Lena Philipsson Föräldrar

Spread the love

Lena Philipsson Föräldrar:- När han gick bort samlades de som stod honom närmast, inklusive hans familj och vänner, i Uppståndelseskapellet i hans hem i Vetlanda för att ta farväl. Lena har varit väldigt öppen på sin hemsida om de strider hon har gått igenom under det senaste året.

Lena Philipsson Föräldrar
Lena Philipsson Föräldrar

Lena Philipsson, en konstnär som är 40 år, talar för allra första gången offentligt om sin pappas död för en månad sedan på grund av cancer. När det kom till mig var det melodifestivalen när jag precis fick beskedet att det inte fanns något att göra och killen var väldigt hemsk.

Under det senaste året har Lena Philipsson råkat ut för en betydande förlust. Den 15 november i år förlorade hennes pappa, Göran Philipsson, kampen mot cancern. Han hade kämpat mot sjukdomen en tid.

Hans begravning, som ägde rum i hans hem i Vetlanda och hölls vid Uppståndelseskapellet där, var där han avled vid 66 års ålder.På sin hemsida berättade Lena för första gången om sina skakande upplevelser från det gångna året. Hon hävdade att värdskapet för Melodifestivalen var hennes livs värsta upplevelse.

Under denna period var hennes far, Goran, i en mycket prekär hälsosituation. Lena Philipsson skriver om att vara överbelastad med arbete och att klara av sin fars sjukdom som närmar sig slutet av sitt liv.Lena åkte på en längre sommarturné trots att hennes omständigheter var mindre än idealiska.

Han kunde få en fantastisk sommar och höst först när han hade återhämtat sig helt från sin sjukdom. Den nakna sanningen avslöjades så småningom. Jag var med dagen då han gick bort.Under denna svåra tid har det spekulerats mycket om att Lena och hennes mångårige pojkvän, Martin Björk, som är 34 år, ska skaffa barn, förlova sig och flytta till landet.

Vi är för närvarande inte förlovade, och det finns inga bevis som tyder på att Lena bär på ett barn just nu. Ingen av oss har någon anledning att tro att den andra är det. När det kommer till att ha ett hem på landet finns det några saker att tänka på.

Du kan inte förneka att du föreställer dig att du deltar i den aktiviteten någon gång. Men på platsen där vi för närvarande bor är det fortfarande bara jag och Lena. Martin uppgav i fredags, för inte så länge sedan, att de kommer att avvakta och se hur framtiden ser ut för dem.

Hon sa följande tidigare i år i en intervju med förlaget: “Jag har alltid varit väldigt privat om mig själv, ja, till och med hemlighetsfull.” Hon förklarar att detta är ett sätt att dra tillbaka ursäkten och släppa in läsaren i hennes tankar.

För några år sedan slogs jag av idén att skriva en bok. Jag kände inte att jag var mogen nog att försöka göra min vision till verklighet förrän år 2021, så jag väntade tills dess med att göra det. Jag hade ett planerat möte med en förläggare.

Lena Philipsson Föräldrar
Lena Philipsson Föräldrar

Under de tidiga stadierna av deras förhållande sågs Lena och Mns ofta när de besökte högprofilerade evenemang tillsammans, som premiärer av filmer och välgörenhetsgalor. Trots detta var ungdomarna fast beslutna att se till att ingen brydde sig om dem.

Men denna förändring har bara skett under de senaste åren. Från och med just nu har Noa och Saga visat sitt stöd för sina föräldrar genom att posera för bilder på röda mattan under premiärerna av föräldrarnas filmer.

Hon erkänner i sin uppsats att arrangera Melodifestivalen var något av det mest utmanande hon någonsin gjort i sitt liv. Som en direkt följd av detta var hennes far, Goran, ofta i ett dåligt humör. Några aktiviteter var planerade att äga rum.Med tanke på arten av hennes arbete och vetskapen om att hennes far kan gå bort när som helst, verkar det som om Lena Philipsson är utsatt för en betydande stress.

Lena Philipsson Föräldrar
Lena Philipsson Föräldrar

Lena bestämde sig för att åka på en längre sommarturné trots att hon var sjuk. Hon gav uppträdanden i många olika länder. — Trots detta återhämtade han sig helt och njöt av en härlig sommar och höst efteråt. Men till slut blev allt blottat för alla att se.

Jag var närvarande vid tiden för hans bortgång och kunde observera det. Det var under denna svåra period som rykten började spridas om att Lena Bjork och Martin Bjork hade för avsikt att gifta sig, bilda familj och flytta till landet. Det var förutsett att alla dessa händelser skulle äga rum samtidigt.

Inte just nu, och Lena är inte gravid just nu. Inom en inte alltför avlägsen framtid kan du komma på att du önskar dig ett hem på landet. Men Lena och jag bor fortfarande i samma bostad. Som Martin konstaterade för inte så länge sedan, “Men då får du chansen att se vad som händer i framtiden.”

Sedan dess har Lena varit gift med Mns Herngren, en man som är 41 år. Parets två barn heter Noa som är 12 år och Saga som är 7 år. Samarbetet mellan Lena och Orup, med titeln “Lena + Orup”, har världspremiär den 26 januari på Stockholms Kinateater, där Lena har arbetat sedan hösten.

Enligt ett inlägg på Instagram skrivet av Lenas mamma är hennes dotter Saga en skicklig fotograf, och hon bor för närvarande i Berlin. Till exempel var hon ansvarig för att filma musikvideon till “Maria Magdalena” som skapades av Lena Philipsson. Musikvideon till “Du ljuger” spelades in mycket omedelbart efter att den släpptes av hennes sons dotter.

De senaste tolv månaderna har varit fyllda av mycket lidande för Lena Philipsson. Hennes far, Göran Philipsson, förlorade sin tappra kamp mot cancer den 15 november efter en lång och svår kamp. Han hade precis fyllt 66.

%d bloggers like this: