Spread the love

Joe Jonas Wzrost:- In mei van dit jaar werd de documentaire Jonas Brothers: Living the Dream voor het eerst in de Poolse versie uitgezonden op dezelfde zender waar de eerste vertoning plaatsvond. De broers JonasOnder de alias heeft Joe, samen met zijn broers Kevin en Nick, zojuist de concertfilm Fulfilled Dreams uitgebracht.

Joe Jonas Wzrost
Joe Jonas Wzrost

De film bevat beelden van het optreden van Joe’s broers tijdens de concerttour met de titel ‘When You Look Me in the Eyes Tour’.Hun vertolking van het nummer was zo goed dat het de bewondering wekte van Steve Greenberg, die destijds voor Columbia Records werkte en hen als resultaat van hun optreden bij het label tekende.

Kort daarna kwamen de drie artiesten tot de conclusie dat ze onder de naam Jonas Brothers zouden gaan spelen. In december van datzelfde jaar brachten ze hun debuutsingle uit onder die naam, getiteld ‘Mandy’.

Daarnaast gingen ze op tournee met andere beroemdheden, waaronder Jesse McCartney en Kelly Clarkson, naast andere bands zoals de Backstreet Boys, Jump en de Click Five.In augustus werd het titelloze debuutstudio-album van de popband uitgebracht, Just in Time, evenals de eerste single van de band, ‘Just in Time’.

Aan de andere kant was de plaat geen commercieel succes; in het hele land van de Verenigde Staten werden alleen exemplaren verkocht. De Jonas Brothers namen de beslissing om uit elkaar te gaan met Columbia Records omdat het platenlabel hen niet van voldoende management kon voorzien. Joe Jonas.

In plaats daarvan gingen ze akkoord met Hollywood Documents, wat leidde tot de release van hun tweede studioalbum in augustus 2013, dat simpelweg The Jonas Brothers heette en werd gedistribueerd door Hollywood Documents.

Vanwege het feit dat meer dan twee miljoen exemplaren van het album in de Verenigde Staten werden verkocht, plaatste de Billboard-albumgrafiek het in de top vijf van posities.In hetzelfde jaar verschenen Joe en zijn broers voor het eerst op televisie in de sitcom Hannah Montana, die wordt uitgezonden op Disney Channel.

Joe Jonas Wzrost
Joe Jonas Wzrost

Leden van de groep zijn ook bij afleveringen van het tv-programma Jonas Brothers geweest:Living the Dream en de film Camp Rock bevatten beide haar. Ze brachten hun derde album uit, getiteld “A Little Longer” en opgenomen in een opnamestudio. Het album kwam in augustus uit.

Joe maakte een korte verschijning in de negende aflevering van American Idol als gastjurylid. Daarna verscheen hij samen met Lil Jon en Jake Gyllenhaal in de videoclip voor het nummer “Resignation from Weapons”, dat deel uitmaakte van het Vampire Music Weekend en eerder dit jaar werd uitgebracht.

In de televisieprogramma’s “Kindle Cleveland” en “” was hij beide te gast in meerdere afleveringen. Samen met zijn broers Nick en Kevin waren ze lid van de band de Jonas Brothers tot eerder dit jaar, toen de band uit elkaar ging.Later werd hij lid van de band DNCE, met wie hij veel succes genoot, waaronder de hitsingles “Toothbrush” en “Cake by the Ocean”.

Nadat ze de Jonas Brothers-band in 2013 nieuw leven hadden ingeblazen, vonden ze snel succes met hun daaropvolgende single-releases, waaronder ‘Only Human’, ‘What A Man Gotta Do’ en ‘Sucker’.
Demi Lovato, een zanger, en Joe Jonas, een lid van de Jonas Brothers, wisselden ooit wat woorden uit.

In dat jaar deed hij een romantisch voorstel aan Sophie Turner, een vrouw op wie hij eerder verliefd was geweest.De twee mensen waren zo verliefd dat ze in hetzelfde jaar besloten te trouwen. Joe Jonas en Sophie Turner verwachten naar verluidt hun eerste kind samen, wat voor beiden het eerste kind zal zijn.

In het verleden was hij te gast in de Hannah Montana-serie en heeft hij zijn stem bijgedragen aan de tekenfilmserie Phineas and Ferb. Vanwege al deze evenementen en de liedjes die hij heeft helpen produceren, heeft hij naar schatting bijna een miljoen dollar verdiend.

Dit jaar ging de première van de Disney Channel Original Movie, Camp Rock, die aan het publiek werd vertoond. De show was een groot succes, niet alleen in de Verenigde Staten, maar ook in landen over de hele wereld.

Joe Jonas Wzrost
Joe Jonas Wzrost

Joe Jonas’ optreden in de film “Camp Rock” en zijn optredens in de band de Jonas Siblings met zijn broers zijn waarschijnlijk de twee dingen die het meest hebben bijgedragen aan zijn wijdverbreide bekendheid.Toen hij de leadzanger van de band DNCE was, stond het nummer “Cake by the Ocean” zeker op ieders iPod en ze zongen het in gedachten. Nu Joe Jonas de dertig heeft bereikt,

Het lijkt erop dat hij in de niet al te verre toekomst een nieuw lid aan zijn gezin zal toevoegen, aangezien hij al een lieve vrouw heeft. Besteed wat meer tijd aan het leren kennen van een van de Jonas-broers. Er zijn er drie. Joe Jonas verscheen als speciale gast in de show Hannah Montana en leende ook zijn stem aan de cartoon-sitcom Phineas and Ferb, die hij hielp creëren.

Het is aan het licht gekomen dat dit ongelooflijk lucratieve aanbiedingen zijn waar hij van kan profiteren. In hetzelfde jaar deden hij en zijn broers een beetje moeiteom momentum te krijgen, en in hetzelfde jaar verscheen hij in de film “Camp Rock”, die is gericht op een jonger publiek.Het zou geen verrassing moeten zijn dat Jonas zichzelf samen met zijn broers en zussen op de markt kon brengen, omdat deze show zo’n enorme hit is vanwege het enorme succes.

Bovendien werd de documentaire getiteld “Jonas Brothers: Living the Dream” uitgezonden op Disney Channel, hetzelfde kanaal. Ze kregen een grote hoeveelheid geld van Disney Channel, wat leidde tot de creatie van de televisieprogramma’s “Jonas” en “Jonas L.A.” Hij diende als rechter tijdens het seizoen van American Idol waaraan hij meedeed.

By Sarah

%d bloggers like this: