Hans Boer Zoekt Vrouw

Spread the love

Hans Boer Zoekt Vrouw:- Hij was al op de hoogte van het feit dat Hans zijn “Grietje” in Annette had ontdekt tijdens hun stadstour. Annette heeft niet alleen de sleutel van zijn hart meer; ze heeft ook de sleutel van de voordeur van zijn huis.

Hans Boer Zoekt Vrouw
Hans Boer Zoekt Vrouw

In mei 2017 verklaarde de boer: “We houden ervan om samen te dineren, samen op de boerderij te werken en gewoon samen te zijn.” Overdag houdt Hans zich bezig met de paarden en Annette houdt zich bezig met haar werk in een kledingwinkel.

Desondanks is niet bekend hoe lang zij de haar opgedragen taken zal blijven uitvoeren. “Ze vindt het heel leuk om in de kledingzaak waar ze werkt te werken. Dus misschien kan dat in de omgeving. Maar dat zou ze graag minder doen, zodat ze meer tijd samen kunnen besteden aan het werk op de boerderij en ze kan een handje helpen, dat is ook iets wat haar erg aanspreekt.

De kledingverkoopster Annette is verhuisd naar de boerderij van Hans in Strijbeek, gelegen in de provincie Noord-Brabant. Annette had in Zeeland gewoond. Zodra ze onder de indruk was van Hans, riep ze uit: “Wauw! Hans is de belichaming van een onbaatzuchtige en oprechte persoon die niet bang is om zijn gevoelens te uiten.

Dat heeft een diepe indruk op me gemaakt en de effecten ervan zijn blijven hangen.Sinds die tijd hebben de twee echt geen reden meer om zich van elkaar te scheiden. Hans zei over hun levensstijl: “We vinden het leuk om samen te eten, samen op de boerderij te werken en gewoon samen te zijn.” Zoet!

Deze keer gaat het over de boer Hans en de stadsbibliothecaris Annette, die het vanaf het begin met elkaar klikte. Omdat Hans de tweede potentiële medewerker, Dinie, ook interessant vond, was het begin van het traject wat gespannen.

Annette daarentegen was degene die zijn genegenheid won.Het psychologische Haar aanwezigheid bracht Hans onuitsprekelijke vreugde, die tot zijn grote opluchting wederzijds bleek te zijn. Vonken vlogen tussen hen in en je kon onvervalste vreugde in hun ogen zien toen ze op weg waren naar de stad. Hans hoorde op dat moment zeggen: “Ik heb mijn Grietje gevonden.”

De opnames voor Boer Zoekt Vrouw vonden vorig jaar plaats en daarna moesten Annette en Hans hun relatie nog enige tijd privé houden. Maar de zaken zijn zo verbeterd dat het paar zonder zorgen hand in hand kan wandelen. Annette had eerder al een paar hints gegeven over de mogelijkheid dat ze ooit naar Brabant zou verhuizen. En het lijkt erop dat de tijd eindelijk is aangebroken.

Hans Boer Zoekt Vrouw

In een interview dat na afloop van de uitzendingen werd gepubliceerd, beantwoordde Hans allerlei lastige vragen over zijn nieuwe liefde. Ze zei tijdens de reünie dat Annette momenteel een baan in Zeeland heeft in een kledingzaak en dat ze dat graag zou willen blijven doen.

Na verloop van tijd vertelde Hans mij dat de Zeeuwen minder uren wilden werken, zodat ze meer tijd samen op de boerderij konden doorbrengen. “En het is geweldig om te helpen,” vervolgde hij. “En het is leuk om te helpen.” Elk weekend komen de twee mensen bij elkaar.

Zowel tijdens de excursie naar de stad als de daaropvolgende reünie werd duidelijk dat de twee individuen een ‘match made in heaven’ waren gebleken. Tijdens de korte trip van het stel naar Ierland namen ze een pauze van hun relatie en gedroegen ze zich als twee jonge geliefden die met elkaar aan het spelen waren. Hans had, zoals hij het zelf zo welsprekend zei, ‘zijn Grietje ontdekt’. [Als voorbeeld]

We vinden het heerlijk om samen te eten, zij aan zij te werken op de boerderij en gewoon samen te zijn.De producenten van het Kro-NCrv-programma horen hen opscheppen over hoeveel plezier ze beleven aan tijd met elkaar doorbrengen, en zeggen dingen als: “We vinden het heerlijk om samen te dineren, op de boerderij te werken en samen te zijn.”

Toen Annette boer Hans destijds op tv zag, bleek uit de uitzending dat ze al over een gezonde dosis zelfvertrouwen beschikte. “Wauw! Hans is de belichaming van een onbaatzuchtige en oprechte persoon die niet bang is om zijn gevoelens te uiten.

“Dat had een behoorlijke impact op mij, en het weerhield me ervan verder te gaan”, legt Annette uit. En terwijl de Brabander weg was, zorgde hij ervoor dat het gras geen kans kreeg om te groeien. Op dat moment had hij zijn besluit al genomen.’Ik heb mijn Grietje kunnen vinden.’

Maar nu Annette bij haar paardenboer is ingetrokken, hoeft ze geen tijd en geld meer te verspillen aan heen en weer pendelen tussen hun huizen. Zijn we eindelijk op het punt beland waarop we kunnen zeggen: Toen Hans jonger was fokte hij geen paarden, maar varkens. Dat verhaal is vergelijkbaar met dit verhaal.

Toen Hans jonger was, klaagde hij vaak over acute vermoeidheid. Er werd ontdekt dat hij luchtwegen had die constant geïrriteerd waren. Na het opsturen van een bloedmonster naar het laboratorium bleek dat Hans allergisch was voor… varkens! Wat vindt u van het idee van een varkensfokker die ook last heeft van een allergie voor varkens?

Hans is vader van vier kinderen. Er is een zoon, samen met drie dochters. Ze schenken hem een frisse genegenheid, blijkt uit een artikel dat op NU.nl te zien is. Ik hoop oprecht dat deze persoon een van de 89 briefschrijvers is.

De publiekstrekker van het vorige seizoen waren Maud en boer Evert. Na afloop van het BZV-seizoen vertelde de melkveehouder dat Maud regelmatig naast hem op de boerderij werkte. “Dat doet me heel veel plezier om te horen. Met name om samen te eten en/of een kopje koffie te drinken.

Hans Boer Zoekt Vrouw
Hans Boer Zoekt Vrouw

Haar primaire verantwoordelijkheid is het assisteren bij het melken, wat ze zowel ‘s ochtends als’ s avonds doet. Dat is iets waar ze veel plezier aan beleeft. En Maud zei verder dat ze, ondanks dat ze een ‘eenling’ is, het naar haar zin heeft op de boerderij. Het voelt als een eiland. Aangenaam met dieren en niet overdreven veel mensen op welke locatie dan ook. “

%d bloggers like this: