Spread the love

Evelina Galli Föräldrar:- Under hela året 2007 var Claudia Galli Concha gäststjärna i de svenska tv-programmen Tusenbroder, Lognens prix och Playa del Sol. Hon gjorde ett framträdande i TV4:s riksdag år 2009. Under sommaren samma år anställdes Galli av Sveriges Radio P i rollen som programledare för Morgonpassets program.

Evelina Galli Föräldrar
Evelina Galli Föräldrar

Dessutom har hon medverkat i ett flertal delar, bland annat Erica Falcks i Fjallbackamorden, som bearbetats efter romaner skrivna av Camilla Lackberg. Den första sexuellt explicita filmen sändes för första gången i juli 2012, och den allra sista visades i slutet av december 2013. Långfilmen “The Only Way”, regisserad av Claudia Concha och Manuel Concha, tog hem priset för bästa manus vid 2017 års Cinema Awards.

De producerade också den mycket framgångsrika och kritikerrosade filmen Suedi (Viaplay), som blev en stor succé och hade mer än en miljon streams. Filmen producerades av gruppen som helhet. På Moviezine Awards 2021 delades priser ut för “Bästa komedi” samt “2021 års bästa svenska bild”.Medan Claudia fortfarande arbetade i poddgenren med Anna Hegestrand i Livshjulet 2021.8 utvecklade Galli Concha poddarna Livet 2.0.2019 och 2020.

Claudia Galli Conchas blogg har under flera år haft mer än fyrtiotusen enskilda besökare varje månad. År 2020 har utsetts som slutmålet för hennes blogg. 2017 lanserade Claudia även sin alldeles egna barnklädeskollektion under etiketten POCCI POCCI.Evelina är huvudpersonen i en tredelad brevroman. Hon är dotter till en frånvarande engelsk aristokrat och tillbringade sin barndom isolerad på landsbygden tills hon fyllde 17 år.

Evelina Galli Föräldrar
Evelina Galli Föräldrar

Under loppet av dessa underhållande händelser får Evelina den kunskap som krävs för att förhandla om de komplexa sociala skikten i 1700-talets samhälle. Detta banar i sin tur vägen för henne att utveckla en romantisk relation med en framstående herre i de senare kapitlen av romanen.

Denna sentimentala berättelse är en tidig föregångare till Jane Austens och Maria Edgeworths romaner. Den innehåller idéer om tidig romantik och satiriserar samhället där den är placerad. Romanen skrevs av Maria Edgeworth.

I början av berättelsen skriver Lady Howard ett melankoliskt brev till sin nära vän sedan många år, pastor Arthur Villars. I brevet berättar hon för Villars att Mme (Madame) Duval, mormor på Villars avdelning, Evelina Anville, planerar en resa till England för att lära känna sina barnbarn igen.

Mitt mål är att få en större medvetenhet om mig själv. Trots detta finns det en lapp som har ett foto av en bebis samt ett telefonnummer skrivet på sig, och ordet “pappa” är skrivet överst på lappen. Den plötsliga och alltför tidiga bortgången av Claudias högt älskade föräldrar orsakade en fullständig och total omvälvning i Claudias liv.

Efter vad som hade hänt var det inte lätt att lämna platsen. Det är inte längre ett bekymmer för Claudia. Som hon har förstått var min önskan att komma i kontakt med henne inte helt klar för mig då; men hon förstår det nu.Det var ett ögonblick av fantastisk uppenbarelse för honom när han äntligen kunde höra sin egen röst i dess fulla klarhet. Med det sagt var det ingen enkel strävan.

Claudia Josefina Galli Concha, född i Stockholm den 3 augusti 1978, är svensk och känd inom underhållningsbranschen som bland annat skådespelare, författare, producent och entreprenör.Claudia var bara tre år gammal när hon exponerades för filmskapandets värld av Trazan och Banarne, som också var föräldrar till Lill-Banarne. Frida Lindberg i Skilda varldar på TV4 gav henne enorma vånda.

Evelina Galli Föräldrar
Evelina Galli Föräldrar

Strax efter det började Claudia dyka upp i Icas-annonser och spelade rollen som Sofia. Svensson spelar rollen som en äldre Lina Svensson i den svenska tv-serien Svensson, som produceras av SVT.Tobias Wallin var Galli Conchas danspartner när hon vann Let’s Dance-tävlingen i TV4 2010. Under föregående år var hon programledare för hundprogrammet Bulldogg som sändes i Barnkanalen.

Evelina Galli började sin karriär i tv-programmet “Film-time”, som var värd för Trazan och Banarne, när hon bara var tre år gammal. Hennes första betydelsefulla roll som skateboardåkare var i den svenska tv-serien Skilda varldar, där hon spelade karaktären Frida Lindberg.

Dessutom har hon spelat rollen som “Lina Svensson” i båda säsongerna av komediserien Svensson, Svensson, som går i SVT, och hon har medverkat som paneldeltagare i humorprogrammet Parlamentet. Claudia Galli och Tobias Wallin slutade på andra respektive tredje plats i tävlingen vid finalen i Let’s Dance 2010.

Efter att ha följt sin danspartners fotspår fortsatte Galli att spela rollen som “Jonna Wetterström” i komediserien “Starke man”kl sändes i SVT. I serien “Fjallbackamorden”, som skapades av Camilla Lackberg och sändes mellan 2012 och idag, medverkade Galli i alla sex avsnitt. Det var en oerhört utmanande process att slutföra skilsmässan. Det kändes som om någon hade ryckt en matta genom båda mina ben.

De kom till oss efter att ha gått igenom en skilsmässa i två år. Äntligen fanns det inga spår av fadern någonstans. Det faktum att Claudias ex-pojkvän, Christopher Taylor, är en så fantastisk present till henne och hennes familj går inte att beskriva. Patrik Jonsson tog fotografiet.

På dagen för hennes sista föreställning, som ägde rum för några år sedan, gratulerades hon med ett kort och fick blommor att ha i håret. Detta var första gången hon någonsin uppträdde på scen.På grund av sitt framträdande i SVT-komediserien Starke Man ansågs Claudia Galli Concha vara en stark utmanare till Kristallen-priset för “Bästa komediserie” både 2011 och 2012.

By Sarah

%d bloggers like this: