Spread the love

Kathleen Aerts Vermogen:- Kathleen Aerts, een bekende figuur in de wereld van de wereldmuziek, werd geboren op 18 juni 1978 in het land België. Een zangeres uit België die vooral bekend is om haar tijd als origineel lid van de muziekgroep K3. Na haar vertrek uit de band in 2009 begon ze een solo-zangcarrière waarin ze zich specialiseerde in het uitvoeren van kindermuziek.

Kathleen Aerts Vermogen
Kathleen Aerts Vermogen

Astrologen hebben vastgesteld dat het teken van Tweelingen Kathleen Aerts het beste vertegenwoordigt.Kathleen Aerts is een zangeres, actrice en presentatrice die werd geboren op 18 juni 1978 in de stad Geel in het Belgische land België. Ze was lid van de populaire Vlaamse meidengroep K3, die erg populair was.

Aerts was lid van de bekende en zeer populaire meidengroep K3 van de jaren 1998 tot 2009. In 2009 nam ze de beslissing om haar ambtstermijn als lid van K3 te beëindigen en een carrière als soloartiest te starten. Haar debuutsingle was een samenwerking met de organisatie Unicef ​​en was getiteld “Zumba Yade”.

Voor elke aangekochte cd doneerde Aerts enkele centen aan Unicef. Meer dan tienduizend cd’s werden aangekocht door klanten in België en Nederland. In het jaar 2010 schreef Kathleen zich in om deel uit te maken van de “Ketnetband”.

In 2010 nam ze ook de beslissing om terug te keren naar het maken van muziek voor kinderen. Daarom schreef ze een nummer en noemde het “Boerderij Blues” (nl. Farm Blues). Ze maakt slechts drie extra liedjes voor kinderen. Kathleen Aerts heeft sinds 2007 een wassen beeld van zichzelf in het Madame Tussauds museum in Amsterdam.

Kathleen, die voluit Kathelijne Elisabeth Maria Aerts heette en geboren werd op 18 juni 1978, was het enige blonde lid van K3 en zong de leadzang. Ze is op dit moment een solozangeres.Kathleen Aerts is een bekend gezicht in de wereld van muziek, acteren, presenteren en sociale media. Ze verwierf bekendheid door haar betrokkenheid bij de succesvolle band K3.

Daarnaast heeft ze een aantal succesvolle singles uitgebracht, waaronder ‘Droom’, ‘Hey Chicke’ en andere. Daarnaast heeft ze werk gedaan voor de labels Studio 100 en Sony BMG.Kathleen werd geboren op 18 juni 1978 in Geel, België. Haar opleiding werd afgerond aan een prestigieuze particuliere instelling. Ze is op dit moment (vanaf 2021) 43 jaar oud.

Kathleen Aerts Vermogen

Je vindt informatie over Kathleen’s wiki, bio, vermogen, lengte, gewicht, salaris, carrière, echtgenoot, zaken, sociale media-accounts (inclusief Instagram, Twitter, TikTok en YouTube) en meer in dit bericht.
Kathleen maakte de aankondiging dat ze K3 (evenals Studio 100) op 23 maart 2009 zou verlaten om een ​​carrière als soloartiest na te streven.

Er is meer dan tien jaar verstreken sinds ze bij K3 kwam. Op 28 juni 2009 gaf ze haar laatste concert met de band K3. Omdat ze niet meer bij het bedrijf was, besloot Studio 100 de wedstrijd K2 zoekt K3 te lanceren, die uiteindelijk werd gewonnen door Josje Huisman.

Na de uitvoering van de musical De Kleine Zeemeermin kwam er een einde aan Kathleens relatie met Jasper Verheugd. Slechts een week later overleed Kathleens vader op 53-jarige leeftijd. Ze is getrouwd sinds 12 juni 2010, en hun jongens, Lewis (2010) en Jay (9/12/2013), werden beiden geboren na de bruiloft .

Artiesten die zingen in de Vlaamse taal K3-lid dat zingt.Het stel, dat sinds 2010 getrouwd is, geeft in de roman aan dat ze affectie van het grootste belang vinden in relaties.We verplaatsen onze lichamen voortdurend met elkaar; terwijl we praten, raken zijn benen de mijne; op het moment dat dat stopt, hebben we een probleem. De hoeveelheid berichten die we met elkaar uitwisselen is aanzienlijk.

Als Steven naar kantoor gaat en ik naar het gastenverblijf, sturen we meteen hettekes (harten getekend in Kempense stijl; red.) naar elkaar. Kathleen legt uit dat het voor ons twee vreemd zou zijn als we elkaar drie uur niet zouden horen.

Hoewel ze er veel behoefte aan hebben, is Kathleen zich ervan bewust dat ze er door de aard van hun werk vaker toegang toe hebben dan het gemiddelde getrouwde stel. Mocht het op dat vlak niet goed gaan tussen ons, dan is de vraag: (maakt een trillende beweging met het hoofd) Nee, ik zou niet zonder kunnen, en Steven ook niet. Het is niet nodig dat het elke dag gebeurt.

Op zijn minst, in werkelijkheid, Omdat we zoveel tijd samen doorbrengen, is de kans groot dat we toegang krijgen tot meer kansen. Ze hebben waarschijnlijk minder mogelijkheden en aan het eind van de dag minder energie om die kansen na te streven. Overdag hoeven we alleen maar de “lamellekes” op onze bureaus te laten zakken, en alles zal soepel verlopen”, zegt ze giechelend.

De oorspronkelijke leden van de meidengroep K3, die sindsdien zelf iconen zijn geworden, hebben de kinderen van meerdere generaties vreugde gebracht. Hoe gaat het met Kathleen Aerts, de eerste persoon die zich bij K3 aansluit? Is de zangeres nog actief in de entertainmentindustrie, of is ze verhuisd naar de andere kant van de wereld? Both zijn de juiste antwoorden!

Toen K3 in 1998 voor het eerst begon met uitzenden, was Kathleen Aerts, nu 44 jaar oud, er vanaf het eerste uur bij. De blonde zangeres bleef tot 2009 bij de vrouwelijke groep, toen ze nog steeds op het hoogtepunt van hun populariteit waren. Maar Kathleen besloot verder te gaan omdat ze klaar was voor een nieuwe ervaring. Ze is nog steeds bevriend met Karen Damen en Kristel Verbeke, haar K3-zussen.

Kathleens jaren na K3 hebben laten zien dat ze een echt multitalent is, dus het is vrij onwaarschijnlijk dat ze op dit punt in haar leven klaar is met zingen. De Vlamingen hebben bijvoorbeeld in een aantal musicals gespeeld, solo-albums uitgebracht en in een aantal kinderfilms geacteerd.

Kathleen Aerts Vermogen
Kathleen Aerts Vermogen

Daarnaast bracht ze in 2015 een boek uit met de titel “Forever My Mum” dat ging over de worsteling van haar moeder met dementie op jonge leeftijd. Toen Kathleen en de rest van haar familie in 2015 naar Zuid-Afrika verhuisden, reisde haar moeder helemaal vanuit België met hen mee. In het jaar 2020 stierf ze daar aan de gevolgen van de ziekte van Alzheimer.

By Sarah

%d bloggers like this: