Spread the love

Vrouw Marcel Kittel:- Kittel boekte als sprinter tijdens de Tour de France enorm veel succes. Hij ontving de eerste maillot jaune van de Tour de France als resultaat van zijn overwinning in de eerste etappe van de Tour, die plaatsvond op Corsica. De volgende dag was hij echter niet succesvol.

Vrouw Marcel Kittel
Vrouw Marcel Kittel

door Jan Bakelants van RadioShackLeopard, die uiteindelijk op de laatste plaats eindigde en van de gele trui werd ontdaan. Kittel zou daarentegen nog niet klaar zijn met deze tour omdat hij etappes zou gaan winnen en Kittel kon zijn titel op de Champs-Élysées met succes verdedigen tijdens de laatste etappe van de race, die hij won.

Een einde maken aan de ongeslagen reeks van vier jaar van Mark Cavendish, waarin hij racete voor Omega PharmaQuickStep. Hij zou opschuiven naar de derde plaats in het klassement voor punten verdiend tijdens de Groene Trui Competitie. Kittel had een productief begin van zijn carrière.

zegevieren op de Down Under Classic vroeg in het jaar als resultaat. Daarna zegevierde hij in drie rechte etappes van de Dubai Tour. In de derde en laatste etappe van de wedstrijd kwam hij aan de finish na twee relatief kleine heuvels op en neer te zijn gegaan, en hij won de sprintwedstrijd tegen een aanzienlijk intiemere groep deelnemers.

In april behaalde hij een historische primeur door de Scheldeprijs te winnen voor een recordaantal van drie opeenvolgende jaren, waarmee hij de enige renner in de geschiedenis van de competitie was die dat deed. Kittel won de individuele etappes van de Giro d’Italia, evenals de races in Belfast en Dublin. Hij stopte echter met de race voordat hij in Italië aankwam.

Kittel zegevierde in de eerste etappe van de Tour de France, waardoor hij de gele trui kon claimen en zijn overwinning van het voorgaande jaar kon herhalen. Vincenzo Nibali kon hem echter onttronen toen ze op het podium stonden. Kittel daarentegen was succesvol in elke categorie van de competitie.

Vrouw Marcel Kittel
Vrouw Marcel Kittel

Deze overwinning kwam in de eerste wedstrijd van de atleet sinds hij met pensioen ging na zijn vorige pensionering. Arnaud Démare, die met FDJBigMat reed en ook Frans was, was de enige andere renner in de laatste massasprint die competitief met hem had kunnen zijn.

Kittel was betrokken bij een ongeluk op het podium dat bestond uit een lekke band met een bepaald aantal kilometers of mijlen te gaan, maar hij wist het te overwinnen en opnieuw op het podium te winnen. Tijdens de laatste kilometers van de race, toen ze voor hem stonden om hem te beschermen tegen de wind,

Voordat hij zich een weg baande naar de finish en de overwinning veiligstelde, feliciteerde hij zijn collega’s voor hun inspanningen en prees hen voor het werk dat ze hadden gedaan. Zijn collega’s waren Tom Veelers en John Degenkolb. Tegen het einde van het jaar, toen iedereen in de racewereld nog steeds leed onder de onthullingen over de dopingzaak,

Na Lance Armstrong nam Kittel een vocale antidopinghouding aan door uit te drukken dat hij genoeg had van de mensen in de wielerwereld die Armstrong nog steeds beschermden. Kittel verwees naar mensen in de wielergemeenschap die Armstrong nog steeds verdedigden. Dit nieuws kwam naar buiten op het moment dat het dopingschandaal de wielerwereld op zijn kop zette.

Vrouw Marcel Kittel
Vrouw Marcel Kittel

In hetzelfde jaar dat Kittel’s team, ArgosShimano, het hoogste niveau van concurrentievermogen in de sport bereikte, kregen ze ook World Tour-accreditatie. Kittels eerste overwinning van het jaar kwam in de vorm van een sprintfinish om de eerste etappe van de Ronde van Oman te winnen. Deze overwinning was Kittels eerste overwinning van het seizoen.

Hij is een voormalige Duitse wielrenner die racete voor en lid was van de wielerteams Team GiantAlpecin, QuickStep Floors en Team KatushaAlpecin tijdens zijn professionele carrière. Hij nam ook deel aan en was lid van Team KatushaAlpecin. Hierdoor was hij zeer bedreven in tijdritten toen hij jonger was. Als resultaat,

Op het WK voor minderjarige wielrenners eindigde hij op de derde plaats en kreeg een bronzen medaille. Nadat hij prof werd, maakte hij snel naam als expert in groepssprints door etappes te bereiken en te winnen in alle drie de grote rondes.

Hij behaalde een indrukwekkend aantal overwinningen tijdens zijn professionele carrière. Nadat hij zijn fietsschoenen heeft opgehangen, werkt hij nu als merkambassadeur voor Endura en ROSE Bikes. Tijdens het rijden voor het Nederlandse team SkilShimano vorig jaar maakte Kittel zijn debuut in de professionele gelederen en nam hij voor het eerst deel aan de competitie.

In die periode werd hij erkend als een specialist in tijdrijden en zegevierde hij in een groepssprint die plaatsvond tijdens de Tour de Langkawi. Als reactie op zijn prestatie koos hij ervoor om alles in de race te zetten en te sprinten. Daarna zegevierde hij in de groepssprints die in elk van de vier fasen van de Vierdaagse werden verreden.

Duinkerken zal als overwinnaar uit de oorlog komen. Toen Kittel de eerste positie innam in de eerste positie van de eerste etappe van de Tour de Pologne,hij won niet alleen zijn eerste etappe in de World Tour, maar ook zijn eerste etappe algemeen. Kittel zette zijn dominantie in deze race voort door nog drie etappes te winnen. Daarnaast creëerde hij zijn eigen.

Zijn Grand Tour-debuut kwam tijdens de Vuelta a Espaa, waar hij de zevende etappe van de race won en daarbij Peter Sagan en Oscar Freire versloeg. Aan het einde van het jaar eindigde hij als eerste in twee verschillende etappes van de Herald Sun Tour.

Kittel behaalde zo’n succes in zijn rijcarrière dat hij nu wordt beschouwd als de op één na meest succesvolle rijder aller tijden. Nadat hij was geselecteerd om zijn ploeg te leiden, nam Kittel voor het eerst deel aan de Tour de France. In deze rol streed hij de hele wedstrijd om ritzeges en de leiderstrui.

Echter, na onwel te zijn geweest met een kwaal die zijn maag en darmkanaal aantastte die werd veroorzaakt door een virus, moest hij een uur het podium verlaten. Dit was de vierde renner die de etappe van de Tour de France van vandaag verliet. Begin augustus trapte hij zijn comeback in het racen af ​​met de overwinning in de openingsrit van de Eneco Tour.

By Sarah

%d bloggers like this: