Spread the love

Nielson Vriendin Hanna:- Nielson woont sinds 2013 samen met zijn partner, Hanna Verduijn. De bruiloft vond plaats gedurende de zomer van 2016 voor het paar. Na negen jaar mijn goede vriend te zijn geweest, kan ik Hanna eindelijk mijn vrouw noemen.

Nielson Vriendin Hanna
Nielson Vriendin Hanna

Hoewel Nielson al vele jaren getrouwd is met zijn jeugdliefde Hanna, is het geen geheim dat zijn succesvolle zangcarrière veel aandacht trekt van andere vrouwen. Volgens een hardnekkige stadslegende wil de zanger in het middelpunt van de belangstelling staan ​​wanneer hij geeft een optreden…

Nog nooit in mijn leven ben ik ergens zo blij mee geweest! Desondanks maakten Nielson en zijn vriendin een moeilijke periode door in hun relatie nadat Hanna hun liefde voor elkaar had afgewezen. “Ik ging toen heel diep”, onthulde de zanger aan BuzzE over de periode.

“Ik was hulpeloos en alleen toen ik de straten verkende, en het enige wat ik kon doen was hopen dat alles goed zou komen.” De twee zijn inmiddels getrouwd en delen samen met hun hond een huis in Dordrecht. Hanna Verduijn is advocaat bij het European Consumer Centre, waar zij werkzaam is als Juridisch Adviseur.

De afgelopen tijd is Nielson niet terughoudend geweest over het feit dat hij verlangt naar de hectische levensstijl die hij als kunstenaar leidde. Gisteren maakte hij volkomen duidelijk dat hij last had van hevige heimwee naar zijn band.Tien jaar waren verstreken sinds Nielson, wiens echte naam Niels Littooij is, begon te daten met de vrouw die zijn vriendin zou worden. Sinds 2013 delen de twee dezelfde woning.

De muzikant noemt de dag van zijn huwelijk op Instagram de “belangrijkste dag van zijn leven”. “Op deze prachtige dag huw ik zowel de intellectuele als de mooie! Na negen jaar mijn goede vriend te zijn geweest, kan ik Hanna eindelijk mijn vrouw noemen. Nog nooit in mijn leven ben ik ergens zo blij mee geweest! “

Daarnaast publiceerde zijn goede vriend Nathan, die 28 jaar oud was toen hij in augustus onverwachts ging, een paar dagen later een selfie op zijn sociale media-account waarop hij huilde.Hij had destijds geschreven: “Je weet nooit wat iemand denkt en voelt, en je weet nooit wat iemand doormaakt”, en hij staat nog steeds achter die woorden.

In 2016 trouwde Nielson in het diepste geheim met zijn oude geliefde Hanna. Deze twee zijn de afgelopen 16 jaar een relatie geweest en wonen sinds 2013 samen. Je zou kunnen denken dat dit een gelukkig huwelijk is. Nielson genoot echter af en toe van het gezelschap van andere dames en de aandacht die ze hem schonken.

Nielson Vriendin Hanna

De verloving en het daaropvolgende huwelijk werden pas aan het einde van de zomer van 2016 openbaar, toen ze eindelijk ja tegen elkaar zeiden. De zangeres deelde een momentopname van hun bruiloft op Instagram samen met het volgende bijschrift: “Vanaf nu, 2 september 2016, is de belangrijkste datum in mijn leven.”

Op deze glorieuze dag heb ik de knoop doorgehakt met zowel de hersenen als de schoonheid! Na negen jaar mijn goede vriend te zijn geweest, kan ik Hanna eindelijk mijn vrouw noemen. Nooit eerder was ik ergens zo blij mee.

Ze hebben een hond die ze houden in het huis dat ze bezitten in Dordrecht.
De tevredenheid die het paar nu samen voelt, bestond niet altijd. Het nummer “Ice Cold” dat Nielson schreef gaat over een uitdagende periode in zijn leven. Jaren zijn verstreken sinds Hanna een einde maakte aan hun relatie.

Ik ben toen heel diep gegaan. Ik heb in mijn eentje hulpeloos door de straten gezworven en ik kan alleen maar hopen dat alles goed komt. ” Eerder deelde hij zijn gedachten met BuzzE. Gelukkig is de situatie voor de twee toegewijde minnaars ten goede gekeerd en zijn ze nu ongeveer tien jaar samen!

Niels is van plan om het hele jaar 2011 Nederlandse liedjes te blijven schrijven. Als gevolg daarvan nam hij deel aan de BNN-talentenshow met de titel “The Finest Singer-Songwriter in the Netherlands”, die op het netwerk te zien was.

Helaas won hij deze wedstrijd niet; hij bereikte echter snel de positie van nummer één hit met zijn nummer “Beauty and the Brains”, waardoor hij in een enkele snelle beweging bekend werd in het hele land van Nederland.

Na die ongelukkige gebeurtenis bleef hij jarenlang worstelen met problemen met zijn stembanden. In 2013 maakte hij zijn comeback met het geweldige nummer “Hoe”, dat hij samen met Miss Montreal uitvoerde. Voor hun werk aan het nummer ontvingen ze een platina award. Bovendien heeft hij een hit met Blof genaamd “Mannenharten”, die werd uitgebracht.

Een bron heeft aan Gossip Talk onthuld dat Nielson seksuele ontmoetingen had met andere vrouwen terwijl hij op het podium stond. Volgens de insider wordt hij op die locatie herhaaldelijk gezien met een divers assortiment vrouwen. “Dit was toen hij nog maar kort getrouwd was. Het lijkt erop dat hij dit vrij vaak doet.

De verloving en het daaropvolgende huwelijk werden niet openbaar gemaakt totil het einde van de zomer van 2016, toen het stel, dat al van kinds af aan verliefd was, eindelijk ja tegen elkaar zei. De zangeres deelde een momentopname van hun bruiloft op Instagram samen met het volgende bijschrift: “Vanaf nu, 2 september 2016, is de belangrijkste datum in mijn leven.”

Nielson Vriendin Hanna
Nielson Vriendin Hanna

Op deze glorieuze dag heb ik de knoop doorgehakt met zowel de hersenen als de schoonheid! Na negen jaar mijn goede vriend te zijn geweest, kan ik Hanna eindelijk mijn vrouw noemen. Nog nooit in mijn leven ben ik ergens zo blij mee geweest! In het huis dat ze delen in Dordrecht houden de twee mensen ook een hond als huisdier.

By Sarah

%d bloggers like this: