Spread the love

Tom Jones Ziek:- Tom Jones, ook bekend als Sir Tom Jones, werd geboren op 7 juni 1940 in Pontypridd, Wales. Hij is een in Wales geboren zanger met een brede muzikale aantrekkingskracht die voor het eerst beroemd werd als sekssymbool met een fantastische stem en rauwe podiumpresentatie. Zijn volledige naam is Sir Tom Jones. Zijn oorspronkelijke naam was Thomas John Woodward.

Tom Jones Ziek
Tom Jones Ziek

Tom Jones maakte de overstap naar het Verenigd Koninkrijk na een aantal jaren in de Verenigde Staten te hebben gewoond. In een interview met NRC onthult de zangeres dat het zijn vrouw, Linda Woodward, was die hem smeekte om terug te komen terwijl ze op haar sterfbed lag.Ik had een groene kaart toen ik in Los Angeles woonde. Ik heb nooit de wens gehad om de Amerikaanse manier van leven over te nemen. We koesterden al heel lang de wens om Londen te zien.

Mijn vrouw smeekte me om haar laatste verzoek uit te voeren terwijl ze op haar sterfbed lag. Je bent dan dichter bij ons kind, zijn familie en zijn vrienden. Nu ben ik weer bij mijn huis. Het is hier geweldig wonen, maar het is maar drie uur rijden naar Wales. “Ik heb een doos met haar as, dus ze is altijd bij me,” merkte Jones op.

Tom Jones ligt nu in de slush-stapel. De artiest, die 78 jaar oud is en zijn concert wegens ziekte moest annuleren, zou woensdag optreden in Stansted Park, dat in de buurt van Chichester ligt.Toen Tom en Linda nog maar twaalf jaar oud waren, vonden ze elkaar en werden verliefd.

Ze stapten in het huwelijksbootje toen ze allebei 16 jaar oud waren, en op dat moment waren ze ongeveer 59 jaar gelukkig getrouwd. De zangeres noemde haar in interviews vaak “de liefde van mijn leven”. Linda is gisteren op 75-jarige leeftijd overleden in een ziekenhuis in Los Angeles.

Eind jaren zestig maakte Jones de overstap naar een nieuw leven in de Verenigde Staten. Het was 1969 toen zijn variété, getiteld This Is Tom Jones, voor het eerst werd uitgezonden in de Verenigde Staten naast het Verenigd Koninkrijk. De show werd uitgezonden tot en met januari 1971 en bevatte prominente figuren uit de muziek- en entertainmentindustrie.

Vanaf de jaren zeventig was Jones in staat om consistente optredens te verzekeren in grote hotels in Las Vegas, waaronder Caesars Palace en de Flamingo, wat bijdroeg aan de groei van zijn schare fans in de stad. Het was tijdens die jaren in Vegas dat zijn vrouwelijke bewonderaars voor het eerst hun ondergoed op het platform begonnen te gooien, wat hem de reputatie opleverde van een flirtende damesman, waaraan hij worstelde om te ontsnappen.

Hij was echter getrouwd met zijn vrouw tot haar overlijden in april 2016, en ze hadden samen een kind. De singles “Daughter of Darkness”, “She’s a Lady”, “The Young New Mexican Puppeteer” en “Say You’ll Stay Until Tomorrow” werden allemaal door hem opgenomen in de jaren zeventig. De zoon van Jones nam het over na de dood van zijn vaders oude manager, Mills, in 1986 en herstelde de reputatie van zijn vader in de publieke belangstelling.

Onlangs moest de zanger van Delilah een reeks optredens uitstellen vanwege een “ernstige ziekte” in zijn familie. Zijn woordvoerster ontkende aanvankelijk dat het de vrouw van Tom was die in het begin ziek was. De zangeres schreef onlangs een boek over haar hele medische geschiedenis, waaronder twee keer dat ze kanker had.

Tom Jones Ziek

Tom en Melinda trouwden toen ze allebei 16 jaar oud waren in 1957 en zijn al bijna 60 jaar samen, ondanks de talloze affaires die Tom had met andere vrouwen tijdens zijn carrière als succesvol muzikant. Mark, het enige kind van het paar, werd geboren in hetzelfde jaar dat de twee in het huwelijksbootje stapten.

De zanger moest niet zo lang geleden een concert afzeggen omdat iemand in zijn “naaste familie” te maken had met een “ernstig ziektegeval”. De zangeres en de rest van de familie onthulden in een persbericht dat Linda een zeer korte tijd tegen kanker heeft gevochten, maar leed aan een verwoestende ziekte. “Ze stierf zonder pijn of lijden.”

Tom Jones werd geboren in Wales uit arbeidersouders en bracht zijn jeugd daar door. Hij begon te zingen in het kerkkoor en ging daarna zingen in kroegen. Toen hij werd ontdekt door producer Joe Meek, was Jones de leadzanger van de beatgroep Tommy Scott & The Senators.

Het succes van Jones werd echter pas gerealiseerd toen manager Gordon Mills aan boord werd gebracht.Zijn krachtige stem en opvallende uiterlijk hebben miljoenen dames geboeid, en nummers als “Green Green Grass of Home” en “What’s New Pussycat” waren enorme hits in het midden van de jaren zestig.

Nadat hij naar de Verenigde Staten was verhuisd, bracht Jones het grootste deel van de jaren tachtig door met optredens bij grote glamourshows in Las Vegas. Na een tijdje grotendeels inactief te zijn geweest, kwam Jones eind jaren tachtig terug met een cover van Prince’ Kiss, die werd opgenomen met ‘The Art of Noise’.In 1999,Jones bracht het album Reload uit, waarop een aantal samenwerkingen met andere artiesten stonden.

Samen met The Cardigans, The Stereophonics en Mousse-T had hij veel succesvolle samenwerkingen (de nummer 1-hit, Sex Bomb).”Helaas voelt Tom zich niet goed en heeft hij van de dokter de instructie gekregen om niet te handelen”, staat in de verklaring. Wat er precies met de zanger aan de hand is, blijft op dit moment een raadsel.

Jones en Woodward maakten al vroeg kennis met elkaar en trouwden toen Jones nog maar zestien jaar oud was. Door haar staat zijn leven op zijn kop, maar voordat ze stierf, moedigde zijn vrouw hem aan om door te gaan.

Hierdoor mijmert Jones, die nu 80 jaar oud is, ook over zijn vrouw op zijn nieuwste album, getiteld ‘Surrounded by Time’. Ik zal niet met je instorten is een nummer dat hij schreef naar zijn vriend Woodward, die in 2016 overleed aan longkanker.

Tom Jones Ziek
Tom Jones Ziek

“Terwijl ze in het ziekenhuis lag, waarschuwde ze iedereen:” Knoei niet met me. “Mijn tijd is om, maar je moet doorgaan met wat je aan het doen was. Verkruimel niet. Bedenk hoe gelukkig ik ben terwijl je ‘op het podium staan.’ Dat was nuttig voor mij. Ze heeft altijd gediend als een stabiliserende invloed voor mij.”

By Sarah

%d bloggers like this: