Spread the love

Famke Louise Zwanger:- In hun realityserie Famke en Denzel: A New Beginning onthulden Famke en Denzel dat ze van plan zijn hun zoon een naam te geven met een Franse oorsprong. Het is niet bekend waar het woord vandaan komt, maar het wordt in het Pools gebruikt met de betekenis ‘nieuw’. De oorsprong ervan is onbekend.

Famke Louise Zwanger
Famke Louise Zwanger

Het gelukkige paar maakte de aankondiging dat ze ouders zouden worden slechts één dag nadat de cover van het septembernummer van het tijdschrift Cosmopolitan werd onthuld, met Famke en Denzel. Dit deden ze door een mooie video te maken aan het einde waarvan Famke haar groeiende babybuik liet zien.

Ik ben dolblij om aan te kondigen dat ik mama ga worden! Deze geweldige reis wacht ons allebei, en ik zou niemand anders kunnen bedenken met wie ik hem liever zou delen dan jij, Denzel. Ik hou van je”, schreef Famke bij de video die ze in augustus op Instagram plaatste.

Ze hadden eerder aangegeven hun kind genderneutraal op te voeden; ze onthulden echter een paar weken geleden, tijdens een gender reveal party, dat ze een zoon verwachten.Het zal geen verrassing zijn dat het even zal duren voordat het gezin zich aan de nieuwe omstandigheden heeft aangepast.

Nówie is pas iets meer dan een maand geleden geleverd! Zowel Famke als Denzel maken het goed, dat is een zegen. Het is duidelijk dat vrouwen nog steeds de tijd moeten nemen om te genezen na de bevalling, wat een langdurig proces kan zijn. De dag ervoor had ze een paar foto’s toegevoegd aan haar Instagram Story.

Deze foto’s geven de realiteit weer van het scenario na zo’n uitdagende geboorte. Je ziet geen platte buik of zijdezachte huid, maar eerder de lichaamsbouw van iemand die minder dan een maand geleden is bevallen van een jong kind.

Ze publiceert een foto van haar buik en een foto van haar bovenbeen met striae. In haar post verwijst Famke naar ‘de realiteit’. Het is maar goed dat ze post, want het stelt veel jonge meisjes en vrouwen in staat te begrijpen dat niemand er meteen strak en perfect uitziet na de bevalling, en dat is voor hen belangrijk om te weten.

Ze komen tot het besef dat het hebben van een buik en striae niets is om je voor te schamen en dat het iets is dat bijna iedereen heeft. Daarnaast heeft Famke een zeer aantrekkelijk uiterlijk.Overigens komt de naam Nówie relatief weinig voor. De naam komt niet voor op de 2021-namenlijst van de Sociale Verzekeringsbank, waaruit blijkt dat hij minder dan 25 keer is uitgedeeld.

Famke Louise Zwanger
Famke Louise Zwanger

In de tussentijd kan het paar zeker veel felicitaties krijgen. “Je hebt het gedaan, schat! Gefeliciteerd!” Het antwoord komt van Patty Brard. Ook Ali B, Gaby Blaaser, Elise Schaap en Geraldine Kemper dragen bij aan het gesprek door hun stem te laten horen.

Volgens wat Famke eerder had gedeeld met RTL Boulevard, hadden zij en haar vriend de mogelijkheid besproken om Nówie op te voeden zonder rekening te houden met geslacht. Ze zei ook dat ze wilde dat de zogenaamde “gender reveal party” genderneutraal zou zijn.

Aan de andere kant liet de aflevering van haar realityshow zien hoe blauwe ballonnen en slingers werden verspreid toen werd onthuld dat de baby een jongen of een meisje zou zijn.Vorig jaar bevestigden Famke en Denzel dat ze een romantische band hadden. Bovendien leerden ze al snel iets heel spannends: Famke verwachtte een kind. Voor het grote publiek leek alles heel snel te zijn gegaan, maar toch hadden de twee elkaar al veel langer heimelijk gezien.

Tijdens de documentaire Famke & Denzel: A New Beginning volgden we het blije stel terwijl ze zich voorbereidden op de komst van hun kind. Ze hadden een “gender reveal party” met de hele familie en kondigden aan iedereen daar aan dat de jongen een Franse naam (?!) zou krijgen als onderdeel van de festiviteiten.

In het verleden had Famke een romantische relatie met haar collega Ronnie Flex. Daarvoor was ze met een YouTuber genaamd Tim van Teunenbroek, die vroeger de naam Snapking heette, en hun relatie was rotsachtig.

In de tijd dat hij de zanger nog zag, sliep hij ook met een andere vrouw. In haar lied getiteld “Without you”, rapte hij erover. Het leek er onder andere op dat hij haar vertelde “die oorbellen van die slet af te doen”. Vanaf nu hoef ik niet meer wakker te worden en die s– in mijn bed te vinden.

Zowel Famke als Denzel zijn dolblij om hun eerste kleintje op de wereld te mogen verwelkomen. Toen de twee in augustus van het voorgaande jaar samen poseerden voor een fotoshoot voor het tijdschrift Cosmopolitan, ‘officiëerden’ ze hun relatie.

Famke Louise Zwanger
Famke Louise Zwanger

Het blijkt dat het stel iets meer dan een jaar samen was toen ze de zwangerschapsaankondiging deden, niet veel langer daarna. In de realityserie “Famke & Denzel: een nieuw begin”, die werd uitgezonden op Videoland, kregen kijkers de kans om stap voor stap mee te volgen terwijl het paar zich voorbereidde op de komst van hun kind.

En daarmee zijn ze op weg naar het ziekenhuis. De geluiden van de geboorte zijn opgenomen in de reality-serie, maar het is bijnaonmogelijk om afbeeldingen van de geboorte zelf te zien. Je hoort de verpleegsters Famke aanmoedigen om te puffen en je hoort haar dat doen.

Famke en Denzel komen na de bevalling van hun kind weer in het verhaal, waardoor de cirkel rond is. Je krijgt duidelijk zicht op Denzel die de navelstreng van zijn baby doorknipt, terwijl Famke daar ligt met de baby in haar armen.

Daarna krijgt het nieuwe gezin toestemming om vanuit het ziekenhuis naar huis te gaan.Je vertrekt zonder kind en komt dan onverwachts terug met een pasgeboren baby. Dat kun je onmogelijk uitleggen. Denzel grijnst breed als hij zegt: “Het is een sensatie – dat weet je alleen als je een papa bent.”

Eerder gaf Famke toe dat ze tijdens haar zwangerschap worstelde met gevoelens van onzekerheid over haar lichaam. Maar nu toont ze trots haar perfect ronde babybuil op haar Instagram Stories. Daarnaast zien we een foto van haar buik voordat ze zwanger was, die natuurlijk heel anders is dan die we nu zien.

By Sarah

%d bloggers like this: