Spread the love

Laura Pausini Ziek:- Pausini geeft toe dat de afgelopen zes maanden op professioneel vlak extreem hectisch voor haar zijn geweest. Het werd haar allemaal te veel om aan te kunnen. Ik heb eindelijk toegegeven aan de druk, maar ik ben blij dat ik de avond heb kunnen doorbrengen met mijn twee dierbare vrienden en collega’s, Mika en Alessandro.

Laura Pausini Ziek
Laura Pausini Ziek

Pausini, die 47 jaar oud is, omschrijft haar werk voor het Eurovisiesongfestival als “een geweldig avontuur”, en ze is dankbaar voor alle mensen met wie ze de kans heeft gehad om samen te werken. “Een van de mooiste dingen die me ooit is overkomen”, zal ik me deze ervaring altijd herinneren.

Het testen dat in PalaOlimpico werd gedaan, werd uiteindelijk een beetje “nat vingerwerk”. Mensen hoefden niet op hun resultaten te wachten en waren vrij om gewoon naar de Eurovisie-site te gaan en hun opties voor het overbrengen van Corona daar te verkennen.Ook deden er geruchten de ronde dat meerdere mensen die achter de schermen werkten besmet waren met het virus. Toen ze werd benaderd, kon de EBU deze informatie niet bevestigen.

Vanwege het feit dat ze niet in goede gezondheid verkeerde, verliet Pausini het podium tijdens het slotgedeelte van het live-evenement en keerde niet terug. Zondag vertelde ze de dokters dat ze een lage bloeddruk had, en ze zeiden dat ze een pauze moest nemen omdat ze zich zorgen maakten over haar gezondheid.

De Italiaan vertoonde vrijdag ook tekenen van ziekte en was grotendeels afwezig bij de repetities. Pausini geeft nu aan dat ze zegt: “Nou, er was toch iets mis.” “Sinds afgelopen zaterdag voel ik me niet zo lekker. Ik had de indruk dat het door de uitputting kwam, maar onlangs ontdekte ik dat ik corona heb.”

Pausini zit momenteel in quarantaine en mag niet reizen vanwege de positieve test die ze onlangs had. Als direct gevolg hiervan kan ze niet optreden in Florida.Na woensdag met de burgemeester van Turijn te hebben gesproken, liet de Italiaanse organisatie die verantwoordelijk is voor het Eurovisie Songfestival ineens bijna alle coronaplannen vallen.

Als direct gevolg hiervan waren inspecties van bezoekers, pers en ander personeel niet meer nodig voor het betreden van de arena. Dit werd gedaan omdat het aantal positieve bevindingen “ver onder de nationale norm” zou liggen, en daarom is deze actie ondernomen, aldus de EBU.

Pausini nam de beslissing om haar afwezigheid nader toe te lichten na afloop van de wedstrijd, waarin Oekraïne tot winnaar werd uitgeroepen en de Nederlandse inzending S10 op de 11e plaats eindigde. Oh, wat een avond, jongens! Bedankt voor het tonen van zo’n ongelooflijke hoeveelheid liefde voor mij van mensen in alle uithoeken van de wereld. “Het verhaal wordt nu verteld door de presentator.

Ze zegt verder: “Ik wil je ook geruststellen en je laten weten dat het goed met me gaat. Omdat ik last had van een lage bloeddruk, adviseerden de artsen die me hielpen om ongeveer twintig minuten een pauze te nemen. ben hen zeer dankbaar voor hun hulp in deze zaak.

Laura Pausini Ziek
Laura Pausini Ziek

Als het gaat om het bepalen van het succes van een zangeres op wereldschaal, is uiterlijk vaak de belangrijkste factor, zoals het geval was bij Laura Pausini (behoudens uitzonderingen). Italië doet het in dit opzicht gelukkig anders.Hoewel duidelijk is dat uiterlijk een rol speelt (een goede show neerzetten is essentieel), is er ook gekeken naar andere aspecten van de kandidaat.

Als gevolg hiervan herbergt Italië een groot aantal zeer begaafde vrouwelijke kunstenaars, van wie sommigen buiten de grenzen van de laars succes hebben geboekt. Na een korte pauze hervatte ze de draad in 1996. Na een kerstoptreden voor Paus Johannes Paulus II en haar werk als UNICEF-ambassadeur ontvangt ze het I.F.P.I. Platinum Europe Award in Brussel.

Een prijs voor ongebruikelijk hoge aankoopcijfers, die dit jaar nog hoger zal zijn na de release van haar nieuwe album, Le cose che vive.Laura was klaar voor haar eerste wereldtournee in 1997.Het Pausini-circus reist door Europa en Amerika, maar ook door Zuid-Amerikaanse landen als Brazilië, waar haar liedjes af en toe in het Portugees worden gezongen.

Laura ontwikkelt zich niet alleen qua stam- en zangkwaliteiten, maar ook qua sociaal-maatschappelijk en persoonlijk vlak.In 1998 kwam ze op voor een menigte van 25.000 mensen die protesteerden tegen genocide in de Baskische regio in Spanje.

Dit jaar deelt ze het podium met tenor Luciano Pavarotti tijdens zijn benefietvoorstelling Pavarotti & Friends. Inmiddels is ze naar Milaan verhuisd om bij haar vriend te gaan wonen. Iets wat de katholieke Italianen niet waarderen.In Amerika begint Laura vastere voet aan de start op de grond te krijgen, door deelname aan soundtracks voor de films “Message in a Bottle” (met Kevin Costner) en de tekenfilm “Pokémon”.

Laura Pausini Ziek
Laura Pausini Ziek

Met het uitbrengen van haar eerste Engelstalige cd From the Inside in 2002 en het nummer Surrender, monster ze ook aan de andere kant van de oceaan haar sterstatus.op mei op 16 december 1974 werd in het kleine stadje Solarolo (Ravenna), Italië, een absolute ster geboren: Laura Pausini. Niet je typische MTV-hottie, maar eerder het oogverblindende soort buurmeisje dat ervoor zorgt dat je meteen verliefd op haar wordt.

Een zangeres met een stem die meteen ontspannend is om naar te luisteren, ondanks dat ze niet de beste zangeres in de geschiedenis van de wereld is.Ze is geen diva, maar eerder een sympathieke en oprecht sympathieke jonge vrouw die van zingen houdt en dat talent heeft gebruikt om over de hele wereld beroemd te worden.

De kleine Laura komt voor het eerst in aanraking met muziek door haar vader, Fabrizio Pausini, die in zijn jonge jaren als zanger en pianist in een bar werkte. Natuurlijk met Italiaanse muziek, maar ook met liedjes van Tina Turner, Barbra Streisand en Ella Fitzgerald. En Laura’s toekomst wordt beslist op het moment dat ze de kans krijgt om op het podium te staan ​​en te zingen op een verjaardagsfeestje.

Ze besluit na haar lagere school naar het Liceo Artistico di Faenza (een Italiaanse kunstacademie) te gaan. Daarna nam ze in 1987 haar debuutalbum op, getiteld I Sogni di Laura. Een producent, Angelo Valsiglio, wordt gecrediteerd met het maken van de formele ontdekking.

Op het San Remo festival op 25 februari 1993 was hij erbij toen deze rijzende ster werd geboren, en hij stond er aan de wieg van. Laura, die toen pas 18 jaar oud was, zegevierde op het festival met het nummer ‘La Solitudine’.

https://www.youtube.com/watch?v=3OmLEmICQgM

Het nummer krijgt een platina-certificaat en het album van Laura Pausini is ook commercieel behoorlijk succesvol. Zowel de single, die momenteel op nummer één in de hitparade staat, als het album krijgen positieve reacties in de Benelux en Laura is regelmatig te zien en te horen op de Nederlandse radio en televisie.

By Sarah

%d bloggers like this: