Spread the love

Jeroen Pauw Leeftijd:- Jeroen Pauw, 62 jaar, gaat een nieuw programma maken. In het boek ‘Nederland is Vol’ onderzoeken hij en journalist Sander Heijne of Nederland op allerlei terreinen de grenzen van zijn expansie heeft bereikt.Ook gaat de presentator in op het onderwerp of de sociale structuur van Nederland wel of niet helemaal moet worden heroverwogen.

Jeroen Pauw Leeftijd
Jeroen Pauw Leeftijd

De maker van de software heeft ook een antwoord nodig op een ander kritisch onderwerp, namelijk hoe de groei zo billijk mogelijk kan worden verdeeld.De relatie van Jeroen Pauw met zijn partner, Zoé Goddijn, heeft hem de afgelopen vijf jaar niets dan vreugde gebracht.

En dat is een aanzienlijke hoeveelheid tijd voor een man die beweert moeite te hebben met het onderhouden van langdurige relaties. Wellicht is dit de reden waarom Jeroen een selfie plaatst met zijn vriendin Zoe.

Twee jaar geleden, in Weekend, zei de presentator iets in de strekking dat “het voorlopig goed gaat en het heel comfortabel en gezellig is samen.” In zijn verre verleden vertelde Jeroen Pauw dat hij als meer dan tweehonderd verschillende dames in hetzelfde bed sliep.Onder zijn veroveringen waren onder meer Daphne Bunskoek, Manula Kemp, Loretta Schrijver en Sophie Hilbrand; Jeroen was echter niet iemand voor langdurige relaties.

In de aflevering Vijf jaar later legt Jeroen uit dat zijn traumatische jeugd de oorzaak is van zijn huidige gang van zaken. Ik liep van huis weg toen ik ongeveer zeventien jaar oud was, omdat ik me realiseerde dat mijn familie alles was wat ik niet wilde. Dat omvat zowel het begin van een romantische relatie als de geboorte van kinderen.

En als ik het eerste niet kan bereiken, zou ik het tweede niet eens moeten zoeken. ” De bedrieger heeft de afgelopen vijf jaar contact gehad met de vriendin van de speler, Zoé. We kennen elkaar sterk en we vinden het leuk om samen tijd door te brengen.

Vanavond is het debuut van een gloednieuwe aflevering van Nederland is Vol met Jeroen Pauw. In deze aflevering onderzoekt Pauw, samen met journalist Sander Heijne, of ons relatief kleine land, Nederland, de grenzen van de groei op verschillende terreinen heeft bereikt. Kijk hieronder voor alle tv-aanbevelingen voor vanavond, 11 september.

Jeroen Pauw groeide op in Hilversum. Toen hij een jonge man was, werd hij van verschillende middelbare scholen getrapt, wat thuis met enig optimisme werd begroet: “Dan heb je een leuke tijd om het schip te schilderen.” Van kinds af aan heeft Pauw een sterke interesse in de journalistiek.

Al tijdens zijn middelbare schooltijd werkte hij in verschillende hoedanigheden voor de Hilversumse omroepen. Het begin van zijn carrière in de omroep begon met een bijbaan in het weekend bij AVRO’s Radiojournaal. Het is vooral zijn taak om de meest recente lexicons in de gaten te houden, en als er iets belangrijks gebeurt, is hij verantwoordelijk om dat aan de juiste mensen te vertellen.

Jeroen Pauw Leeftijd

Later, als hij op de middelbare Ludgerus-opleiding zit, krijgt hij een baan aangeboden van de Evangelische Omroep. Deze omroep is gevestigd in hetzelfde gebouw als zijn school, wat betekent dat hij zijn werk meestal niet doet omdat hij wordt gemotiveerd door enige vorm van geloof, maar eerder om praktische redenen.

Pauws eerste opdracht bij de EO was om te werken in de Discotheek, een enorme kast vol met een grote verscheidenheid aan muziekplaten die in de juiste volgorde moesten worden gerangschikt. Pauw is degene die gevraagd wordt om iets op te nemen als het op den duur nodig is om iemand dat te laten doen. Zijn eerste optreden op de radio is met dit stemwerk, maar hij zal in de nabije toekomst meer kansen krijgen.

Pauw begon openlijk te praten over de relatie die hij had met zijn ouders en de effecten die die op hun leven had. “Ik kwam uit een gezin waar veel ruzie was en hoewel ik ze niets wil verwijten, ben ik toch uit dat huis ontsnapt met de gedachte ‘ik wil dit niet'”, zegt Pauw. “Ik neem ze niets kwalijk.”

Als direct gevolg hiervan kan hij zich niet binden aan een langdurige relatie en heeft hij besloten geen kinderen te willen. Omdat hij de moeite heeft gezien die zijn ouders hadden om met hem en zijn zussen om te gaan, is hij er onvermurwbaar tegen om hetzelfde mee te maken.

Hoewel Jeroen Pauw heeft aangekondigd eind deze maand te stoppen met het hosten van zijn dagelijkse discussieprogramma, betekent dit niet dat hij de televisiewereld verlaat. Naast het voortzetten van zijn werk als omroep is hij ook eigenaar en exploitant van zijn eigen productiemaatschappij TVBV, wat hij al jaren doet.

Dit resulteerde in een hoge mate van tevredenheid voor zijn geliefde, Zoé Goddijn, die 47 jaar oud is. Nadat Jeroen Pauw door de publicatie Broadcast Magazine werd uitgeroepen tot Omroep van het Jaar 2019, vertelt Jeroen Pauw aan Story dat hij en zijn vrouw Zoé een gesprek hebben gehad over het al dan nietd zijn dagelijkse talkshow blijven doen.

Ik maakte duidelijk dat ik vaker de studio uit wilde.net als mijn bezoekers, die hun leven ten volle leven en hun verhalen met mij delen. Als ik aan het gamen ben, waardeert Zoé mij het meest. Dus zei ze dat ik andere dingen moest doen als ik dacht dat ik dat wilde.

Het gesprek gaat verder met Beau die een verhelderende interpretatie geeft: “Dus het feit dat je geen langdurige relatie kunt opbouwen, is de reden dat je geen kinderen hebt.” Jeroen Pauw is de enige die een definitief antwoord kan geven op deze vraag, en hij kan alleen maar zeggen: “Ja, als je het ene niet kunt, moet je het andere ook niet willen.”

Daarnaast is er een nieuwe aflevering van de dramaserie Sihame op NPO, evenals de actiefilm The Hunger Games: Catching Fire, met een aantal bekende acteurs en actrices, waaronder Josh Hutcherson en Jennifer Lawrence. Als extra gebaar van respect voor koningin Elizabeth II wordt vanavond de documentaire The Queen: A Lifetime on the Throne vertoond op Net5.

Jeroen Pauw Leeftijd
Jeroen Pauw Leeftijd

Dat Nederland vol zit, is te zien vanaf 11 september. De uitbreiding van Schiphol, een van de drie drukste luchthavens van heel Europa, is het onderwerp van de eerste aflevering. In 2019, voor de komst van Corona, passeerden ruim 71 miljoen mensen de luchthaven. Dit was het drukste jaar ooit op de luchthaven.

By Sarah

%d bloggers like this: