Spread the love

Ruben Nicolai Vriendin:- Ruben Nicolai werd geboren op 8 mei 1975 in de stad Lanaken, in het Belgische land België. De bekende Nederlandse tv-acteur, die nu 47 jaar oud is, staat vooral bekend om de belangrijke komische rollen die hij op televisie heeft gespeeld. De meeste mensen kennen hem van zijn deelname als een van de vier komieken in het televisieprogramma The Lama’s.

Ruben Nicolai Vriendin
Ruben Nicolai Vriendin

Nicolai begon zijn professionele leven op jonge leeftijd en ging zijn hele leven op dezelfde weg. Zijn eerste grote doorbraak vond plaats in 2002, toen hij samen met komiek Nathan Vecht de eerste prijs won op het cabaretfestival Cameretten 2002. Dit was zijn eerste grote doorbraak. Het gaf hem toegang tot verschillende kansen en van 2004 tot 2008 was Nicolai de ruggengraat van het team van De Lama, waar hij tegenwoordig het meest bekend om is.

Vorig jaar deelde Ruben het nieuws dat hij een nieuwe significante ander had gevonden. Toen hem destijds naar haar werd gevraagd, zei hij tegen RTL Boulevard: “Haar naam is Paulien, en we hebben elkaar ontmoet bij een première.”

Ik geloofde dat niemand had gemerkt dat ik haar als een ninja volgde. Maar ineens draaide ze zich om en wenkte me om naar boven te komen en met haar te praten. Sindsdien hebben de twee een geweldige relatie met elkaar.Vanavond verschijnt Ruben Nicolai in een gloednieuwe aflevering van The Masked Singer, maar als hij thuiskomt, kan hij zijn vermomming uitdoen en genieten van wat rust.

Ruben is al heel lang niet meer bij deze significante ander in zijn leven geweest. In feite was het pas een jaar geleden toen hij de aankondiging deed dat hij eindelijk weer gelukkig en verliefd was. Volgens wat hij aan RTL Boulevard vertelde: “Haar naam is Paulien en we hebben elkaar ontmoet bij een première.”

Het nieuws dat Ruben weer gelukkig en verliefd is, maakte Ruben in april van het voorgaande jaar bekend bij RTL Boulevard. De presentatrice introduceerde de vrouw door te zeggen: “Haar naam is Pauline en we hebben elkaar ontmoet tijdens een première.”

Ruben vervolgde met te zeggen dat hij de indruk had Pauline aandachtig te observeren, maar in werkelijkheid deed hij dat helemaal niet. “Ik geloofde dat niemand had gemerkt dat ik haar volgde als een ninja.

Maar plotseling draaide ze zich om en wenkte me om naar boven te komen en met haar te praten.”Ik had het gevoel dat ik echt als een ninja aan het turen was en dat niemand iets opmerkte”, zei Ruben vanavond op RTL Boulevard. Ik dacht dat ik het echt deed en dat niemand iets merkte.

Ruben Nicolai Vriendin

Toen ze echter de tiende plek bereikte, draaide ze zich om en riep in de lucht: “Kom anders gewoon hierheen.” Toen maakte ik de schaamteloze wandeling over de dansvloer naar haar toe en stelde mezelf voor, zeggende: “Hallo, mijn naam is Ruben.” Sindsdien hebben we er veel plezier mee.

Nicolai’s eerste huwelijk met Laurien duurde elf jaar en ze kregen samen twee kinderen: Liv, die nu dertien jaar oud is, en Daantje (8). In de jaren die volgden hadden ze veel affaires, maar geen van hen werd ooit een serieuze relatie.

In 2018 deelde hij zijn reflecties en zei: “Zodra het serieus werd, hield ik op.” Daarna was hij klaar om een ​​nieuwe relatie met iemand te beginnen. “Ik heb een huis met een open haard omdat het niet voor niets is; daar wil je eigenlijk niet alleen voor liggen”, zei de eigenaar van de woning. Dat zul je samen op een kleed moeten doen. “

De eerste aflevering van Rubens nieuwe programma, Lego Masters, heeft al een publiek van ongeveer 1,6 miljoen kijkers getrokken. Ruben boekt inmiddels veel succes met zijn nieuwe programma. Volgens Ruben is de show logisch in de context van de huidige crisis.

Onlangs merkte een van de presentatoren op dat spelen met Lego voor nu een “heel leuk en duidelijk tijdverdrijf is”. “Totdat je, met je duizelige hoofd, met je kopje koffie in de hand, met je blote voeten op een blok van zes staat”, zei ze. Lego is dat ook. “

“Ik had een interview met Flair toen het onderwerp onverwacht ter sprake kwam”, zegt Ruben. Haar naam is Pauline. Ik had het misplaatste idee dat ik stiekem een ​​kijkje kon nemen zonder dat iemand het merkte, maar na de tiende keer draaide de vrouw zich plotseling om en zei: “Kom anders gewoon hierheen.” Daarna was ik gedwongen om de wandeling van schaamte naar haar over te maken. Maar sindsdien is het best gezellig geworden.

Pauline is ook geliefd en gerespecteerd door Rubens twee dochters van 13 en 9. Ze stortte zich vrij abrupt in het leven van de kinderen. Corona bracht ons samen, en ineens zaten we onder hetzelfde dak. De introductie hield dus niet op na 30 minuten en bleef de hele eerste lockdown doorlopen.

Nicolai had dit al eerder aangegeven tijdens een interview met & C. “Ze is helemaal niet gestrest. Ze is niet verplicht om te gehoorzamen. Omdat ze een stuk jonger is en zelf geen kinderen heeft, denk ik dat is een buitengewoon slimme zet van haar kant.

Ruben Nicolai, 45 jaar, en zijn vriendin Pauline hebben hun relatie naar een meer dan serieus niveau getild. De omroeporganisatie geeft in het meest recente nummer van “&C” magazine, dat vanaf woensdag te koop is, toe dat hij wel eens rekening houdt met het vooruitzicht om te trouwen.

“Voordat ik Pauline ontmoette, had ik al besloten dat ik dat nooit meer zou doen. De eerste barrière was echter al aanwezig: ze beloofden nooit meer daten. Daarom keert alles terug naar de oude staat van wanorde .””Vlak voordat ik Pauline ontmoette, had ik de gedachte: ik wou dat ik weer helemaal verliefd kon worden.”

In 2013 scheidden Ruben en de vrouw die de moeder was van zijn twee dochters. Hoewel de voormalige Llama en zijn ex-Llama nooit getrouwd waren, brachten ze elf jaar samen als koppel door. Ruben was zelf het kind van ouders die later scheidden, dus hij was zich bewust van de levensveranderende scheiding van zijn eigen ouders voor zijn eigen kinderen.

Hij zegt: “Het laatste wat we allebei wilden, was dat ze zich afvroegen of ze hun relatie met ons zouden kunnen beëindigen als gevolg van onze breuk. Daarom hebben we er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de overgang zo goed verliep. gemakkelijk en stressvrij mogelijk voor onze beide kinderen.

Ruben Nicolai Vriendin
Ruben Nicolai Vriendin

“Niet die veilige haven blijft behouden, maar die wordt vervolgens verdeeld over twee huizen.”Ruben had in het verleden in totaal elf jaar een relatie met Laurien, de moeder van zijn twee kinderen. Zijn dochters zijn nu 13 en 9 jaar oud. In 2013 beëindigden de twee hun relatie.

By Sarah

%d bloggers like this: