Spread the love

Thomas Di Leva Familj:- Jag ägnar inte så mycket uppmärksamhet åt saker som Cosmo. Han gick bort och skrattade eftersom jag är fullt medveten om hur jag var när jag var arton och hur ofta jag hördes. Du kan lyssna på Cosmo på Katarinas Instagram, men du kan också lyssna på den med dina egna öron.

Thomas Di Leva Familj
Thomas Di Leva Familj

Hans tillgivenhet för det italienska släktnamnet Lena var en bidragande orsak till hans beslut att lämna familjen Magnusson och ansluta sig till familjen Di Leva när han bara var 14 år gammal. Nu när hans barn är vuxna har han börjat använda detta namn för att tilltala dem.

Di Leva, som är 20, har en flickvän som heter Sofie Oscarsson och är 37 år. När paret bestämde sig för att gifta sig vid en sjö i skogen, postade Sngaren ett meddelande på sin officiella Facebook-sida om deras födelsedag:

Den 28 augusti 2013, som ett erkännande av tillfället känt som Janmashtami som firas i Indien, gav jag Sofie och mig själv ett fotografi som togs av oss på vår föredragna plats i parken. Ditt hjärta började slå i malplacerad kärlek mitt i natten när solen kom fram och vattnet började glimma.

“Jag och Sofie skulle vilja dela glädjen över en extraordinär händelse i våra liv med varandra.” “Jag och Sofie skulle vilja dela glädjen över en fantastisk händelse i våra liv med varandra.” “Vi är optimistiska att allt kommer att ordna sig”, skrev han före Telos ankomst till världen.

Thomas Di Leva Familj
Thomas Di Leva Familj

Thomas Magnusson, som föddes i Sverige den 23 oktober 1963, är en sångare och låtskrivare som uppträder under namnet Thomas Di Leva eller bara Di Leva. Sven Thomas Magnusson föddes i Gävle 1963 och tillbringade större delen av sin barndom i Gävleborgs län.

När han var 14 år bestämde han sig för att byta namn från Magnusson till Di Leva. De stora inspirationskällorna för namnbytet var konstnärerna Leonardo da Vinci och Charlie Chaplin. Den 1 januari 1980 släppte han sin debutförlängda pjäs med The Pillisnorks under titeln 4 besökare.

Efter det fortsatte Di Leva med att skapa ett företag som han från början kallade Modern Art men som senare skulle ändra namnet till Modaern Art. Hösten 1981 ingick Di Leva ett solokontrakt med Adventure, ett skivbolag som nyss etablerats. Nästa år publicerades Di Levas debutstudioalbum, med titeln Marginal Cirkus.

Sedan hans bortgång i februari i år har hans äldsta son, som nu är 19 år, gått gymnasiet och är inskriven på college. Som svar på nyheten att Cosmo hade hoppat av skolan skrev Katarina, mamman, ett brev till sin son där hon betonade familjens betydelse.

Ett stort universum bestående av information, kunskap, visdom, insikt, inspiration, idéer och bilder som genereras enbart av våra egna sinnen. Jag har alltid varit nyfiken på platsen för den lilla baren, och hans hand är bara lite större än min.Medan Hans sov så nära mig såg hans ansikte ut som ett ansikte som hörde hemma på framsidan av en bok om stundande undergång. Den blixtsnabba takt som hon utbildar sig i,

Den snabbhet med vilken hon kan skapa en originell föreställning liksom precisionen med vilken hon uttrycker sig gör mig upphetsad. Nu när han är på Motes fortsätter hon att skriva om sina framtida mål trots att han är där.

När du går in i denna komplicerade värld kommer din familj och de system du är en del av att gå igenom en förändringsprocess. Även om det här kommer att bli en utmanande och krävande resa vet jag att du har den medfödda intelligensen som krävs för att lära dig mer om det.

Thomas Di Leva Familj
Thomas Di Leva Familj

Använd kontraster och kom på unika berättelser som utforskar olika aspekter och synvinklar. Jag har ditt bästa i hjärtat. Hon tillägger att hon skriver till dig, min älskling, för moderns skull.Inledningsspåret på albumet heter “Tomorrow”, och det har en helt ny ton samt helt nya ljudeffekter som skapades av Johan Vavare med hjälp av oscillator- och klaviaturljud.

Enligt resultatet av en omröstning som Aftonbladet genomförde om det årliga Rockbjörn-priset för “Största svenska rekordet” röstades albumet till andra plats bland Slitz-kandidaterna till årets bästa album. Hans debutframträdande i en stor musiktävling ägde rum i 2012 års upplaga av Melodifestivalen, där han bjöd på låten “Never Give Up”.

Thomas Di Leva är en singer-songwriter och författare som är 56 år gammal. Hans unika musikaliska stil och inställning till livet har gjort honom till en välkänd figur i Sveriges musikliv.Som svar på statsminister Olof Palmes bortgång hedrades han med en rad utmärkelser, bland annat titeln årets finaste album, enligt Slitz.

Efter att Billy Bolero bytte bandet från Stranded Records till Papa Records blev Di Leva ett välkänt band i Sverige. Detta sammanföll med publiceringen av bandets album “P ett fat.” “Att göra musik som varje kroppen kan förstå är ett av mina mål eftersom jag vill dela det med så många människor som möjligt, säger Di Leva.

Med hjälp av Pork Quartet och Raj Montana Band noterade Di Leva sin första hit och tog sig in på Trackslistan-listan 1985 tack vare låten “Kom till mig.” Låten innehöll stråkar framförda av båda grupperna. Nästa år släpptes hans tredje studioalbum, med titeln Pussel.

Albumet “Vem ska jag tro p”, som gavs ut av Di Leva hösten 1987, blev bandets genombrottsarbete. I källaren på Mistlurs Records på Roslagsgatan, där projektet arbetades med av dess andra producent, Kaj Erixon,

För närvarande kommer innehållet från detta Instagram-konto inte att visas. (E01) Det var dock inte första gången som Thomas Di Leva tog på sig rollen som förälder. På grund av en tidigare koppling han hade med Katarina Di Levas styvdotter är han far till en pojke som heter Cosmo, som nu är 19 år gammal. Han har tidigare diskuterat sin sons band med sin pappa i tidigare samtal.

By Sarah

%d bloggers like this: