronk ik een fles voor het avondeten en nog een fles terwijl ik aan het avondeten was. Als het te veel werd, trok ik nog een fles open.

Eric Corton viel vrijwel onmiddellijk af nadat hij stopte met het drinken van alcohol. Toen hij stopte met drinken, woog hij 123,8 kilogram en was hij 1,96 meter. “Ik was gehuld in een soort Michelin-pak en er zat overal vet in. Mijn huidige gewicht in kg is 98,5. Door gewoon de drank neer te zetten en ervan weg te lopen, verdampte de eerste tien kg.

Ik werd niet zo slaperig dat ik in mijn broek plaste terwijl ik door de stad liep, maar ik heb het met succes in mijn normale routine kunnen opnemen. De afgelopen jaren heb ik er een gewoonte van gemaakt om elke dag anderhalf tot twee flessen wijn te consumeren. Thuis, en niet voor ongeveer vijf uur. “
Het lijkt tegenwoordig een gangbare praktijk te zijn onder beroemdheden om te dr

op een aanzienlijk gewicht in relatief korte tijd, al dan niet met hulp van een plastisch chirurg. Eric Corton was degene die het uitvoerde. met verbluffend positieve resultaten. Dat Corton een flink aantal kilo’s kwijt is, is al langer algemeen bekend. In een tijdsbestek van acht maanden viel hij 26 kilogram af.

Hij had eerder tegen het AD laten weten dat hij de eerste tien kilo was afgevallen door gewoon niet te drinken. “Omdat ik niet langer deelneem aan de consumptie van alcoholische dranken, ben ik een man van rust en zuiverheid geworden.”

Na vier jaar te hebben gewacht, is Corton er eindelijk in geslaagd om onlangs nieuwe pasfoto’s te maken. Op Instagram laat hij het grote verschil tussen nu en toen zien door te focussen op hoeveel er is veranderd.

In het begeleidende bijschrift bij de voor- en na-foto’s voegt hij eraan toe: “Dat ik ben afgevallen is één ding.” Aan de andere kant ben ik opgelucht dat ik op dit moment niet naar de man rechts van me sta te staren, want dat is de belangrijkste overwinning voor mij.”

Hij beweert dat de beroemdheid “33 kilogram heeft gefietst”. Eric maakte een luchtige grap over zijn gewichtstoename door een foto van zijn gloednieuwe fiets te plaatsen met het bijschrift: “Ik ben vandaag onverwacht zes pond aangekomen en ik ben er best blij mee.”

Eric Corton Ziek
Eric Corton Ziek

De rijder legt uit: “Het is zes kilogram koolstof en het heeft schijfremmen, een versnellingspook en een bel.” Hij kan niet wachten om zijn nieuwe overwinning op de proef te stellen, dus zegt hij tegen de andere racers: “Ren nu voor een snelle ronde.”

By Sarah

%d bloggers like this: