Spread the love

Joost Klein Ouders:- Klein gaf in de loop van de daaropvolgende zomer een aantal concerten, waarvan vele op podia van zomerfestivals als Pukkelpop, Pinkpop, Lowlands en Zwarte Cross. In de maand november heeft Klein de cd uitgedeeld aan klanten.De titel van dit werk omvat het geboortejaar van zijn broer, die tevens zijn manager is.

Joost Klein Ouders
Joost Klein Ouders

Bovendien was de broer zijn manager. Klein werkte aan dit project samen met producers Mick Spek, Kauwboy en Tantu Beats, elk op hun eigen manier.Een week voordat het album voor het publiek toegankelijk werd, bracht hij de track Joost Klein uit. Het album van Joost Klein werd in de maand april door Klein te koop aangeboden.

Op dit album staan ​​meerdere nummers, waaronder een samenwerking met de Canadese rapper bbno. Op Joosts album Joost Klein, dat in april van dit jaar uitkwam, werd een van Joosts composities door leden van Lekkerspelen uitgevoerd. Joost’s album heette Joost Klein.

In de maand augustus werd een nieuwe versie beschikbaar gesteld van Ik Wil Je, een nummer dat eerder door De Kreuners was uitgevoerd en dezelfde naam droeg. Het nummer “Florida” is geschreven door Joost en raakt aan het onderwerp van het overlijden van zijn ouders.

Toen hij afscheid moest nemen van zijn ouders, was hij toen nog maar een jong kind. Toen Joost dit nummer voor het eerst op Pinkpop speelde, liet hij het publiek weten dat het “alleen voor mijn ouders was, luister alsjeblieft mee”. Op Pinkpop was Joost degene die het nummer voor het eerst introduceerde.

In een videoblog stelt Enzo Knol dat Joost de muziek voor hem speelde toen ze met zijn tweeën naar Berlijn reden in de auto van Joost. Enzo is door Joost gerustgesteld dat de muziek die ze samen maken de meest eerlijke en zelfreflecterende is die ooit is geweest. Tot Klein maakte YouTube-video’s onder de naam EenhoornJoost. Zijn video-output varieerde van grappige sketches tot korte documentaires van verschillende aard.

Op dit moment is het enige wat Klein op YouTube doet het uploaden van videoclips van zijn liedjes, en dat doet hij onder de naam Joost Klein. Meer dan een miljoen mensen hebben de video’s gezien die Klein naar YouTube heeft geüpload en hij heeft abonnees op zijn kanaal.

Desondanks beschouwt hij zichzelf niet als YouTuber omdat hij de productie van video’s die geen videoclips zijn, heeft stopgezet. Klein verwijst, meer dan enige andere zelfbeschrijving, naar zichzelf als kunstenaar. Op Instagram heeft Joost volgers en fans aangetrokken.

Joost Klein Ouders
Joost Klein Ouders

Daar plaatst hij niet alleen prachtige foto’s, maar uploadt hij ook beelden van zijn live-optredens.Het nummer “Broom” met Donnie is te vinden op de mixtape “Scandinavian Boy”, die ook muziek van andere artiesten bevat. Daarnaast leverde Klein een bijdrage aan de poëziebundel Albino.

die werd gezien in de maand november. Hij gelooft dat zijn vader, die net als Klein eerder een boek had gepubliceerd en zijn zoon ertoe aanzette in zijn voetsporen te treden en een eigen boek te produceren, de drijvende kracht was achter het schrijven van het boek. Tijdens een interview werd Klein ondervraagd over deze kwestie, en in antwoord daarop verklaarde hij het volgende: “Hij zei me een boek te schrijven, precies zoals hij.”

Daarom, toen een uitgeverij mij benaderde en vroeg of ik daarin geïnteresseerd zou zijn, was mijn eerste reactie: “Wauw, dit kan onmogelijk beter zijn.” In mijn hoofd had ik al bereikt wat ik wilde doen. Het is best cool dat ik op dit moment echt iets in mijn handen kan houden.

Het is allemaal virtueel met mijn muziek en op YouTube, maar dit is een heel andere ervaring. Klein begon de tour in januari om zijn album Albino te promoten, en hij zit er nog steeds middenin. De tour is vernoemd naar het album.Klein ging naar in totaal negen verschillende theaters, waarvan hij er enkele noemde, waaronder Het Paard, De Oosterpoort, Doornroosje en Paradiso.

Tijdens de evenementen hadden aanwezigen de mogelijkheid om een ​​verscheidenheid aan producten te kopen, zoals sweatshirts, T-shirts en sokken, onder andere. Het laatste concert van de tour vond plaats in maart en werd verzorgd door Klein in Paradiso.Joost Klein bracht zijn vormende jaren door in de stad Leeuwarderadeel, gelegen in het land Bretagne. Zijn beide broers en zussen zijn ongeveer vijftien jaar ouder dan hij.

In zijn jonge jaren lanceerde Klein een kanaal op YouTube onder de naam EenhoornJoost. De videoclip die Klein voor zijn nummer “Bitches” heeft gemaakt, is een miljoen keer bekeken. Het is te vinden op YouTube.

Joost Klein Ouders
Joost Klein Ouders

Klein kwam tot de conclusie dat hij zijn eigen platenlabel wilde oprichten en tekende tegelijkertijd een kort contract bij Top Notch. Albino, het titelloze debuutalbum van de artiest, werd in januari uitgebracht door de eigen platenmaatschappij van de artiest. De mixtape, getiteld “Scandinavian Boy”, werd in de maand oktober door hem beschikbaar gesteld. Zijn single, getiteld “Meeuw”, werd ergens in de maand Marc . uitgebrachth.

De bijbehorende videoclip is opgenomen in Los Angeles, dat ook als locatie voor de shoot diende. De single, Ome Robert, kwam pas in april uit, een maand nadat hij oorspronkelijk was gepland. Het album M van Marketing is in de maand augustus uitgebracht door Klein en Donnie.

Dit album bevat in totaal elf nummers, waarvan sommige titels dragen als Stockholm, Domme Patta, Leipe Dennis en Vogel op de Hek. Na nog drie maanden wachten werd in november eindelijk het nummer Chubby uitgebracht.

Tantu was degene die verantwoordelijk was voor het produceren van dit nummer. In dit nummer geeft Klein toe dat hij door zijn geboorte altijd een beetje maag heeft gehad. Daarnaast is Klein te horen in Donnie’s nummer “René Froger”, geschreven door Donnie.

By Sarah

%d bloggers like this: