Spread the love

Wesley Koolhof Vriendin:- Wesley Koolhof, een professionele tennisser, is net terug uit Australië na een zeer succesvolle start van het nieuwe tennisseizoen op 28 januari. Als zijn zorgen uitkomen, zal hij een zeer succesvolle start hebben gehad in Australië. Kreeft nam het leven van zijn vader, Jurrie Koolhof, een voormalige voetballer die Zuid-Afrika internationaal vertegenwoordigde.

Wesley Koolhof Vriendin
Wesley Koolhof Vriendin

Volgende week, tijdens de ATP Finals, is Wesley Koolhof van plan om een ​​mooi en vruchtbaar tennisseizoen af ​​te sluiten door deel te nemen aan het toernooi. Alleen de allerbeste spelers ter wereld worden uitgenodigd om deel te nemen aan het evenement dat aan het eind van het jaar in Londen wordt gehouden, en dit omvat nu ook de beste dubbelspecialisten.

Koolhof stootte als speler van de Kroaat Nikola Mektic door naar de kampioenswedstrijd van de US Open en de kwartfinales van Roland Garros. Ondanks het feit dat ze pas het laatste jaar zijn begonnen samen te spelen.DUIVEN—Wesley Koolhof is een van de allerbeste tennissers ter wereld in het dubbelspel. Deze maand nam De Duivenaar deel aan de finale van de United States Open.

Ook in de tijd van de corona bleef hij de hele wereld over reizen. “In dit leven heb je relatief weinig mogelijkheden om met andere mensen om te gaan.”Wie denkt dat Koolhof na het winnen van de Grand Slam-finale in New York even kan ontspannen en ontspannen, heeft het mis.

We hebben een gesprek met Dean, een voetballer, en zijn broer, die 25 jaar oud is, uit een hotel in Hamburg, waar Dean meedoet aan een ATP-competitie.Daarnaast was Wesley, die nu 31 jaar oud is, vorige week nog een keer in Rome met zijn Kroatische dubbelpartner Nikola Mektic. Het meest voor de hand liggende antwoord is dat “we snel verder moesten na de US Open.”

Het tennisseizoen is na een onderbreking van bijna een half jaar en bijna vijf maanden hervat. Als gevolg hiervan moet Koolhof blijven werken. Aangezien u bijna elke week deelneemt aan een ander evenement in een ander land en het grootste deel van uw tijd reist tussen de luchthaven, uw hotel en de tennisbaan,
op dezelfde manier als hij deed voor de corona, alleen zijn er deze keer tests, veel regels en heel lang wachten.

Maar het belangrijkste is hoe goed je presteert. Dit vereist het aannemen van de levensstijl van een monnik. Toen hem werd gevraagd naar de routine van een gewone dag in zijn vak, antwoordde Koolhof, geboren in Zevenaar, met een hartelijke lach: “Dit is ook niet voor iedereen.”

“Je begint je dag met een ontbijt in het hotel, gaat dan verder met trainen in het park, waarna je terugkeert naar het park voor de lunch. Na de lunch train je meestal een uur in de middag. Daarna zul je vaak wat vorm van behandeling Af en toe zijn er avondexcursies voor u mogelijk.Dit hangt echter ook af van de locatie waar we ons bevinden. De volgende dag was er helemaal niets veranderd.

Een leven dat oninteressant en eenzaam is en dat aanzienlijke opoffering van jouw kant vereist. Voordat ik bij Corona begon te werken, was ik gemiddeld zo’n dertig weken per jaar van huis, wat overeenkomt met zo’n 250 dagen. “Dat moet te doen zijn”, stelt Koolhof.”Vorig jaar had ik mijn breakout-jaar en omdat ik rond de 15e op de wereldranglijst stond, was ik een aantrekkelijkere partner voor anderen”, zei Koolhof (31), die momenteel de nummer 13 van de wereld is.

Ik speelde het jaar daarvoor met Robin Haase, maar hij wilde zich concentreren op het enkelspel en ik wilde spelen met een dubbelpartner die zich fulltime met de sport bezighield. Daarna ben ik de omgeving gaan verkennen en heb een gesprek gehad met Mektic. We voelen ons goed op de baan en hebben de intentie om daar de komende jaren te blijven spelen.

Degenen die 59 jaar oud zijn, zijn vrijgesteld.Iedereen in de voetbalwereld is verrast. Dat de voormalig topscorer van PSV en vijfvoudig international te kampen had met een vreselijke ziekte was voor de rest van de wereld onbekend. En dit ondanks het feit dat hij eind 2016 zijn diagnose kreeg.

Wesley Koolhof Vriendin

Volgens zijn zoon, die 29 jaar oud is en in Ahoy woont, waar zijn vader als dubbelspecialist meedoet aan het ABN Amro-toernooi, “wilde hij er niemand mee lastig vallen.” “Hij voelde zich meer op zijn gemak om het zo voor zichzelf te houden. Je zou ook de eerste twee jaar niets van hem kunnen weten.”

Koolhof staat momenteel aan de vooravond van het kraken van de top 10 in het dubbelspel, een discipline die verbleekt in vergelijking met het enkelspel. “De enkelspelcompetitie ligt lichtjaren voor ons, maar de ATP doet veel om de bekendheid van de dubbelspelcompetitie te verhogen. Ze laten bijvoorbeeld veel foto’s zien.

Er wordt live verslag gedaan van elk van de wedstrijden die tijdens de ATP Finals worden gespeeld. “Dat is beter geregeld dan voorheen”, aldus Koolhof. “Ik heb gemerkt dat mijn bekendheid het afgelopen jaar ook is toegenomen, en ik denk dat dit deels te wijten is aan het feit dat ik meerdere keren samen met Stefanos Tsitsipas heb gespeeld.ionen.”

In het enkelspel kon Koolhof nooit hoger op de wereldranglijst komen dan positie 462. Toen hij met iemand naast hem behoorlijk succesvol was in de lagere toernooien, maar geen succes boekte op individuele basis, nam hij de beslissing om zich te concentreren in plaats daarvan op de dubbelspelwedstrijden.

Ik zat op een splitsing in het pad en heb er altijd van genoten om dubbel te spelen in competitie. Na enige tijd begon ik te experimenteren met Matwé Middelkoop en de resultaten werden steeds beter.
Het moment dat we enkele van de beste spelers ter wereld versloegen tijdens het ABN AMRO evenement in Rotterdam in 2017 en de finale haalden was het moment dat er een vonk overstak.

Julia Gorges, een voormalige Duitse tenniskampioen die onlangs met pensioen is gegaan, heeft zich bij Koolhof in Londen aangesloten. Gorges is de vriendin van Koolhof. “Het lijkt erop dat ze haar rackets op dit moment niet heeft meegenomen.”

“Omdat we er een punt van maken om zo min mogelijk met de andere koppels om te gaan, vinden de overgrote meerderheid van onze oefensessies hier plaats met ATP-goedgekeurde slagpartners”, legt Koolhof uit, die geen enkele poging deed om de beslissing van Gorges te beïnvloeden.

Wesley Koolhof Vriendin
Wesley Koolhof Vriendin

“Dit was de meest gunstige optie voor haar. Ze heeft de afgelopen vijftien jaar een succesvolle carrière gehad en ze besloot dat het nu tijd was om met pensioen te gaan. Op de Australian Open heb ik geprobeerd haar te spelen in een gemengd dubbelspel, maar ze sloeg mijn aanbod af.

By Sarah

%d bloggers like this: