Laura Vlasblom Ziek

Spread the love

Laura Vlasblom Ziek:- “Karin hoopt dat ze door terug te gaan naar Nederland, meer tijd met haar familie kan doorbrengen en nieuwe vrienden kan maken.” Vanwege de grootte van de Verenigde Staten kan het moeilijk zijn om hier contact te maken met mensen. Karin’s oorspronkelijke huis was in Los Angeles, maar later verhuisde ze naar het Lake Tahoe-gebied.

Laura Vlasblom Ziek
Laura Vlasblom Ziek

Ik zit zo’n beetje in de middle of nowhere, aan alle kanten omringd door bergen en beren. Daarom is het een uitdaging om een ​​levendig sociaal leven te cultiveren.Na hun uiterst succesvolle optreden op het Songfestival had de band nog een paar enigszins succesvolle singles.

In 1989, na het winnen van een Zilveren Harp, besloten de metgezellen te stoppen met spelen.Laura besluit in haar eentje een carrière in de muziek na te streven. Ze was te zien in een aantal theaterproducties, maar ook bij het Symfonie Orkest van de Luchtmacht en in musicals als Tommy en Legally Blonde.

In de jaren negentig opende ze voor René Froger en hielp ze Ahoy op zijn kop te zetten.
Daarnaast heeft ze haar warme en gevarieerde stem geleend aan de nasynchronisatie van talloze radiojingles en films geproduceerd door Walt Disney. Ze boekt veel succes op televisie (2006) door haar deelname aan Star Dancing on Ice. Laura is ook betrokken bij het proces achter de schermen.

Ze voorziet tal van bedrijven in de Verenigde Staten en andere landen van productpresentaties en verbluffende shows vol muziek, dans en speciale effecten. Als haar man, Bastiaan Ragas, verliefd wordt op zijn tegenspeler, Tooske Breugem, gaat het achter gesloten deuren wat minder soepel. De roddelbladen hebben een velddag met het feit dat hun zoon Sem nog een peuter is. Gelukkig houdt dat niet lang aan.

De triomfantelijke terugkeer van Karin zorgt voor een aantal prachtige resultaten voor Laura. ‘Allereerst natuurlijk dat ik weer mijn zus naast me heb,’ zei ze. Ze zijn momenteel op zoek naar een huis in de buurt waar ik woon.

En op den duur is het de wens dat zij en haar man samen met Michel en mij Amsterdam verlaten en dat we met z’n vieren ergens mooi op de boerderijen gaan wonen. Dit is de bedoeling.Ik zie ons al voor me dat we thee drinken en praten terwijl we samen op een bankje in de tuin zitten.

De comeback van Karin heeft echter ook grote gevolgen voor de entertainmentindustrie. Het is mogelijk dat we iets anders kunnen doen met Frizzle Sizzle. We waren niet van plan om zonder haar door te gaan. Ik zeg alleen dit: we hebben weer een optreden gepland!’

Als jong meisje komt Laura Vlasblom (Drachten, 1968) al op jonge leeftijd in de publiciteit als zij en haar zus Karin worden uitgekozen om deel te nemen aan het razend succesvolle VARA-kinderkoor Children for Children.

Laura Vlasblom Ziek

Iedereen die in de jaren tachtig kind was, heeft er waarschijnlijk een duidelijke herinnering aan: welgemanierde jongens en meisjes, gekleed in glimmende olieachtige kleding, liedjes zingen met een Gooische ‘r’ over onderwerpen die relevant waren voor het leven van adolescenten op tijd, zoals spijbelen, verliefd worden en gepest worden.

Zowel de televisiespecial als de langspeelplaat stonden bovenaan het verlanglijstje van elk kind voor Sinterklaas. De special op televisie werd algemeen beschouwd als een van de meest memorabele gebeurtenissen van het jaar. Het is hier dat Laura en Karin bevriend raken met Mandy Huydts en Marjon Keller, twee jonge vrouwen met zangstemmen die vergelijkbaar zijn met die van de zussen Vlasblom. Sweet Society is de naam van de band die uit deze vier personen bestaat.

Kort daarna komt het producersteam van Fluitsma en Van Tijn, die ook verantwoordelijk zijn voor het managen van de carrière van de Dolly Dots, hen tegen en ondertekenen ze. Het meidencombo wordt uiteindelijk bekend als Frizzle Sizzle en behaalt succes met het nummer “Everything Has a Rhythm”. In 1986 deed ze met dit nummer mee aan het Eurovisie Songfestival en eindigde ze op de dertiende plaats.

De meiden schrijven muziekgeschiedenis met hun optredens op blote voeten, ondanks het feit dat de score niet erg fantastisch is, het nummer behoorlijk pakkend is en de score er niet eens toe doet. Toen Laura 17 jaar oud was, ging ze door een fase in haar leven waar ze nu met veel plezier op terugkijkt. Het lied wordt nog steeds uitgevoerd en is als een belangrijk cultureel artefact ingebakken in de nationale psyche.

Die periode is nu een verre herinnering voor Laura, en ze leeft nu in perfecte harmonie met Tooske en Bastiaan, met wie ze de gezamenlijke ouderlijke verantwoordelijkheid heeft voor Sem. Ook in haar eigen leven vindt ze de liefde weer en in 2008 trouwt ze met de onstuimige zakenman Michel Veenman, die al vader is van vier kinderen.

Natuurlijk hebben we Laura gevraagd of ze contact onderhoudt met haar voormalige vrienden van Frizzle Sizzle. ‘ Natuurlijk is mijn zus Karin neergestreken in de staat Californië. We maken er een punt van om af te spreken wanneer ze in Nederland is, maar vooral wanneerhet Eurovisie Songfestival is aan de gang.

Als dat gebeurt, zullen wij allemaal, samen met alle anderen, extreem luid schreeuwen! Naast haar baan als zangeres, stemactrice en producer heeft Laura sinds kort ook haar eigen merk handtassen geïntroduceerd en daardoor beleeft ze veel succes in de zakenwereld.

“Muziek en mode zijn altijd twee van mijn grootste hobby’s geweest, en als gevolg daarvan lanceerde ik in 2013 mijn bedrijf voor leren tassen, Elvy. Na de afgelopen drie decennia op het podium te hebben gestaan, had ik behoefte aan iets nieuws.

Ik wilde me bezighouden met commerciële activiteiten. Zelf verbaast ze zich er een beetje over, maar de tassen van Elvy zijn een doorslaand succes en worden door het hele land, online en in de mooiste modeboetieks van het land verkocht.

Ze beweert dat haar handtassen niet alleen populair zijn bij jongere meisjes, maar ook bij vrouwen die altijd onderweg zijn.”De modellen zijn bijzonder geschikt voor gebruik op muziekfestivals, voor een dagje naar het strand of om de stad in te gaan.”

Laura Vlasblom Ziek
Laura Vlasblom Ziek

Laura’s favoriete zangeressen zijn Janis Joplin, Melissa Etheridge en Alanis Morissette, slechts een paar van Laura’s favoriete zangeressen, en elk van de Elvy-tassen is naar een van hen vernoemd. Omdat de tassen worden geassocieerd met zulke bekende ontwerpers, zou het geen verrassing moeten zijn dat ze een aanzienlijke aanhang hebben.

%d bloggers like this: