Spread the love

Leeftijd Wesley Sonck:- Nadat Sonck in de wedstrijd kwam, wachtte hij niet lang met het maken van zijn eerste doelpunt. De volgende wedstrijd, die werd gespeeld tussen RWDM en hun rivalen RSC Anderlecht, eindigde met de overwinning van RWDM. Er werd ontdekt dat Renders in totaal vier wijzigingen had aangebracht aan de voorlopige blauwdruk.

Leeftijd Wesley Sonck
Leeftijd Wesley Sonck

De twee doelpunten die hij maakte, waren zijn manier om zijn waardering aan de coach te tonen. Ook toen Guy Vandersmissen halverwege het seizoen het stokje van Renders overnam als uitvoerend producent van RWDM, bleef Sonck een cruciale rol spelen in de productie van de show. Ook al eindigde hij met de meeste doelpunten voor de ploeg, het was niet genoeg om te voorkomen dat RWDM op de voorlaatste plek eindigde.

eindigde en werd gedegradeerd naar het lagere niveau van de concurrentie. Dit jaar vergezelde Sonck zijn teamgenoot Jan Moons op hun trip naar het KRC Genk. De ploeg waarvan Johan Boskamp aanvoerder was, begon het seizoen op het verkeerde been, want ze konden tegen Anderlecht in de Supercup-wedstrijd niet als winnaar uit de bus komen. Daarna konden we de motor niet starten.

In de loop van het seizoen werd Boskamp ontheven van zijn taken als hoofdtrainer en vervangen door assistent-coach Pierre Denier, die de ploeg naar de tiende plaats in het algemeen klassement loodste.Het bedrijf besloot om Sef Vergoossen als trainer aan boord te hebben om klaar te zijn voor de komende campagne. Genk wist zijn kampioenstitel succesvol te verdedigen en voor de tweede keer te winnen dankzij zijn leiderschap.

Een aantal spelers, waaronder Bernd Thijs, Josip Skoko, Moumouni Dagano en Didier Zokora, speelden een belangrijke rol bij de opkomst van Sonck als bolwerk.Daarnaast nam hij, na doelpunten te hebben gemaakt in ongeveer hetzelfde aantal wedstrijden als de andere spelers, de positie van topscorer aan. Na afloop van het seizoen werd hij geëerd met de titel van Profvoetballer van het Jaar.

Bovendien was hij een paar maanden eerder geëerd met de Gouden Schoen. Naarmate het jaar vorderde, inspireerde Sonck zijn teamgenoten bij Genk om zich te kwalificeren voor de Champions League, wat bijdroeg tot zijn bekendheid binnen de organisatie. Hij scoorde voor Sparta Praag in de meest recente ronde van de pre-competitie, en zijn doelpunten werden gescoord in zowel de heenwedstrijd als de terugwedstrijd.

Leeftijd Wesley Sonck
Leeftijd Wesley Sonck

Toen Genk voor het eerst mee mocht doen aan het kampioenschapsbal, werden ze ingedeeld in een poule met Real Madrid, AS Roma en AEK Athene. Genk maakte zich echter niet los van de rest van het peloton.

Beide wedstrijden van Sonck tegen Real en AEK leverden hem een ​​doelpunt op voor zijn team. Wederom eindigde hij als eerste in het scoren in de Belgische competitie, maar deze keer moest hij de trofee delen met Cédric Roussel van RAEC Mo. Desondanks werd hij bekroond met het kampioenschap.

In de loop van het seizoen bood zijn hoofdcoach, René Vandereycken, hem niet de kans om aan wedstrijden deel te nemen. Dit is het eerste seizoen dat de aanvallende tiener meedoet voor de Brusselse ploeg.Zijn trainer, Daniel Renders, gaf hem al op de allereerste wedstrijddag toestemming om te schetsen. Na meer dan een uur te hebben gehandeld in plaats van zijn tijdgenoot, Alan Haydock.

Sonck was een van de vier jongens die vervangen moesten worden, en Sonck was een van die spelers. Anderlecht won. De club besloot echter om na afloop van de wedstrijd geen protest aan te tekenen, waardoor ze de wedstrijd niet opnieuw hoefden te spelen. Op de vijfde wedstrijddag nam Sonck het op tegen STVV en verdiende hij zijn eerste startplaats.

Laten we hem Wesley Sonck noemen. Augustus Ninove is een gepensioneerde Belgische voetballer die vroeger op professioneel niveau speelde. Hij sloot zijn loopbaan af bij Appelterre in de eerste provinciale, de club waar zijn broer Kevin destijds aanvoerder was. Gedurende die tijd speelde hij als spits voor het team.

Gedurende de tijd dat hij lid was van de club, diende Kevin als aanvoerder. Hij maakte deel uit van het Waasland-Beveren team dat meedeed in Ten minste tot het punt waarop hij begon te spelen voor Lierse SK.

In het verleden was hij verbonden aan verschillende clubs, waaronder KRC Genk, Ajax en Club Brugge. Tussen en maakte hij één optreden voor de Rode Duivels en scoorde één doelpunt.Sonck was een spits die de bal met groot gemak achter in het net legde. Hij was ongelooflijk veerkrachtig en krachtig toen hij de bal in zijn bezit had, ondanks het feit dat hij van relatief kleine gestalte was.

Leeftijd Wesley Sonck
Leeftijd Wesley Sonck

Rond de eeuwwisseling brak hij door in Genk en in de loop van zijn trainersloopbaan daar won de ploeg onder zijn leiding het landskampioenschap. Gedurende die tijd was Sonck niet alleen succesvol in het winnen van de Gouden Schoen in januari, maar werd hij ook twee keer de topscorer van het spel.

Daarna maakte de vlotte voetballer de overstap naar Ajax, waar hij vrijwel direct kampioen werd met de ploeg. Daarna maakte de voetballer de overstap naar Ajax. Na anderhalf seizoen voor hen te hebben gespeeld, ging hij spelen voor Borussia Mönchengladbach in Duitsland, waar hij vrijwel geen speeltijd zag vanwege het grote talent van het team.

Daarna reisde hij helemaal terug naar België. Hij begon zijn professionele loopbaan als spits bij Club Brugge, waar hij de eerste drie seizoenen van zijn loopbaan speelde. Daarna verhuisde hij naar Lierse SK, waar hij de volgende twee seizoenen speelde. Daarna had hij een enkele campagne met Waasland-Beveren. In het begin speelde hij op een gegeven moment een paar maanden voor KE Appelterre.

Eichem is de eerste provinciale ploeg van Ninove in Oost-Vlaanderen, en Kevin Sonck, zijn broer, speelt momenteel voor die ploeg. In augustus verving Sonck Gert Verheyen als hoofdcoach van de nationale ploeg van de Rode Duivels. In deze post trad Sonck in de voetsporen van Verheyen. U. Sonck debuteerde niet direct na zijn aanstelling bij RWDM.

By Sarah

%d bloggers like this: