Spread the love

Ernst Jansz Ziek:- Daarnaast heeft hij twee jongens en een dochter uit een eerdere relatie die hem erg zullen missen. De herdenkingsdienst zal niet worden bijgewoond door leden van het grote publiek. Mojo meldt dat de familie om privacy en stilte heeft gevraagd en heeft verklaard geen verdere mededelingen te doen.

Ernst Jansz Ziek
Ernst Jansz Ziek

In 2008 trad hij toe tot CCC Inc., een groep die blues-, folk- en skifflemuziek speelt en tevens het huisorkest van de Melkweg en Paradiso is. Deze band bestaat uit Jansz, die ook pianist en lid van de groep is.

De accordeon en het wasbord komen beide voor de geest. Hij verplaatste de band van hun huis in Amsterdam naar een commune op een boerderij in de buurt van Neerkant, waar alle bandleden, inclusief de dames en kinderen, woonden op het moment van de verhuizing.

Op het einde, zowel de band als de gemeenschap ontbonden. Ondanks dit feit blijft CCC Inc. muziekstukken maken. Ernst Jansz stelde een cd-pakket samen met een boek en een dvd om het vierde jaar van de band als eenheid te herdenken.en de publicatie waarin het verscheen.

Doe Maar is opgericht door Ernst Jansz, en het duurde niet lang voordat de band een van de meest prominente figuren in de Nederlandse popmuziek werd.Volgens OOR’s First Dutch Pop Encyclopedia is Doe Maar de muzikant die de meeste eer krijgt als de belangrijkste kracht achter de ontwikkeling van Nederpop in het begin van de jaren tachtig.

Verrassend genoeg had de zogenaamde “serieuze” pers in de eerste jaren van het bestaan ​​van de band niets aardigs over hen te zeggen. Dit is in de loop van de jaren alleen maar geëvolueerd. De klassieke samenstelling van Doe Maar bestond uit de volgende leden:

Ernst Jansz, Henny Vrienten, Jan Hendriks en René van Collem waren de leden van Doe Maar die de band’s conclusie vormde, ondanks het feit dat Doe Maar een aantal verschillende composities had uitgebracht.

In die tijd waren Ernst Jansz en Henny Vrienten, twee songwriters die elk hun eigen kenmerkende benadering van componeren hadden, in die tijd de meest invloedrijke jeugdhelden van hun generatie. De meisjes die schreeuwden tot ze flauwvielen waren de onbetwiste heersers van hun territorium.

Nummers als “Don’t Be Afraid of My Cock”, “Heroine”, “Ruma Saya”, “Plenty of Time”, “Belle Hélène” en “The Bomb” zijn voorbeelden van opmerkelijke werken.Er is ook een gevoel van berusting over de huidige omstandigheden. Mensen in het Oosten hebben de neiging om dingen te accepteren voor wat ze zijn, en ik heb gemerkt dat ik hetzelfde ben gaan doen.

Ernst Jansz Ziek
Ernst Jansz Ziek

Aangezien ik geen enkele poging doe om controle over de situatie uit te oefenen, zal wat er ook gebeurt, het beste uitpakken. Jansz deelde een regel uit een van zijn eigen nummers en gaf het donderdag een titel in een korte post op zijn Facebook-pagina.

Het seizoen waarin appelbomen bloeien Deze track is te vinden op het album getiteld Molenbeekstraat, dat in 2013 werd uitgebracht. “Het citaat gaat vergezeld van twaalf foto’s die zijn gemaakt tijdens de topjaren van het succes van de band. Jansz door onder de post te reageren met bemoedigende woorden.

Van een trouwe volger werd het volgende briefje naar Ernst gestuurd: “Beste Ernst, mijn oprechte deelneming aan jou, Rene, en de familie van Jan en Henny terwijl jullie allemaal worstelen om dit vreselijke verlies te verwerken.” Tijdens ons leven zal een heldhaftige figuur die is overleden niet worden vergeten.

Heel erg bedankt voor de herinneringen die ons de rest van ons leven zullen bijblijven. Vrienten, die pas acht jaar oud was, heeft te allen tijde en tot in alle eeuwigheid in mijn hart acht jaar lang tegen kanker gevochten voordat hij maandag aan de ziekte bezweek.

Het nieuws werd eerder op de dag door zijn familie aan MOJO, de concertpromotor, verteld. Voor zijn overlijden kampte de frontman van de succesvolle band Doe Maar al geruime tijd met ziekte.De officiële reden voor zijn dood is op dit moment echter niet bekendgemaakt.

Vrienten laat zijn vrouw Gala Veldhoen, hun twee kinderen en een dochter uit een eerdere relatie achter. Ook laat hij zijn dochter uit een eerdere relatie achter.Zijn standpunt was dat het leuker was om met muziek bezig te zijn als er geen primaire drijfveer achter zat. Hij meende dat dit het geval was. Zo voert hij al een aantal jaren de bedrijfsvoering van zijn bedrijf.

Zowel “Ernst Jansz – Live in Times of Corona” als “Chopin and other works” zijn gloednieuwe platen die de muzikant pas onlangs te koop heeft aangeboden. Van Corona heeft liedjes waar je naar kunt luisteren, en Ernst Jansz’s Live in Times heeft liedjes waar je naar kunt luisteren.

Chopin en andere werken van de Poolse componist bevatten zowel muziek van de Poolse componist als werken van de Poolse componist zelf. De informatie in het AD suggereert dat Ernst deze cd op het optimale moment heeft opgenomen.

Hij heeft een aandoening die de ziekte van Dupuytren wordt genoemd, ook wel de ziekte van de coach genoemd, die is gekenmerkt door een toename van bindweefsel onder de huid. Hij lijdt aan deze aandoening. “Je vingernagels zijn niet goed uitgelijnd.”

Ernst Jansz Ziek
Ernst Jansz Ziek

Vroeger kon ik een octaaf spelen met de volle zwaai van mijn rechterhand, maar nu kan ik dat niet meer. Ernst wil geen operatie zolang hij nog kan optreden met zijn muzikanten, ondanks dat dit iets is wat goed te managen is.

Naast deze ziekte, die meestal mannen van middelbare leeftijd treft, vertoont hij nog geen van de symptomen die verband houden met het ouder worden. Dit is het geval ondanks het feit dat deze ziekte typisch mannen van middelbare leeftijd treft.

In Margriet erkent Ernst dat hij regelmatig aan zijn eigen naderende dood denkt. “Niet in de zin dat ik het einde van mijn leven wens, maar meer in de zin dat ik het niet erg zou vinden als het zou gebeuren”, zei ze.

Aan de andere kant, als hij nog een jaar krijgt, zal hij daar ook tevreden mee zijn. Hij zegt dat de tijd in zijn leven die hij nu leeft een gelukkige is omdat hij van veel verschillende dingen kan genieten. Hij zegt dit in de tegenwoordige tijd om te laten zien hoe hij zich voelt.

By Sarah

%d bloggers like this: