Spread the love

Gert Verhulst Vermogen:- Gert Verhulst, 52 jaar oud, wordt vereerd als een legende op het gebied van de Belgische televisie. We kennen hem allemaal van zijn werk aan Samson & Gert, maar hij is ook de creatieve kracht achter heel wat succes op het gebied van televisieformaten. Ter illustratie: hij is het brein achter de immens populaire K3, die werd geproduceerd door zijn eigen firma Studio 100.

Gert Verhulst Vermogen
Gert Verhulst Vermogen

Het bedrijf behoort tot de belangrijkste concurrenten in het land van België. Naast zijn aanwezigheid op televisie, maakt het bedrijf ook animatiefilms, verkoopt het merchandise, voert het musicals op en runt het pretparken in België, Duitsland en Nederland (Coevorden). En Gert staat aan het roer van elke stap die het bedrijf neemt, evenals het besluitvormingsproces voor alle belangrijke beslissingen.

Als Nederlander verbind je deze Belg vermoedelijk meteen met Samson en Gert of K3, en denk je waarschijnlijk aan hem als je dit zegt. De 53-jarige man heeft zich gevestigd als een grote figuur in de Benelux en heeft met zijn Studio-100 een waar imperium opgebouwd op het gebied van de entertainmentbusiness.

Verhulst was in de loop van de kerstvakantie van 1989 in dienst van de VRT (Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie). In een poging om de presentaties van kinderen dynamischer en boeiender te maken, nam hij een pratende hond op. Dit idee zou uiteindelijk uitgroeien tot een van de meest succesvolle en bekende duo’s uit de Benelux.

De laatste uitzending vond plaats op 15 april 2017 en markeerde het einde van een serie die begon op 2 september 1990. Er werden in totaal 17 seizoenen beschikbaar gesteld. Als direct gevolg van de baanbrekende prestaties van Samson & Gert kon hij samen met Hans Bourlon en Danny Verbiest Studio 100 oprichten.

In zijn geboorteland Nederland is Gert misschien wel het best bekend voor zijn rol als Samson’s eigenaar in het duo Samson & Gert. Gert Tony Hubert Verhulst is een ondernemer in de media-industrie uit België. Hij is ook een televisieproducent, acteur, presentator en zanger. Hij is ook de oprichter van Studio 100.

Verhulst in Studio 100 zit in een gigantisch grijs gebouw op een industrieterrein in de buurt van Antwerpen. Er is alle reden om daarheen te gaan en het te bekijken. Op je weg naar zijn glazen kantoor kom je langs opnamestudio’s en poppen van personages als Maya de Bij terwijl je je een weg baant door ruime gangen.

Gert Verhulst Vermogen

Aan de muren hangen de ingelijste concertposters van K3 en andere bekende bands.
De ondernemer legt zijn heldendaden zelfverzekerd uit terwijl hij op zijn kantoor zit. Verhulst kan niet wachten tot woensdag, wanneer de optredens in het Sportpaleis beginnen, om te zien wat ze in petto hebben.

“Ik geloof dat het een vreemde versie van een gekkenhuis gaat worden. Slechts twee keer heb ik ooit opgetreden voor mensen, meer specifiek studenten. De laatste keer dat we elkaar ontmoetten, in Gent, waren er vijftienduizend jonge mensen die ongelooflijk uitbundig en wild.

Ik was me ervan bewust dat Samson en Gert geliefd waren bij twintigers en dertigers, omdat we een belangrijk deel uitmaakten van de beginjaren van die mensen. De reacties waren echter beter dan ik had verwacht. Ze waren in staat om met elk nummer mee te zingen, van het begin tot het einde.

Zijn professionele carrière begon in 1987. Gerts eerste baan na zijn afstuderen aan de omroepschool was als presentator voor de Belgische publieke omroep BRT. In de zomer van 1998 was Gert een aantal weken presentator van het AVRO-programma Sterrenslag.

Gerst Verhulst was tijdens de kerstvakantie van 1989 in dienst van de VRT. In dit geval spant hij zich in om de kinderprogrammering te verbeteren door deze levendiger en leuker te maken.Hij deed dit door een pratende hond toe te voegen. Dit idee zou uiteindelijk uitgroeien tot een van de meest succesvolle en bekende duo’s uit de Benelux. en of het gelukt is. Dit idee is zelfs in de moderne tijd algemeen bekend.

Op 2 september 1990 werd dit idee voor het eerst in de lucht gepresenteerd. Er waren in totaal 17 seizoenen die beschikbaar werden gesteld. Als gevolg van het enorme succes dat ze eerder hadden, namen Gert Verhulst, Hans Bourlon en Danny Verbiest de beslissing om Studio-100 op te richten.

Gert Verhulst is veel dank verschuldigd aan Studio 100 voor het verstrekken van het grootste deel van zijn vermogen, zoals zojuist in ons gesprek kort werd besproken. En zolang de vraag nog zo groot is, blijft Studio 100 draaien. K3 en andere Studio 100-producties hebben in de loop der jaren een overvloed aan concerten gegeven en blijven dat doen.

U kunt de mooie villa voor een week huren voor het equivalent van een gemiddeld jaarsalaris. Als u echter tijdens het drukke toeristenseizoen wilt gaan, kost het u bijna 40.000 euro per week om daar te blijven.

Maar daarna krijg je de kans om een ​​week lang het goede leven te leiden. De positie is anders dan alle andere, omdat deze boven de s . is verhevenomliggende villa’s en is gunstig gelegen dicht bij zowel de stad als het strand. Elke accommodatie heeft een patio met uitzicht op de oceaan.

Gerts bezittingen omvatten veel meer luxe dan alleen de villa ter waarde van een miljoen dollar. Volgens het weekblad Privé besteedde hij een jaar voor de aankoop van de villa in Saint-Tropez 6,5 miljoen euro aan een woning in Oostduinkerke.

Dit was voorafgaand aan de aankoop van de villa in Saint-Tropez. Het werd bij de stemming uitgeroepen tot het meest exclusieve kusthuis van Vlaanderen. Daarnaast is Gert de trotse eigenaar van een schitterende boot en een kasteel.

Er zijn echter ook andere huurwoningen in de omgeving van Saint-Tropez. De boot en het kasteel zijn beide te huur via Verhulst. Zo kost het huren van een boot voor driekwart dag 500 euro.Zowel deze concerten als de programma’s voor de kinderen brengen een aanzienlijk bedrag op, dat wordt gebruikt voor goede doelen.

Gert Verhulst Vermogen
Gert Verhulst Vermogen

Naast dit soort programma’s is de K2 zoekt K3-competitie ook twee keer een enorm succes geweest. Plopsaland is een themapark gewijd aan de kabouterplop en heeft zelfs een eigen naam. Dit levert ook een aanzienlijk bedrag op, zeker als je kijkt naar de toegangsprijs voor de verschillende pretparken. Er zijn in totaal acht pretparken en twee waterparken in de omgeving.

By Sarah

%d bloggers like this: