Spread the love

Laura Towers Leeftijd:- In een normaal gesprek noemen mensen Lee Towers ‘Leen’ en hij uit dagelijks zijn genegenheid voor zijn partner, Leen. “Laura is mijn winnende lot in de loterij. Ze onderscheidt zich van alles en iedereen. “Ze is er volledig verantwoordelijk voor dat mijn partner en ik zo goed met elkaar kunnen opschieten”, zegt de artiest.

Laura Towers Leeftijd
Laura Towers Leeftijd

Ik zou mezelf omschrijven als een beetje een professionele idioot en kan erin verdwalen. Aan de andere kant is Laura het soort stabiele en evenwichtige dame die me terugbrengt naar de realiteit. Vaak is één blik voldoende. Als dat het geval is, ben ik op de hoogte van de huidige tijd.

Towers kwam in 1995 gevaarlijk dicht bij het verlies van zijn vrouw toen er brand uitbrak in een restaurant in Antwerpen, en sindsdien heeft hij ervoor gezorgd dat hij haar elke dag vertelt dat hij van haar houdt, zoals de zanger aan Shownieuws onthulde. “Dan beginnen de tranen in zijn ogen te komen, en ik zeg hem dat hij moet stoppen”, zegt zijn vrouw.

“Mijn lot voor de loterij is Laura. Het was liefde op het eerste gezicht en dat is door de jaren heen constant gebleven”, aldus Towers. “Als zij er niet was geweest, had ik het niet gehaald.” Towers is niet van plan om met zingen te stoppen, ondanks het feit dat hij ouder wordt en hem gezondheidsproblemen bezorgt. “Ik neem het mee naar bed en ik neem het mee als ik wakker word.”

Lee hechtte veel waarde aan de relatie met zijn moeder, die hij Bastiaantje noemde. “Ze bleef zoveel mogelijk van mijn optredens kijken als ze kon. Tijdens het optreden van ‘One Night Only in Ahoy’ in 2011 stond ze op de eerste rij. Ze was heel trots op haar gedrag. En niet alleen op mezelf, maar ook op elk van haar kinderen en kleinkinderen ook.”

Bastiaantje werd eerder in 2018 opgenomen in de voorziening die gespecialiseerd is in intensive care. “Het primaire bloedvat van haar been had een soort ontsteking ontwikkeld. Er was een mogelijkheid om gangreen te ontwikkelen”, zei Towers. Gelukkig konden de doktoren de zaken onder controle krijgen. Maar als ik heel eerlijk ben, daarna was ze nooit meer dezelfde persoon. “

Het resultaat van het een leidde tot het ander. Als gevolg daarvan brak de tijd eindelijk aan dat we de opdracht kregen om samen te komen. We waren er allemaal tot het einde van de nacht om bij haar te zijn. Hierdoor kon de familie definitief afscheid van haar nemen. “Het maakt ons verlies niet minder zwaar, maar het maakt het lijden wel draaglijker.”

Laura Towers Leeftijd

Lee heeft er bewust voor gekozen om geen liedjes te zingen op de uitvaart. Als ik maar kon zingen, zou ik het niet zo erg vinden, maar dat kan ik niet. Daarom heeft hij de beslissing genomen om zijn gedachten alleen aan haar en over haar te communiceren.

Lee Towers komt uiteindelijk midden in het gesprek overeind. Kom op, hij nodigt ons uit en leidt ons dan naar het afgelegen gedeelte van zijn penthouse, acht verdiepingen hoger aan de Scheveningse laan. Een aantal door hem verworven gouden platen hangen aan de muren van de kamer die hij heeft omgebouwd tot kantoor, en er is ook een vitrine met bekers en andere onderscheidingen.

Een ding dat opvalt tussen de koninklijke onderscheidingen, postzegels van Lee Towers en gouden microfoons is een kartonnen doos gevuld met miniatuurschoenen. “Voor vaderdag”, staat er. “Onbetaalbaar”, grijnst de zanger, die binnenkort weer een bijzonder cadeau krijgt. “Voor Vaderdag”, staat er.

Op vrijdag 30 juni wordt tijdens Edison Jazz/World in het Nieuwe Luxor de zanger, die formeel bekend staat onder zijn artiestennaam Leen Huijzer, geëerd met de Edison Oeuvre Prijs. Op hetzelfde evenement zal hij ook optreden samen met het New Rotterdam Jazz Orchestra. “Een enorm voorrecht. Dit is het jaar dat mij aangaat.”

De bekende architect Thomas Telford bouwde Laura’s Tower in de buurt van 1790 als zomerresidentie voor de dochter van Sir William Pulteney MP als cadeau voor haar 21e verjaardag. De structuur is sinds 1972 aangewezen als een monumentaal pand.Het terrein van het kasteel zal, zoals altijd, gratis toegankelijk zijn voor bezoekers, net als het Regimentsmuseum, dat is gehuisvest in de structuur van het kasteel zelf.

Op de dag dat Laura’s Toren aan het publiek wordt onthuld, zullen ook de Mercenaries of Mercia, een groep die historische veldslagen naspeelt, aanwezig zijn in het kasteel. Lezley Picton, kabinetslid voor cultuur, recreatie, communicatie en afval in de Shropshire Council, legde de volgende verklaring af:
Hij houdt Laura op de hoogte van alles wat Leen van plan is.

Zelfs toen hij zijn hand in de catering probeerde en uiteindelijk miljoenen dollars verloor. “Het was de slechtste beslissing die ik ooit heb genomen. Je verandert op de een of andere manier als gevolg van het verliezen van zoveel geld.Na het afronden van haar promotieonderzoek aan de

Laura Towers Leeftijd
Laura Towers Leeftijd

University of Sheffield eerder datzelfde jaar (met een proefschrift getiteld “Life After Death: Experiences of Sibling Bereavement Over the Life Course”), begon Laura in het jaar 2020 te werken als ESRC Research Fellow bij de afdeling Sociologische Studies.Terwijl ze bezig was met haar doctoraat, diende Laura als convenor en seminarleider voor een aantal verschillende modules van de afdeling Sociologische Studies en het Sheffield Methods Institute.

By Sarah

%d bloggers like this: