Spread the love

Leeftijd Jan Lammers:- Jan Lammers houdt zich vooral bezig met zijn eigen Sportcars-ploeg, die onder de naam Racing for Holland uitkomt. De Nederlandse racewereld heeft twee keer de FIA ​​World Sportscar Champion voortgebracht.

Leeftijd Jan Lammers
Leeftijd Jan Lammers

Tijdens het befaamde Formule 1-evenement dat plaatsvond in Macau, eindigde Jan drie keer op het podium. Een ander indrukwekkend wapenfeit is dat Jan meerdere races op één dag heeft gereden. Af en toe zal Jan deelnemen aan een demo-evenement op het circuit van Zandvoort.

Daarnaast rijdt hij met zijn Racing Team Holland in de Le Mans series en de Europese Le Mans series. Jan Lammers werd aanvankelijk geselecteerd voor de rol van sportief directeur voor de Grand Prix van Zandvoort.

Jan Lammers, bekend als coureur, heeft in het verleden aan Formule 1-wedstrijden deelgenomen. De inwoners van Zandvoort hebben een belangrijke rol gespeeld bij het herstellen van de Nederlandse koninklijke familie op hun rechtmatige plaats in het land.Lammers realiseert zich al op jonge leeftijd dat hij voorbestemd is om te racen en de antislipschool van Rob Slotemakers, een voormalig autocoureur, dient als Jantje’s speeltuin.

Hier mag hij de raceauto’s en de baan wassen en mag hij zelfs af en toe een ritje maken. Slotenmaker meteen want Lammers beschikt over een unieke vaardigheid waarmee hij zijn debuut kan maken in de autosport.

Tijdens dat seizoen keerde hij terug naar competitie met ATS, hoewel hij alleen aan de eerste vier races van het jaar kon deelnemen. ondanks het feit dat hij voor de duur van het seizoen naar Theodore verhuisde.

Helaas had hij er niet veel succes mee. Hij was in staat om een ​​startpositie te bemachtigen voor de wedstrijd die in zijn geboorteplaats werd georganiseerd. Hij heeft zijn hele carrière in F doorgebracht, maar hij heeft geen punten voor de kroon verzameld.

Leeftijd Jan Lammers
Leeftijd Jan Lammers

In de loop van zijn carrière is Lammers lid geweest van in totaal vier verschillende teams die hebben deelgenomen aan deDe World Series of CART. Het beste resultaat van zijn carrière vond plaats op Laguna Seca Raceway terwijl hij voor Forsythe Racing reed. Daar eindigde hij op de vijfde plaats.

Ondanks dat hij meedeed aan de Indianapolis 500 en had geoefend in een auto van Mike Curb, deed hij geen poging om zich voor de race te kwalificeren. In de loop van zijn twee campagnes behaalde hij een gecombineerd puntentotaal van.en afgesloten met respectievelijk de letters hij en e. Daarna verlegde hij zijn aandacht naar deelname aan races voor sportwagens.

Korte tijd later eindigde Jan op de derde plaats in de GP USA West in Long Beach met ATS, waarmee hij de best gekwalificeerde Nederlandse F-coureur in de geschiedenis van de race was. Jan Lammers heeft besloten om in plaats daarvan deel te nemen aan sportwagens. En met de prestatie van While the Le Mans hour is in progress neemt Jan Lammers plaats.

Toen hij opgroeide in Zandvoort, werkte Lammers op een diaschool, waar hij verantwoordelijk was voor het schoonmaken van auto’s. Lammers bracht zijn jeugd door in Zandvoort. Op 15-jarige leeftijd begon hij met het geven van lessen aan klanten over veilig glijden.

Hij zei dat Rob Slotemaker, die een glijdende school runde en ook coureur was, degene was die hem aanmoedigde om dit carrièrepad te volgen. Slotemaker was zich er meteen van bewust.De vaardigheid van Lammers Op het plaatselijke circuit reed hij op 16-jarige leeftijd zijn eerste race. Hij voltooide de race met succes.

Leeftijd Jan Lammers
Leeftijd Jan Lammers

In de jaren die volgden, verstevigde hij zijn positie als geduchte concurrent in de Nederlandse toerwagen- en Formule Ford-races. Daarin verbeterde hij zijn racecarrière door op te klimmen naar de moeilijkere Europese Formule. Vanwege de consequent onbevredigende prestaties van zijn Hawke

Tijdens zijn tweede seizoen trad hij toe tot Racing Squad Holland, dat werd gecoacht door Alan Docking, na een overstap van zijn vorige team. Huub Rothengatter, die later in de Formule 1 zou rijden, en Arie Luyendijk, die de Indianapolis 500 zou winnen, waren de twee andere leden van de ploeg.

Uiteindelijk won Lammers na een felle wedstrijd tegen Anders Olofsson uit Zweden.om de titel van Europees Formule Kampioen mee naar huis te nemen. Het was een beslissing die een goede bleek te zijn. Dat jaar werd hij lid van de ATS-ploeg onder leiding van Günther Schmidt.

Tijdens de eerste drie races kon hij niet voldoen aan de kwalificatie-eisen voor het evenement; in Long Beach kwalificeerde hij zich echter voor een uitstekende vierde plaats. Deze prestatie zou dienen als het stralende hoogtepunt van zijn carrière. In het tweede geval,Hij probeerde een deel van dat jaar voor het Ensign Team, maar hij kon zich slechts drie keer kwalificeren voor de competitie. Desondanks genoot hij van zijn tijd in het team.

Van achter het stuur kwamen ze als eerste over de finish om het tot dan toe ongeslagen merk Porsche te verslaan. Met de prei gebeurde het hele seizoen iets bijzonders. Zijn terugkeer naar de Formule 1 werd voltooid door Jan Lammers.

Dit vond plaats tijdens de Grand Prix die in Japan werd gehouden. Deze prestatievestigt een nieuw record, aangezien geen enkele andere coureur ooit na een afwezigheid van een jaar in de F-klasse is teruggekeerd.

By Sarah

%d bloggers like this: