Moeder Frank Masmeijer:- Hier volgen de verklaringen van Frank: “Als zij in de tussentijd, in de periode dat ik gevangen zat, abrupt was overleden, zonder dat ik regelmatig afscheid kon nemen.”Na zijn vertrek bij de NCRV ging Masmeijer werken voor de WDR en leverde hij bijdragen aan verschillende televisieprogramma’s.

Daarnaast werd hij zich ervan bewust dat hij tijdens de ontwikkeling van Sport samenwerkte met de producent, John de Mol.In slechts een week tijd kon hij dertig unieke afleveringen van de sportquizshow Attackluh!! filmen. Een flink aantal van hen is op geen enkel moment op televisie vertoond. Na een tijdsduur van drie maanden,
Het televisiestation ging failliet, waardoor de uitzendingen van Masmeijer op het medium werden stopgezet. Nadat hij zich had gevestigd als een gerespecteerde televisiepersoonlijkheid, lanceerde Masmeijer zijn eigen cateringbedrijf in België.In het enorme Wijnegem Shopping Center staat zijn nieuwe Grand Café-vestiging. Daarnaast is er nu een Grand Café gevestigd in Winkelcentrum Waasland in de stad Sint.
In hetzelfde jaar dat de eerste winkel in Niklaas werd geopend, opende een tweede in Ninove. Deze bedrijven werden uiteindelijk overgenomen door andere medewerkers en in november van dat jaar opende Masmeijers nieuw opgerichte horecabedrijf Bastille zijn deuren in Sint-Niklaas.
Dit bedrijf is opgericht met de bedoelingNaar verluidt heeft zij in het verzoek aangegeven dat er “persoonlijke omstandigheden” waren die het de voorkeur gaven dat Masmeijer vervroegd vrijgelaten zou worden.
De Telegraaf schrijft vandaag dat bronnen in zijn omgeving vermoeden dat de ‘persoonlijke omstandigheden’ iets te maken hebben met zijn hoogbejaarde moeder, die Frank mantelzorg zou hebben gegeven in de tijd dat hij vanwege corona maandenlang buiten de gevangenismuren zat.

De Telegraaf schrijft vandaag dat bronnen in zijn omgeving vermoeden dat de ‘persoonlijke omstandigheden’ iets met zijn moeder te maken hebben. Omdat in deze periode corona van kracht was, zou Frank tijd hebben mogen doorbrengen buiten de grenzen van de inrichting.
Het volgende is een citaat van een persoon die vrij dicht bij de situatie stond en in de krant werd gepubliceerd: “Frank zorgde toen liefdevol voor zijn moeder, die natuurlijk ook veel leed onder het hele incident.”
De woorden “Ik had het mezelf nooit kunnen vergeven” worden niet gezegd zonder een achterliggende reden. Na het succesvol doorlopen van een screentest maakte Masmeijer zijn debuut op televisie als presentator bij de NCRV. Met behulp van de spelshow “Only in Your Own Show” als testcase werd het algoritme van Masmeijer op de proef gesteld. voorvallen op grote schaal, zoals de
De Holidayshow was een van de evenementen die hij plande en organiseerde. In de laatste jaren van Masmeijer sloot hij zijn carrière af met alweer een bekende productie toen hij Martine Bijl opvolgde als presentatrice van de bekende productie van Dinges.
In dit specifieke geval waren het de Dinges. Vanwege zijn bekendheid als bekend figuur bij de NCRV, werd hij meerdere malen gevraagd om verschillende liefdadigheidsevenementen te organiseren. Het werk van Drempels was een samenwerking die hij en Marijke Amado exposeerden.

Een showprogramma over de organisatie SOS Kinderdorpen en het zinvolle Weg-initiatief voor lichamelijk gehandicapten. Ook was er aandacht voor SOS Kinderdorpen op de Drempels Weg.De samenwerkingsrelatie met de NCRV werd abrupt verbroken. Het netwerk maakte de pers overduidelijk dat het merk Masmeijer niet meer paste bij de programma’s die ze uitzonden.
Aan de andere kant was zijn vertrek met veel controverse omgeven. Masmeijer zou bijvoorbeeld de reis van zijn leven hebben gegeven aan een van zijn beste vrienden als ze hem hadden gewonnen in een van Masmeijers eerdere programma’s. De bewering werd door hem ontkracht.
Een vriend van de deelnemer die op de show verscheen, beweerde dat Masmeijer hem hoogstwaarschijnlijk ongepaste hulp had geboden tijdens de wedstrijd. Vlak voor de start van het programma zou Masmeijer hem het antwoord op een puzzel hebben gegeven.
Hij erkent dat hij niet weet aan wie hij zijn gratie verschuldigd is, omdat het door de vorst ondertekende edict geen addendum bevatte. Hij heeft geen idee wie of wat hij moet vergeven om verder te kunnen.Er is geen ontkomen aan dat een maand geleden zowel de celdeur van Frank Masmeijer als de ingang van de gevangenis voor hem werd geopend. Geen van beide kan worden ontkend.
Zijn woordvoerder, de advocaat Geert-Jan Knoops, laat na de talrijke ongunstige reacties op het nieuws dat door Privé naar buiten is gebracht, mede door ‘persoonlijke omstandigheden’ tot het besluit komen.Volgens de advocaat van Masmeijer, Geert-Jan Knoops, die ook optreedt als woordvoerster van Masmeijer, zijn “persoonlijke omstandighedenances” hebben meegespeeld in de beslissing om Masmeijer gratie te verlenen.
Het lijkt erop dat Franks zorgen om de gezondheid van zijn moeder een rol hebben gespeeld bij de beslissing om de voormalige quizmaster te laten gaan.Er werd ontdekt dat de vrijlating van Frank Masmeijer uit de gevangenis had kunnen worden bespoedigd als er geen “persoonlijke omstandigheden” waren geweest. [Citaat nodig] Omdat hem gratie is verleend, hoeft hij de resterende vier en een half jaar van de negen jaar gevangenisstraf die hem in België is opgelegd, niet uit te voeren.
In het meest recente nummer van het weekblad Privé, dat verantwoordelijk was voor het publiceren van het verhaal over de gratie, stelt Masmeijer dat hij niet weet wat de beslissende factor is geweest die heeft geleid tot een gunstig besluit over de gratieaanvraag die zijn vriendin, de bloemist Anita Oostingh, had eind vorig jaar ingediend. Het gratieverzoek is ingediend door de vriendin van Masmeijer, Anita Oostingh.