Spread the love

Joost Klein Ouders Doodsoorzaak:- Joost Klein werd geboren in Britsum, waar hij ook zijn jeugd samen met zijn ouders doorbracht. Volgens onze beste schattingen zijn zijn beide broers en zussen ongeveer vijftien jaar ouder dan hij. Op 10-jarige leeftijd richtte Klein in 2008 met hulp van zijn vader zijn eigen YouTube-account op onder de naam EenhoornJoost.

Joost Klein Ouders Doodsoorzaak

Joost Klein Ouders Doodsoorzaak en Wikipedia

Recente gebeurtenissen hebben ertoe geleid dat EenhoornJoost genoodzaakt is enige tijd op straat te leven. Dat lijkt veel dramatischer dan wat er feitelijk gebeurde in de situatie, die veel alledaagser was. Je moet er geen rekening mee houden dat hij zelfs maar één nacht onder een brug of ergens anders zal slapen zonder enige vorm van bescherming, blootgesteld aan de elementen.

Dat was ook maar voor een maand, want toen ik het huis uit moest, vergat ik het in mijn agenda te schrijven, en als je al het andere hebt gedaan, is er niets anders te doen. Anderzijds heb ik een grote vriendenkring op wie ik een beroep kan doen voor ondersteuning op de werkvloer.

Je zou een seconde in een muur van dood kunnen staan ​​ter grootte van de eerste doos en lachen om ‘Crazy Frog’ (‘Ik heb een tatoeage van een kikker’, roept Joost uit), of rijmend mee met zijn slechtste briljante regels (‘I ik vlieg als een zeemeeuw, het is de witte Paul de Leeuw’).

En voor je het weet sta je je ogen uit te huilen met de Nederlandse rapper Joost. Aan het begin van de Noord-etappe op zondag was er een ware maalstroom van emoties die de aanwezigen ervoeren. Hij grinnikt en zegt: “Ik vind je echt leuk.” Vroeger nam ik niet één of twee vrienden mee naar de verjaardagsfeestjes van mijn kinderen. En nu ben ik hier.’

Zijn absurdistische komedie is nooit zonder een diep gevoel van melancholie geweest, en de knipogen en knipoogjes naar de internetcultuur zijn altijd zijn methode geweest om een ​​licht te werpen op een jeugd die buitengewoon uitdagend was. Hij erkent echter tegenover het publiek: “Pas in de afgelopen twee jaar ben ik echt de weg van zelfontwikkeling ingeslagen.” [Citaat nodig]

Doordat het niet goed ging met Joost kreeg hij een ernstige psychose, werd hij als een voetbal door de GGZ geschud en werd hij uiteindelijk voor behandeling naar een traumaziekenhuis gebracht. Hij zingt het in de verbijsterende Tiktok-fahige nieuwe ‘Wachtmuziek’; hij is zelf hard aan het hakken op het vrolijke hardcore deuntje dat gaat over de helaas lange wachtlijsten voor de geestelijke gezondheidszorg.

Een versnelde kinderstem zingt boven een vrolijke gabberbeat uit: “Als het echt te veel wordt, als je groen en geel wordt, als je veel verdriet hebt…” Even later zingt Doe Maar een hilarisch lied over posttraumatische stressstoornis (PTSS).

Het is blij en diep triest tegelijk, en je kunt duidelijk zien dat Joost die sh*t nog steeds doorwerkt terwijl hij het live op het podium doet.Van serieuze verhalen over counseling tot een overdreven relaas van een vakantie naar Frankrijk van ‘ruim vijf jaar geleden’.

Het is helemaal opnieuw geschreven en de jonge auteur weet je op elke pagina te verrassen met een nieuwe en onverwachte Joost-wending. soms extreem serieus zijn, en soms heel dwaas, maar het is altijd geschreven met een glimlach en een beetje paranoia.Net als zijn muziek, die varieert van lome hiphopbeats tot keiharde hardstyle en terug nogmaals, het gaat in allerlei verschillende richtingen, zowel qua tekst als qua tempo.

Joost Klein Biografie

Op YouTube droeg De Leeuwarder vroeger de naam EenhoornJoost. In zijn video’s maakte hij er een gewoonte van om zwaar te drinken en mensen in invloedrijke posities voor de gek te houden.Hij is niet van die mening. Als mensen me vragen of ik serieus ben, denk ik dat het een complete verspilling van hun tijd is. Ik maak misschien een grapje, maar serieus, dit is hoe ik me voel. “

Joosts agenda zit altijd bomvol, dus hij krijgt amper drie tot vier uur slaap per nacht. Maar daar moet de focus op liggen. Ik ben me gaan realiseren dat ik een functie Object() [native code]  ben die ernaar streeft interessante dingen te ontwikkelen.

En omdat ik niet met mijn handen kan bedienen, doe ik alles digitaal en door het op te schrijven. Ik ben eigenlijk maar een redelijk gemiddelde man met een verward brein die in een soort verhoogde versie van de werkelijkheid leeft.Klein kwam tot de conclusie dat hij zijn eigen platenlabel wilde oprichten en tekende tegelijkertijd een kort contract bij Top Notch.

Albino, het titelloze debuutalbum van de artiest, werd in januari uitgebracht door de eigen platenmaatschappij van de artiest. De mixtape, getiteld “Scandinavian Boy”, werd in de maand oktober door hem beschikbaar gesteld. Zijn single, getiteld “Meeuw”, werd ergens in de maand maart uitgebracht.

De bijbehorende videoclip is opgenomen in Los Angeles, dat ook als locatie voor de shoot diende. De single, Ome Robert, kwam pas in april uit, een maand nadat hij oorspronkelijk was gepland.
Het album M van Marketing is in de maand augustus uitgebracht door Klein en Donnie.

Dit album bevat in totaal elf trekken, waarvan sommige titels dragen als Stockholm, Domme Patta, Leipe Dennis en Vogel op de Hek. Na nog drie maanden wachten werd in november eindelijk het nummer Chubby uitgebracht.Tantu was degene die verantwoordelijk was voor het produceren van dit nummer.

In dit nummer geeft Klein toe dat hij door zijn geboorte altijd een beetje maag heeft gehad. Daarnaast is Klein te horen in Donnie’s nummer “René Froger”, geschreven door Donnie.Het nummer “Broom” met Donnie is te vinden op de mixtape “Scandinavian Boy”, die ook muziek van andere artiesten bevat. Daarnaast leverde Klein een bijdrage aan de poëziebundel Albino.

Joost maakt licht van de situatie door een enorme muur van Doom te eisen, maar op dit moment heb je geen tijd om na te denken over de gevolgen omdat hij het net heeft gezegd. Joost maakt licht op de situatie door een enorme muur van Doom te eisen. Joost geeft daar wat duidelijkheid over door Doom te vragen een enorme muur te bouwen (en er natuurlijk ook één te krijgen).

Het oprechte lied dat tijdens de laatste minuut speelt, gaat over de crematie van zijn vader. Daarna baant hij zich een weg naar de rand van het podium, waar hij staat te zingen terwijl hij gekleed is in een vlag van Friesland.

Het meest recente nummer van Donnie is getiteld “René Froger” en bevat een optreden van Klein. Je kunt Donnie’s deelname horen aan het nummer “Broom”, dat is opgenomen op de mixtape die de Scandinavian Boy Mixtape wordt genoemd. “Broom” is een van de nummers op de mixtape.

Dit jaar, op 14 november, werd Kleins gedichtenbundel “Albino” voor het eerst voor het grote publiek beschikbaar gesteld. Na aanmoediging van zijn eigen literaire vader om dit te doen, koos Klein er uiteindelijk voor om een ​​memoires van zijn leven te schrijven en zijn ervaringen te vertellen. De oudere Klein had een vader die romans schreef en liet publiceren.

Hij raakt het helemaal kwijt tijdens het synthpop deuntje uit de jaren 80 getiteld “Papa en Mama”, en daarna kan hij niet meer meezingen met de muziek. Zijn beide ouders zijn al elf jaar weg na het overlijden.

Joost Klein Ouders Doodsoorzaak

Op het scherm verschijnen achtereenvolgens beelden van een jonge Joost Klein met zijn vader en moeder. Ik had gewoon het zinkende gevoel dat ik op het punt stond te huilen. Bij elke repetitie was ik in tranen. Ik heb mijn kamer al bijna twee jaar niet meer verlaten sinds je me voor het laatst zag. Ik had genoeg van het leven.

By Sarah

%d bloggers like this: