Spread the love

Ouders Doutzen Kroes:- Volgens Celebritynetworth heeft Doutzen Kroes vanaf de maand juni 2019 een nettowaarde van ongeveer 32 miljoen dollar. Haar buitengewone carrières als model en actrice hebben aanzienlijk bijgedragen aan de accumulatie van dit vermogen. Verschillende webpublicaties melden dat het beroemde model sinds 2008 meer dan $ 5 miljoen aan inkomsten heeft verdiend.

Ouders Doutzen Kroes
Ouders Doutzen Kroes

Rens onthult dat pas toen ze deze last eindelijk kon loslaten, ze haar vader kon loslaten. “In die tijd was er niets anders dan liefde en ruimte.” Veel en veel liefde. Ik voel het. Ze ondertekent door te zeggen: “Dankewol verlaat heit, is heit, Johan Kroes”, en zo beëindigt ze haar communicatie.Rens en Doutzen hebben een groot aantal bekende vrienden die hen het beste wensen bij het opnemen van hun nieuwe rol.

Ook Sunnery James, die getrouwd is met Doutzen, reageert met een gebed en een hartjes-emoji.Doutzen Kroes is een succesvol model en moeder van twee jonge kinderen, maar ze doet nog steeds haar best om quality time door te brengen met haar dierbaren wanneer ze maar kan.

Haar zus Rens en haar moeder, Geartsje Leistra, verschijnen af ​​en toe op haar Instagram-feed, naast de foto’s die ze regelmatig plaatst met haar prachtige echtgenoot en hun kinderen.Het is onmogelijk te zeggen hoe oud Geartsje Leistra is op de zwart-witfoto; ze lijkt echter ongeveer even oud te zijn als Doutzen op het moment dat de foto werd genomen.

De kinderen van Geartsje, Doutzen Kroes (32) en Rens Kroes (31) zijn de kinderen van Geartsje en ze is 62 jaar oud en erg trots op beiden (30). Het lijkt erop dat het succesvolle model haar mooie uiterlijk te danken heeft aan haar moeder (afgekort als mem). omdat de vrouwen op elkaar lijken.

Doutzen en haar zus maken vaak foto’s met hun moeder, Geartsje Leistra, die 63 jaar is en afkomstig is uit het Friese dorp Eastermar (Oostermeer), waar begin dit jaar de titel van Postcodekampioen verloren ging. Er zijn echter weinig foto’s beschikbaar waarop de psycholoog Johan Kroes te zien is. Het is mogelijk dat de familiegeschiedenis van hun vader hier iets mee te maken heeft.

Een paar jaar geleden worstelde Johan Kroes met een chronische verslaving aan alcohol en drugs. Zijn vrouw, Doutzen, gaf destijds in een interview in 2011 toe dat het “extreem moeilijk” was.Vervolgens besprak ze kort het feit dat haar vader, die was gestopt met eten en alleen bouillon dronk, dat jaar was opgenomen in een Schots revalidatiecentrum.

Het was hetzelfde revalidatiecentrum waar ringturner Yuri van Gelder eerder werd behandeld voor zijn cocaïneverslaving. “Elk huis heeft zijn kruis, en dit is ons kruis”, zei Doutzen, verwijzend naar de moeilijkheden waarmee haar vader te maken had.Tijdens zijn middelbare schooltijd heeft Rens enige tijd in New York doorgebracht.

Na het behalen van haar diploma vervolgde ze haar opleiding met het behalen van een diploma sociaal pedagogische ondersteuning. 2012 was het jaar dat ze werk vond in een obesitaskliniek. Het was hier dat haar passie voor gezond eten opnieuw werd aangewakkerd.

Ouders Doutzen Kroes

Daarna begon ze haar eigen site waar ze allerlei handige tips en recepten zou posten. Haar blog kreeg vrijwel meteen een overweldigende hoeveelheid aandacht. Deze bekendheid werd mede geholpen door het feit dat haar zus Doutzen al bekend was.

Rens schreef voor de publicatie Glamour in de hoedanigheid van columniste, naast het onderhouden van haar eigen blog.Daarnaast was ze op televisie te zien als specialist bij RTL Boulevard. Rens was een van de deelnemers in het seizoen 2019 van het SBS6-programma It Takes 2, al was zij degene die als eerste uit de competitie stapte.

In het bericht dat ze stuurt, vermeldt Rens dat haar vader, Johan Kroes, “plotseling naar het licht is vertrokken”. Jij had de rol als heiden om mij te laten voelen hoe het is om in mijn eigen droomwereld te zijn en hoe eenzaam het kan zijn als je niet eerlijk tegen jezelf bent. Dank je.

“Je had de rol als heiden om me te laten voelen hoe het is om in mijn eigen droomwereld te zijn en hoe eenzaam het kan zijn.” “Je hielp me onder meer om me uit deze hachelijke situatie te redden”, schrijft Rens. Ze sluit haar verklaring in het Fries af door haar vader voor alles te bedanken.

Maak kennis met Johan Kroes. Ter gelegenheid van zijn verjaardag stuurde de zus van Rens Kroes ons als bijzonder cadeau een unieke vintage foto. Het lijkt erop dat ze eerder een recentere foto van Papa Kroes had gepubliceerd na een korte zoektocht op Instagram hierover. In het verleden heeft Doutzen ook foto’s geüpload van zichzelf met hun vader.

De redenen waarom de psycholoog en ex-profschaatser zo ver mogelijk van de situatie afblijft, hebben waarschijnlijk te maken met zijn geschiedenis. Johan werd gediagnosticeerd met een ernstige alcohol- en drugsverslaving en werd enkele jaren geleden opgenomen in een revalidatiecentrum in Schotland.

In 2011 vertelde Doutzen aan een interviewer: “Elk huis heeft zijn kruis, en dit is ons kruis.” lzei dat er hulp zou moeten komen. En mijn grootvader van vaderskant vond dat oké. ‘Na zeven jaar is ‘hun erfelijkheid’, zoals de zussen hun vader liefkozend noemen, in veel betere gezondheid.

Hij heeft nooit serieus overwogen om een ​​carrière als model na te streven, aangezien hij zich altijd sterker identificeerde met de kenmerken van een tomboy. Ze was net afgestudeerd aan de universiteit en zocht een manier om haar inkomen aan te vullen, dus nam ze contact op met een modellenbureau in Amsterdam en stuurde ze verschillende vakantiefoto’s van zichzelf in.

Kort daarna kreeg ze de kans om op de catwalk te lopen voor grote modehuizen, waaronder Dolce & Gabbana, Gucci, Yves Saint Laurent, Calvin Klein, Tommy Hilfiger en Versace. Daarnaast is Doutzen Kroes sinds 2006 het gezicht van L’Oréal, waarmee ze tot de best betaalde modellen van Nederland behoort. Daarnaast is ze een “engel” voor het bekende lingeriemerk Victoria’s Secret, wat een bijnaam is voor de modellen van het bedrijf.

Doutzen Kroes doet nu minder mee aan modeshows dan vroeger als gevolg van de contracten die ze tekende met Victoria’s Secret en L’Oréal. Ze wordt echter vaak gezien als het gezicht van bepaalde merken, zoals Tiffany & Co. en Swiss, en ze stond op de covers van grote modebladen zoals Vogue.

Een vreselijke alcohol- en drugsverslaving plaagde de vader van de beroemde actrice jarenlang; als gevolg daarvan werd hij ongeveer elf jaar geleden in een Schots revalidatiecentrum opgenomen om voor zijn aandoening te worden behandeld.

Ouders Doutzen Kroes
Ouders Doutzen Kroes

De directie van Doutzen beweerde destijds dat de zussen een wat zij noemden “een hecht gezin” vormden en dat ze er waren om hun vader te onderhouden. De afgelopen jaren leek het erop dat de vader van Rens en Doutzen vooruitgang boekte in meerdere aspecten van zijn leven.

By Sarah

%d bloggers like this: