Spread the love

Lisa Risby Föräldrar:- Lisa kom inom en morrhårs bredd från att ta hem säsongens mest avgörande Victoria från föregående år, men hon lyckades inte med det. Det var inte förrän de sista metrarna av loppet som Hans kunde dra före resten av konkurrenterna i fältet.

Lisa Risby Föräldrar
Lisa Risby Föräldrar

Å andra sidan ställdes Lisa till svars för sina överträdelser i lördags. Det var i form av ett sms som skickades till mig. Hon passerade mållinjen 33 sekunder efter loppets start, och åskådarna kunde tydligt se glädjen i hennes ansikte när hon gjorde det. Slutligen, en av de saker som jag har arbetat mot under mycket lång tid har nu gjorts tillgänglig för mig.

Efter att hon passerat mållinjen tog det inte särskilt lång tid för Calle Halvarsson att ta sig till joggingspåren som fanns i närheten. Han hade redan börjat resa dit som förberedelse för det kommande loppet. Calle är bekant med läget, som har ett vardagsrum helt för sig själv.

Det råder ingen tvekan om konturerna. Calle är extatisk över att han slutade på andra plats med ett överskott på tolv sekunder. Det är ett bevis på att hans träning har varit framgångsrik. Dessutom anser han att dagen han deltar i snöläger den 20 oktober är början på skidsäsongen.

Eftersom varje tävling, med det enda undantaget SM, avbröts kan man lugnt säga att säsongen inte blev som förväntat. Det här året kommer att fungera som ett träningsår för mig.

Ta några långsamma, djupa andetag och låt dig själv bli extremt hungrig igen. När Lisa pratar om betydelsen av att få ut det mesta av sin tillgängliga tid kan man se hur exalterad hon blir.

Det rapporteras att det var lyckat. Efter att ha inte provat detta sedan 2002 slog Lisa det tidigare rekordet med hela 19 sekunder när hon försökte igen 2016. Dessförinnan hade en österrikisk skidåkare och orienterare vid namn Catharina Asph från staden Mora etablerat ett nytt världsrekord med en tid på 13,29 sekunder.

Vi är överlyckliga över att vi lyckades genomföra evenemanget. Ännu bättre var det faktum att Calle vann idag trots att han gick i ett ganska blygsamt tempo. Han har deltagit i detta lopp i närmare tjugo år nu. Mats Hellberg tror att han gick sin första löptur när han var 12 år. Han har nu fyllt 31 år.

Lisa Risby Föräldrar
Lisa Risby Föräldrar

Fastigheten som hennes familj äger i Finngardet, som ligger strax utanför Falun, är där hon bor medan hon inte är hemma. Många kilometers löpning i detta område under de senaste åren har lagt grunden för en ny karriär inom orientering.

Hon hade ett riktigt framgångsrikt lopp i de senaste tävlingarna i Italien efter en mycket utmanande vinter, under vilken hon var överansträngd och behövde vila. på grund av att hon nu spelar för landslaget.
I Kongsberg, Norge, kommer hon att tävla i sitt första världscupevenemang som ryttare över en medeldistansbana på lördag. I nuläget upplever hon ingen form av press att prestera bra.

Detta är vad som ägde rum på mästerskapen i världsorientering år 2021. representant för Sverige inom orienteringssporten. Hon fick en bronsmedalj genom att sluta sexa i medeldistansloppet som hölls i Tjeckien.

Hennes deltagande, tillsammans med Sara Hagströms och Tove Alexanderssons, hjälpte det svenska damstafettlaget att vinna damtävlingen och ta hem guldmedaljen.De kom inte fram från ingenstans för att vinna legendariska Hackmora Bergslopp, som hölls för både män och kvinnor. Vinnare av tävlingen blev Calle Halfvarsson och Lisa Risby.

USA:s orienteringslag meddelade i veckan att 20-åriga Lisa Risby kommer att ingå i truppen. Den kommande helgen i Brasilien spelar hon för första gången fotbolls-VM.Jag är en gammal varg med ett tjurhuvud på mina axlar, och jag ska slåss. Om något går fel i ett lopp går jag bara vidare till nästa och försöker att inte tänka för mycket på det.

Lisa Risby, som vann juniorvärldsmästerskapet i långlopp, citeras för att säga följande om sig själv: “Så här tänker jag om mig själv.” Man kan säga att hon levererade ett kraftfullt besked till resten av juniorvärlden när hon vann guld och silver vid VM som hölls i Tjeckien året innan.

För första gången i hela min karriär presterade jag inte särskilt bra vid JVM World Cup, som hölls i Slovakien 2012. Jag hade en revanschsuget, och när jag äntligen fick det var det fantastiskt. Operationen är som följer:

Lisa Risby Föräldrar
Lisa Risby Föräldrar

Faluklubben OK Kre är en av Lisas konkurrenter. Efter att den här säsongen är avslutad måste hon visa att hon är kapabel att ta sig vidare till nästa nivå, vilket innebär att hon kommer att behöva prestera riktigt bra då. Hon äger en hel del dödskallar som har fått priser.

Medan Björn och Marie Risby fortfarande var aktivt engagerade i sporten of längdskidåkning välkomnade de ett barn till världen. Marie slutade på fjärde plats vid OS-tävlingen som hölls i Salt Lake City. Utöver det har hon åstadkommit mycket mer. Lisa deltog däremot inte i någon form av skidåkning.

Det var inte en av mina favoritaktiviteter alls. Orientering är mer i min smak än så här. Operationen är som följer: allt är genomförbart när fysikens lagar, mänskligt tänkande och tekniska framsteg alla är förenade och arbetar tillsammans.

Det kommer att finnas tillfällen då du kommer att vara tre minuter före tävlingen, men sedan kommer det att finnas tillfällen då du kommer att göra ett misstag och hamna på sista plats. Hon beskriver situationen som “extremt spännande”.

I detta lopp täcker deltagarna en sträcka på tre kilometer. Det är dock en höjdskillnad på över 200 meter, trots att loppet bara är tre kilometer långt. Leden är svår och utmanande ända upp till Hackmora Klack, där du belönas med ett vackert panorama.

Trots kvaliteten på det arbete de har gjort tidigare, har Calle och Lisa lite mark att ta igen den här gången. Ett slagsmål som bröt ut under motionsklassen väckte mångas intresse för att lära sig mer om det.

Utmanarna i den 29:e upprepningen av loppet var inblandade i en legitim blodfejd med varandra. Många medlemmar i familjen Skogs, ursprungligen från Halla och numera bosatta i Leksand, var på plats vid tävlingen. De hade samlats på ett antal olika platser längs rutten för att bli sedda.

By Sarah

%d bloggers like this: