Hoe Oud Is Nikkie Plessen

Spread the love

Hoe Oud Is Nikkie Plessen:- De COVID-pandemie raakte zo wijdverbreid dat het evenement uiteindelijk werd afgelast. Daarna maakte De Jager zijn opwachting als co-presentator in de nieuwe versie van de Eurovisieshow genaamd Eurovision:

Hoe Oud Is Nikkie Plessen
Hoe Oud Is Nikkie Plessen

Shine a Light on Europe was een programma dat in de maand mei op televisie te zien was. Tijdens de presentatie vertelde ze het publiek in realtime over de internetinhoud van de show.

Toen in september bekend werd dat ze de wedstrijd weer co-host zou zijn, werd ze meteen van online presentatrice, wat ze een jaar eerder was geweest, doorgegroeid naar vaste presentatrice.

Ze was de eerste persoon die zich identificeerde als transgender om de wedstrijd te organiseren. Ze was ook de eerste persoon die won. In de video die De Jager in januari op haar kanaal op YouTube uitbracht met als kop ‘I’m Coming Out’, onthulde ze dat ze transgender is.

Waarin ze onthulde dat ze transgender is en dat ze was gechanteerd door iemand die dreigde haar toegewezen geslacht te onthullen bij de geboorte. Ze onthulde ook dat ze was gechanteerd door iemand die dreigde haar toegewezen geslacht bij de geboorte te onthullen.

De Jager beweerde dat ze werd bedreigd door een persoon die dreigde het geslacht te onthullen dat haar was toegewezen op het moment van geboorte. Ze maakte een periode van transformatie door toen ze jonger was, tijdens haar jeugd en adolescentie.

In de maand augustus, terwijl ze samen op vakantie waren in Italië, stelde haar verloofde, Dylan, haar de vraag. Ze zijn onlangs verloofd. In de maand augustus vond een gewapende overval plaats in de woning die De Jager en haar verloofde deelden in Uden.

Beide slachtoffers, De Jager en haar verloofde, werden bedreigd met een pistool. Volgens de autoriteiten was er één bewoner die lichtgewond raakte. De politie heeft bevestigd dat ze mensen hebben aangehouden.

De Jager heeft begin dit jaar haar baan bij Colourfool Agency opgezegd om een ​​carrière als freelance haar- en visagiste na te streven. Het zakenblad Forbes plaatste De Jager in de top tien van meest invloedrijke mensen in de schoonheidsindustrie ter wereld.

Hoe Oud Is Nikkie Plessen
Hoe Oud Is Nikkie Plessen

Daarnaast werd ze geëerd als de “YouTube Guru” bij de Shorty Awards en de “Choice Fashion/Beauty Web Star” bij de Teen Choice Awards in hetzelfde jaar. Beide onderscheidingen werden haar in 2017 uitgereikt.Dit is het jaar waarin beide prijzen werden uitgereikt. In 2017 bracht De Jager een video uit waarin hij vertelde over een stichting gemaakt door een cosmeticabedrijf in Praag.

Ze onthulde in de video hoe het bedrijf haar afbeelding had gebruikt, met name een screenshot uit de film getiteld “The Power of Makeup”, om de verkoop van hun items op sociale media te promoten zonder eerst haar toestemming te hebben verkregen.

Ze uitte haar ongenoegen over de activiteiten van het bedrijf en beweerde dat ze dacht dat ze hun consumenten hadden misleid door een foto van haar te gebruiken waarop geen van hen te zien was. Ze ging verder met het uiten van haar frustratie over de organisatie.

Ze trokken hun producten aan om hun bedrijf en de producten die ze eerder gebruikten te promoten. In januari maakte Marc Jacobs Beauty bekend dat De Jager zich bij het bedrijf zou voegen in de hoedanigheid van Global Beauty Adviser voor het merk.

Het bedrijf verklaarde in een persverklaring dat “in deze nieuw opgerichte functie Nikkie zal worden geïntegreerd in het productontwikkelingsproces van het merk.”…zal ze haar geweldige vermogen en kennis delen om unieke inhoud en artisticiteit over de hele wereld uit te breiden op zowel de platforms van Marc Jacobs Beauty als haar persoonlijke kanalen.”

Hoe Oud Is Nikkie Plessen
Hoe Oud Is Nikkie Plessen

Nikkie zal ook haar geweldige vaardigheden en kennis gebruiken om unieke inhoud en kunst over de hele wereld te verspreiden, zowel op de kanalen van Marc Jacobs Beauty als op haar eigen kanalen. Dit zal zowel op de kanalen van Marc Jacobs Beauty als op Nikkie’s eigen kanalen gebeuren.

Een aantal bekende cosmeticamerken, zoals OFRA Cosmetics en Maybelline, hebben met De Jager samengewerkt aan projecten. Haar samenwerking met OFRA Cosmetics leidde tot de ontwikkeling van een highlighterpalet en vloeibare lipsticks. Als onderdeel van een gezamenlijke inspanning begonnen de twee in december samen te werken om haar schoonheidslijn Haus Laboratories op de markt te brengen.

In de maand augustus presenteerde De Jager haar eigen oogschaduwpalet, dat ze in samenwerking met het bedrijf Beauty Bay had ontwikkeld. In februari werd bekend dat De Jager de online presentator zou zijn van het Eurovisie Songfestival, dat in Rotterdam zou worden gehouden. De wedstrijd zou in Europa worden gehouden. De BBC zou de wedstrijd organiseren.

Nikkie de Jager komt oorspronkelijk uit Nederland en is zowel visagist als beauty-youtuber. Ze werd geboren in maart en de naam van haar YouTube-kanaal is waar ze het meest bekend om staat.NikkieTutorials. Ze werd bekend op internet toen haar video op YouTube met de titel “The Power of Makeup” door een groot aantal mensen werd bekeken. deze les

d tot de productie van een groot aantal extra video’s waarin mensen vergeleken hoe ze eruitzagen met en zonder make-up.Haar kanaal op YouTube had begin januari meer dan een miljard videoweergaven en een miljoen abonnees.

De Jager uploadde haar eerste video op YouTube nadat ze zich had laten inspireren door de make-up van Lauren Conrad terwijl ze ziek was en naar een aflevering van The Hills op MTV keek. The Hills is een reality-tv-show die wordt uitgezonden op MTV. Ze was toen net één geworden.

Daarna ging ze naar YouTube op zoek naar instructies om het uiterlijk opnieuw te creëren, wat haar aanmoedigde om haar eigen inhoud te gaan produceren in een stijl die vergelijkbaar was met het origineel.

Voordat ze de beslissing nam om zich in te schrijven voor de cosmetica-workshops van B Academy in Amsterdam, uploadde ze al bijna twee jaar video’s. Daarna werd ze een professionele visagist door zich aan te melden bij Colorfool Agency en haar carrière te lanceren.In het najaar was ze te zien in het RTL-programma I Can Make You a Supermodel met Paul Fisher. Kort na het einde van de show kreeg ze de rol van hoofdmake-upartiest bij het bedrijf.

%d bloggers like this: