Spread the love

Kees Jansma Vermogen:- Kees Jansma, ook wel bekend onder zijn bijnaam, werd geboren op 26 september 1947 in Amsterdam, dat in Nederland ligt. De presentator was eerder te zien op “En uiteindelijk een persconferentie…”, “Eredivisie Live” en “Studio Sport” in het jaar 2022. Kees Jansma werd geboren onder het teken Weegschaal en is momenteel 74 jaar oud .

Kees Jansma Vermogen
Kees Jansma Vermogen

Kees Jansma (73) maakt een mooie stap. Ten tijde van het Wereldkampioenschap 1966 was hij al aanwezig in zijn hoedanigheid als sportschrijver. Hij staat bekend om zijn vurige steun aan ADO Den Haag. Desalniettemin zal hij in de niet al te verre toekomst toetreden tot de raad van commissarissen van FC Utrecht als lid van de raad van bestuur. Dit was op zaterdagmiddag toen hij de aankondiging deed.

Voorafgaand aan zijn huidige functie was Jansma lid van de raad van commissarissen in Den Haag en adviseur van de vorige directeur van ADO Den Haag, Mohammed Hamdi. Mijn relatie met ADO Den Haag is de afgelopen jaren verslechterd en ik heb veel succes gehad met Frans van Seumeren bij FC Utrecht; daarom heb ik besloten om te vertrekken.

Al tientallen jaren zijn Kees Jansma en het Nederlandse voetbal nauw met elkaar verbonden. De journalist is handig voor een breed scala aan voetbalshows, inclusief spraakmakende interviews en hoogtepunten. We hebben een samenvatting opgenomen van de meest opvallende prestaties van de vorige perssecretaris van Oranje.

Jansma heeft de afgelopen jaren zowel de ochtendshow “De Tafel van Kees” als de avondshow “Natafelen met Kees” op respectievelijk zondag en maandag gepresenteerd. Dat de 70-jarige Amsterdammer mogelijk nog op televisie te zien is, is een positieve ontwikkeling. Om de simpele reden dat Jansma ‘altijd op de foto wil’.

Volgens wat Albert Verlinde in de uitzending zei, had Jansma onlangs aan zijn vrouw en familie toegegeven de affaire te hebben gehad. De presentator is van dezelfde mening; zij willen er echter niet verder op ingaan.

Sinds 1966 heeft Jansma zijn talenten ingebracht in een breed scala aan radio- en televisieprogramma’s van omroepen. Daarnaast schrijft hij artikelen voor vele sportpublicaties, waaronder ‘Voetbal International’. Jansma is de ene helft van het dynamische duo dat samen met zijn collega Mart Smeets het sterrenrapportageduo van Studio Sport vormt.

Kees Jansma Vermogen

Daarnaast was Jansma hoofd van de afdeling Sport van de NOS. Sinds 1997 is hij in dienst van de betaaltelevisiezender Canal+ en sinds 2004 als perschef van het Nederlands Elftal.Jansma is een persoon die zeer expressief en emotioneel is. Mensen van dezelfde leeftijd als hij hebben al gezegd dat hij te veel om de spelers geeft.

Jansma blijft kritisch ten aanzien van topprestaties, ondanks zijn plezier in atletiek. Zijn intense toewijding aan zijn carrière heeft niet alleen een impact gehad op zijn professionele leven, maar ook op zijn persoonlijke leven. “Kale Keessie” en “The Bathing Cap” zijn enkele van zijn bijnamen.

Jansma schrijft op 19-jarige leeftijd een brief gericht aan Herman Kuiphof. Kuiphof is niet alleen sportverslaggever voor NTS, maar ook hoofdredacteur van De Sportkroniek, een KNVB-uitgave.
Volgens wat Jansma ons heeft verteld, is hij een enorme voetbalfan en zou hij graag de kans krijgen om zijn tas mee te nemen naar belangrijke wedstrijden.

Na enkele weken neemt Kuiphof contact op om te laten weten dat Jansma zowel manuele als ondersteunende diensten kan leveren voor fl. Maandelijkse huur is $ 1.750,00 USD.Jansma wordt door Van Kuiphof geïnstrueerd in het reilen en zeilen van de (voetbal)journalistiek. Jansma werkte achtereenvolgens bij De Sportkroniek, Trouw, De Tijd, het weekblad Een-Nul, het Algemeen Dagblad en Voetbal International.

Jansma stapt over van televisie naar radio, waar hij samen met Eddy Poelman en anderen TROS Aktua Sport maakt en uitzendt. Daarnaast werkt hij parttime op de rapporteringsafdeling van Langs de Lijn.Jansma stopte eind 1975 als radiopresentator bij de TROS en ging fulltime aan de slag bij Studio Sport (NOS). Jansma is zelfstandig ondernemer en werkt voor het NOS-radioprogramma Langs de Lijn.

Tussen start en finish is hij samen met Henk Spaan en Harry Vermeegen hoofdredacteur van de VARA.Jansma heeft twee zonen met zijn huidige vrouw Bosman, naast de twee zonen die hij heeft uit zijn eerdere huwelijken. Een eerder huwelijk resulteerde ook in de geboorte van twee andere kinderen.

In januari werd bekend dat Jansma bezig is met zijn laatste seizoen als televisiepresentator. Na de zomer zal hij niet meer meewerken aan de FOX Sports-shows “De Tafel van Kees” en “Natafelen”, waar hij sinds het begin van het jaar aan werkt.

Jansma zal regelmatig gastoptredens blijven doen op de sportzender.Hij neemt het stokje over van Johan Derksen, die heeft besloten wedstrijden niet meer te analyseren. Het geheel van “De Snor” staat in het teken van het promoten van de aankomende dag

De chatshow ‘VI Today’ die presentator Wilfred Genee en René van der Gijp zullen produceren voor SBS 6. Tijdens dat specifieke programma zat er een grote verscheidenheid aan mensen aan tafel. Enkele van deze gasten zijn Leonie ter Braak, Bram Moszkowicz, Fred Teeven, Chatilla van Grinsven, Sam Hagens en Wouter de Vries, de broer van Peter R.

Ozcan Akyol heeft aangegeven dat hij ons etablissement tijdens twee verschillende gelegenheden zal bezoeken. de maand januari 2022. Ook deelname van Marcel van Roosmalen behoort op dit moment tot de mogelijkheden.

Het is bijna niet te geloven dat Kees Jansma terug op tv is nadat hij afgelopen zomer aankondigde dat hij de branche zou verlaten om toe te treden tot de raad van commissarissen van FC Utrecht. De comeback van Kees Jansma is een verrassende ontwikkeling. Op Radio Veronica’s De Veronica Inside Morning Show maakte presentator Hélène Hendriks het nieuws bekend van Jansma’s vermeende terugkeer naar het station.

Ze sprak in een verwijzing naar Jansma, die ook een castlid is in het tv-programma The Bettle, dat wordt gepresenteerd door Hendriks. Ik ben best tevreden met hoe het geworden is.In het voetbal verwijst deze term naar een kanon, ook wel een betweter genoemd. Hij is zeer kundig en heeft een goede relatie met Wim Kieft. Het belangrijkste is dat hij er veel plezier in heeft en er positief over is.

Kees Jansma Vermogen
Kees Jansma Vermogen

Jansma is sinds 1966 werkzaam in de sportjournalistiek. Hij schreef geruime tijd artikelen voor het Algemeen Dagblad en Voetbal International. Daarna stapte hij over naar een carrière bij de televisie. Jansma was van 2004 tot 2014 hoofd van de persafdeling van het Nederlands Elftal. Hij verliet die functie in 2014.

By Sarah

%d bloggers like this: