Spread the love

Perr Schuurs Vriendin:- Perr Schuurs keert morgen terug naar Amsterdam na de wedstrijd van Jong Oranje tegen Jong Hongarije. De Ajax-middenvelder hoopt door te gaan naar de kwartfinales van EK Onder 21 tegen de Hongaren, maar moet snel naar huis om zijn vriend te zien.

Perr Schuurs Vriendin
Perr Schuurs Vriendin

Haar auto is namelijk gestolen & dat kan nogal een impact hebben. Roos Wijnands (de vriendin van de Schuurs) deelde het laatste nieuws op Instagram. Haar auto, een Audi, is gestolen in Amsterdam-Zuid en ze zoekt nu naar informatie die iemand haar kan geven.In Nederland, in de gemeente Nieuwstadt, werd op 26 november 1999 Perr Schuurs geboren uit zijn ouders, Lambert Schuurs en Monique Schuurs. Zijn vader heet ook Lambert Schuurs.

Het kinderverhaal van Donny van de Beek, samen met andere, voorheen onbekende feiten over zijn leven De profvoetballer uit Nederland is de enige zoon van de drie kinderen van zijn ouders. Zijn moeder, Monique, lijkt achter in de veertig en zijn vader, Lambert, is op dit moment in de vijftig.

Roos Wijnands was de vriendin van een Ajacied. Haar vriend is Perr Schuurs. Volgens haar profiel op Facebook is ze werkzaam bij Wijnands Bouwmaterialen, dat vrijwel zeker een familiebedrijf is. Op dit moment is ze 21 jaar oud. Het is niet bekend hoe lang de twee al samen zijn, ondanks dat ze hetzelfde appartement in Amsterdam delen.

Het ontdekken van talent gebeurde niet alleen met Perr. Op het veld kreeg Fleau een date met het lot toen ze (op dat prachtige moment) verliefd werd op handbal en ermee instemde in de voetsporen te treden van haar vader, die ook een handbalspeler was.

Fleau is nu een professionele handbalspeler. Tennis was een andere sport die Demi begon.Ook al ging hij met sport een andere richting uit dan zijn zussen en vader, het bescheiden kind heeft veel van hen geleerd en beschouwt hen als zijn rolmodellen.

https://www.youtube.com/watch?v=2io_zJ7ijss
Perr Schuurs Vriendin

Vroege carrière of erkenning van het grote publiek op jonge leeftijd: het jonge en gepassioneerde kind nam deel aan het jeugdprogramma van FC Ria, een gevestigd voetbalteam in zijn dorp, toen hij nog maar vier jaar oud was.Het lijkt erop dat Perr Schuurs op weg is naar Turijn. Volgens de Telegraaf hebben de teams gesproken en overeenstemming bereikt over een transfersom voor de Limburgse verdediger.

De Serie A-club heeft na rekening houden met bonussen nog zo’n 12 miljoen euro over voor de 22-jarige Schuurs. De mandekker van Fortuna Sittard is zo’n vier jaar geleden overgenomen door Fortuna Sittard. Daarnaast klaagden clubs uit Bologna en de Bundesliga.

Perr Schuurs, de Limburgse sensatie, is op dit punt in zijn carrière pas 22 jaar. Om de verdediger van Fortuna Sittard te verleiden naar Amsterdam te verhuizen, was Marc Overmars als een zwerm kippen aanwezig. In 2017 werd Schuurs lid van Ajax.

De verdediger probeert alles wat in zijn macht ligt om de glanzende tijdschriften met een klein aantal extravagante huizen, auto’s en andere goederen te vermijden. De ouders en vriendin van Perr Schuur zorgen ervoor dat hij zijn anti-flitshouding te allen tijde hooghoudt.

Het onvertelde jeugdverhaal van Arkadiusz Milik, samen met andere feiten uit zijn leven Hoewel ze probeert hem aan de grond te houden, vinden de twee nog steeds tijd om samen plezier te hebben op het strand en andere populaire toeristische plekken.

Omdat het zo’n recente aanwinst is, rijst al snel de vraag of mevrouw Schuurs er ook bij betrokken is. Mevrouw Schuurs zegt dat de jongeman 18 jaar oud was op het moment van het incident. Laten we zeggen dat we bij onze jeugdvriend blijven.Eigenlijk komt het antwoord daar niet eens in de buurt. Daarom zeg ik dat we al het andere vergeten en ons gewoon concentreren op de foto’s.

Het artikel “Vriend van Perr Schuurs lijkt transfer naar Turijn te bevestigen: als je goed nieuws hoort…”, verscheen eerst hier op Sportnieuws.Wat een geweldige familie komt de centrale verdediger uit! Iedereen die in het huis van Perr woont, heeft een opmerkelijke achtergrond of doet actief aan een wedstrijdsport, net als de familie van Eden Hazard.

Haar dochter, Demi, heeft meer dan eens verklaard dat haar moeder, Monique, degene is die het gezin op het goede spoor houdt. Ze was de beste in veel puzzelsporten voordat ze met pensioen ging als expert in doolhoven.De jeugd van Sven Botman, naast enkele onvertelde feiten over zijn leven Op dit moment is Monique verheugd zichzelf te beschouwen als een van de moeders die atletische kinderen opvoedden.

Zijn vader, Lambert, is in de eerste plaats een handbalicoon en was in het verleden ook een ultralangeafstandsloper. Zijn moeder, Monique, was een fervent sportliefhebber, vooral van Maze.
Al vroeg kwam de familiepatriarch, Lambert Schuurs, met een plan om ervoor te zorgen dat zijn kinderen de doelen van het gezin zouden voortzetten, zelfs nadat hij en zijn vrouw, Monique, stopte met atletiek.

Het verhaal van de jeugd van Davinson Sanchez, samen met andere feiten over zijn leven Toen Perr en zijn zussen nog heel klein waren, bracht hun vader, Lambert, een heerlijke dag door met hen mee te nemen naar een sporthal in Sittard, een stad in Nederland.

Perr Schuurs Vriendin
Perr Schuurs Vriendin

Er was nooit een tijd dat Lambert en zijn vrouw, Monique, hun kinderen lieten deelnemen aan een van hun carrières. Ze stonden Fleau, Demi of Perr niet in de weg om de sport te doen die ze wilden doen.Terwijl zijn oudere zus, Demi, een tenniscarrière nastreeft, kiest Perr ervoor om te voetballen. Last but not least trad Fleau Schuurs in de voetsporen van haar vader en werd dierenarts.

By Sarah

%d bloggers like this: