Spread the love

Jan Bakelants Vriendin:- Bakelants eindigde slechts vijf seconden achter Heinrich Haussler en slechts vier andere renners finishten binnen een minuut van hem. Bakelants was de enige renner die in de top vijf eindigde. Het mag dan ook niet als een verrassing komen dat Omega Pharma Lotto afspraken heeft gemaakt om ook de komende seizoenen haar diensten te blijven leveren.

Jan Bakelants Vriendin
Jan Bakelants Vriendin

In de loop van de daaropvolgende twee jaar worstelde Bakelants echter met blessures, waardoor het begin van wat het potentieel had om een ​​succesvolle carrière te worden ontspoord. Desondanks waren er af en toe flitsen van bekwaamheid die hier en daar verschenen.

Ondanks het feit dat hij slecht presteerde in beide individuele tijdritten, die plaatsvonden in etappes drie en drie, was hij toch in staat om de Giro d’Italia, zijn eerste grote ronde, te voltooien en de algemene positie te winnen. Hij eindigde zowel de Tour de Wallonie als de Vuelta a Espaa, twee van de meest prestigieuze wielerwedstrijden ter wereld.

Het jaar daarop eindigde hij op de tweede plaats overall in de Giro en op de vierde plaats overall in de young rider divisie. Korte tijd later nam hij deel aan de Tour de Suisse en eindigde hij op de vierde plaats. September was de maand waarin hij weer een lange tournee afsloot.

Hij eindigde op de eerste plaats in het algemeen klassement. Wanneer had de Vuelta de ene krankzinnige klim na de andere, en Juan Jose Cobo kwam als beste uit de bus, won de race en versloeg Christopher Froome en Bradley Wiggins om de titel te pakken

Bakelants was geen klimmer in de conventionele zin; hij bezat echter kracht in alle facetten van de sport, zoals blijkt uit het feit dat hij tiende eindigde op Old Wilunga Hill tijdens de Santos Tour Down Under. Gedurende het seizoen was hij lid van het RadioShack Nissan-team.

Hij reed de Giro en de Vuelta met vergelijkbare klassementen en eindigde als negende in de Eneco Tour na slechts enkele seconden achter Alessandro Ballan op het podium te eindigen halverwege de Muur in Geraardsbergen.Desondanks bleef hij rijden in de Giro en de Vuelta voordat zijn vooruitgang werd stopgezet. De ervaring van het laaglandracen, dat momenteel in zijn seizoen is

Na het ongeval deelde Bakelants mee hoe de veiligheidswetten voor fietsen verbeterd kunnen worden. Hij had de maand maart als doel gesteld voor zijn terugkeer naar de competitie, en hij deed dat met succes op de Classic Loire Atlantique in Frankrijk.

Jan Bakelants Vriendin
Jan Bakelants Vriendin

Een jonge Belgische renner kwam ongeveer vijf jaar geleden in het nieuws nadat hij profwielrenner was geworden en toen hij nog jong was de Tour de l’Avenir won. Terwijl een hele natie in afwachting wachtte, gebeurde er niets. Helaas vielen er gewonden en was de situatie gevaarlijk dicht bij een catastrofe.

Maar in die vijf jaar bleef Jan Bakelants grotendeels onopgemerkt. Hoewel ze in die tijd een aantal opmerkelijke prestaties had geleverd, waren ze niet voldoende om de aandacht van de meerderheid van de mensen te trekken. Hij nam deel aan Topsport Vlaanderen.

een team dat bekend staat om het geven van opkomende Belgische wielrenners de kans om hun vaardigheden aan te scherpen voordat ze doorstromen naar meer prominente teams. Het voorgaande jaar behaalden de Bakelants een cumulatief resultaat van de negende plaats in alle vier de etappe-evenementen.

Onder hen zijn de Eneco Tour, de Ronde van België, de Ronde van Wallonië en de Ster Elektrotoer. Het leek alsof de nummer tien het geluksgetal van de Bakelants was in deze wedstrijden, want ze wonnen ze allemaal.

Jan Bakelants Vriendin
Jan Bakelants Vriendin

De prestatie van de jonge duif in Le Samyn, waar hij vorig jaar meedeed, leverde hem een ​​plaats in de top tien op.toont zonder enige twijfel aan dat hij in staat was om in de lage landen te concurreren alleen ruiters mochten deelnemen.

is een professionele wielrenner die rijdt voor UCI WorldTeam IntermarchéWantyGobert Matériaux. Hij komt uit het land van België. Hij heeft een aantal wegraces gewonnen. De onderstaande overwinningen behoren tot zijn meest opvallende.

Zowel de Tour de l’Avenir als de Tour de France hebben daar een etappe. Nadat hij door een late aanval tijdens de Tour de France een seconde voorsprong had op de rest van het peloton, besloten de wedstrijdleiding hem de gele trui toe te kennen voor zijn ritzege.

Daarnaast nam hij deel aan de Giro d’Italia, waarin hij een plaats behaalde. Na afloop van het vorige seizoen namen de Bakelants afscheid van het RadioShackLeopard-team en tekenden ze bij de Omega PharmaQuickStep-ploeg voor het volgende seizoen.

In augustus werd bekend dat hij Omega PharmaQuickStep al na een jaar zou verlaten om voor AGR La Mondiale te gaan werken, waar hij een eerste tweejarig contract met het bedrijf zou tekenen. Dit zou het begin van zijn dienstverband daar markeren. Tijdens de Giro di Lombardia raakte Bakelants betrokken bij een ongeval waarbij hij zwaargewond raakte.

Naast shahij raakte de eerste en derde wervel en liep zeven gebroken ribben op als gevolg van het ongeval dat zich voordeed toen hij tijdens een snelle afdaling in een ravijn viel. Hij raakte niet bewusteloos en werd voor behandeling overgebracht naar een ziekenhuis in Como. Als direct gevolg van het ongeval is Bakelants enkele centimeters gekrompen.

Het is mogelijk dat het oversteken van de finish voor hem nog bemoedigender was dan zijn resultaten uit het verleden. Heinrich Haussler, die de race voor die specifieke dag won, merkte later op dat het een van de moeilijkste dagen was die hij ooit had gereden tijdens het fietsen.

By Sarah

%d bloggers like this: