Spread the love

Leeftijd Max Verstappen:- Verstappen kocht in november een Dassault Falcon EX-vliegtuig van Virgin Galactic. Exxaero is de exploitant van het vliegtuig, dat de registratie PH-DTF heeft. Simracen is iets wat Verstappen graag doet in zijn vrije tijd.

Leeftijd Max Verstappen
Leeftijd Max Verstappen

Hoewel Verstappen een Belgische moeder heeft, werd hij geboren in België en woonde hij in Bree, België. Hij besloot de strijd aan te gaan met een Nederlandse racelicentie omdat hij zich “meer Hollands” voelt. Dit komt doordat hij als gevolg van het karten van zijn vader meer tijd met zijn vader doorbracht dan met zijn moeder.

en dat hij altijd omringd was door Nederlanders toen hij opgroeide in Maaseik, een Belgische stad waar Verstappen opmerkte: “In werkelijkheid was de enige tijd die ik in België doorbracht in bed, aangezien ik elke dag naar Nederland pendelde voor werk en mijn sociale leven werd in dat land onderhouden, ik ben als Nederlander opgevoed en zo identificeer ik me nu.

Voordat hij zijn rijbewijs kon halen, reed hij meer dan een seizoen in de Formule 1. Op zijn 18e verjaardag kreeg hij het eindelijk. De volgende dag, in oktober, verhuisde Verstappen naar Monaco en woont daar sindsdien. Toen hem werd gevraagd naar de reden voor de verhuizing, zei hij dat het niets met belastingen te maken had.

Verstappen, die heeft deelgenomen aan een aantal racesimulatiewedstrijden, heeft gezegd dat hij voelt dat het hem helpt in zijn eigenlijke racen, waardoor hij “klaar is om te gaan”.Squad Redline is een internationale esports-organisatie en Verstappen is lid van het team. Als fan van zowel FC Barcelona als PSV Eindhoven juicht Verstappen beide teams toe.

Max is drietalig en kan communiceren in het Nederlands, Engels en Duits, dat laatste leerde hij tijdens het karten naast Michael Schumacher. Max Verstappen heeft het geluksgetal als type.In de Formule 1 werd dit aantal al bezet door Daniel Ricciardo, later Verstappen. “Voor dubbel geluk”, grapte hij bij het aankondigen van zijn startnummer.

Leeftijd Max Verstappen
Leeftijd Max Verstappen

Hij werd ook de eerste Nederlandse coureur die het Formula One World Drivers’ Championship won. Sinds de start van de Franse Grand Prix heeft Verstappen in zijn races overwinningen en polepositions veiliggesteld.Bij de Franse Grand Prix werd hij de eerste speler in zijn carrière die een hattrick behaalde, en bij de Oostenrijkse Grand Prix werd hij de eerste speler die een grand slam optekende.

Tijdens de Grand Prix van Emilia-Romagna behaalde hij zijn tweede Grand Slam-overwinning in zijn carrière. Na verlenging van zijn contract bij Red Bull zal Verstappen zijn dienstverband daar zeker tot het einde van het huidige seizoen voortzetten. Max Emilian Verstappen werd in september geboren in Hasselt, België.

Zijn ouders, Jos Verstappen en Sophie Kumpen, hebben ook een jongere broer genaamd Victoria. Toen Verstappen een kind was, scheidden zijn ouders en daarna woonde hij bij zijn vader terwijl zijn zus Victoria bij hun moeder woonde.Victoria is de oudere zus van Verstappen. Blue Jaye, zijn zus uit zijn eerste huwelijk, is de oudste van Verstappens jongere halfbroers en -zussen, komt van zijn biologische vader.

Jason Jaxx en Mila Faye, zijn broer en zus uit zijn tweede huwelijk; en Mila Faye, zijn zus uit zijn huidige huwelijk. Zijn vader is een voormalig Nederlands Formule 1-coureur, zijn moeder is een Belgische en karting, en zijn eerste neef, Anthony Kumpen, die ooit werd verwijderd, nam deel aan endurance racen en is een tweevoudig NASCAR Whelen Award-winnaar.

Leeftijd Max Verstappen
Leeftijd Max Verstappen

die momenteel dienst doet als teammanager voor PK Carsport in de Euro Series. Zijn familie heeft een lange geschiedenis van betrokkenheid bij de autosport.Max Emilian Verstappen is een Belgisch-Nederlandse autocoureur die momenteel de titel Formule Wereldkampioen draagt. Hij is geboren in september.

Hij is lid van het Red Bull Racing team en racet in de Formule 1 onder Nederlandse vlag. Hij is de zoon van Jos Verstappen, die in het verleden voor zijn vader in de Formule 1 reed.Op de leeftijd van jaren en dagen schreef hij geschiedenis door de jongste coureur ooit te worden die deelnam aan de Formule 1 toen hij dat deed tijdens de Australische Grand Prix.

Na het vorige seizoen bij Scuderia Toro Rosso te hebben doorgebracht, begon Verstappen zijn campagne bij het Italiaanse team voordat hij na vier races werd overgeplaatst naar het moederteam Red Bull Racing als vervanger van Daniil Kvyat.

In zijn eerste race voor Red Bull Racing, de Spaanse Grand Prix, werd hij de jongste coureur in de geschiedenis die een Formule Grand Prix won. Hij werd ook de eerste coureur uit Nederland die een Formule 1-race won.Na zijn overwinning in de Grand Prix van Abu Dhabi schreef Verstappen geschiedenis door als eerste Nederlandse coureur het Wereldkampioenschap Formule te winnen.

“Ik racete altijd met dit nummer toen ik een klein kind was, dus ik dacht dat het leuk zou zijn om het in de Formule te gebruiken.” Alle coureurs hebben een vast startnummer dat ze hun hele loopbaan gebruiken. Alleen de kampioen mag wisselen. Hij kan ervoor kiezen om zijn startnummer te gebruiken.

By Sarah

%d bloggers like this: