Spread the love

Yasmin Wijnaldum Ouders:- Vanwege haar melkachtige ogen en lippen die Lindsey Wixson groen van jaloezie zouden hebben gemaakt, had Yasmin velen voor de gek kunnen houden door te denken dat ze de jongere broer of zus was van het supermodel Brandi Quinones uit de jaren negentig.

Yasmin Wijnaldum Ouders
Yasmin Wijnaldum Ouders

Feyenoord besloot hem in de basisopstelling voor het eerste elftal te plaatsen. Hierdoor werd hij de jongste speler in de geschiedenis van de Rotterdammers die ooit debuteerde. Na de voorgaande vijf jaar bij de organisatie te hebben gewerkt, zou hij naar PSV gaan en zijn carrière daar nog vijf jaar voortzetten.

Hij had eerder al een aantal jaren zijn lange vlechten opgestoken ten gunste van een kort kapsel, en tijdens hun gesprek legt hij uit waarom hij de overstap naar Heroes maakte.”Ik heb een paar uur aan het snijden besteed. Als het regende terwijl ik aan het sporten was, zou ik in veel slechtere toestand zijn dan ik al ben. Het is vastgesteld dat hij ze inderdaad heeft bewaard.

Ze bevinden zich in de buurt waar we wonen. “Het stoort me niet zo veel,” zei Gini. De enige manier waarop we Georginio kennen, is door zijn charmante grijns, die doet denken aan het geluid van piepende tandpasta, maar op een vrolijke manier.

Er zijn momenten waarop de middenvelder niet positief ingesteld is. Zo kreeg hij ooit een flinke vechtpartij met Davy Klaassen tijdens een wedstrijd tussen PSV en Ajax, maar wilde hij er met FOX Sports niet over praten. De wedstrijd ging tussen PSV en Ajax. Gini was ontmoedigd door de uitkomst van het spel en vond dat het gesprek met de speler veel te lang duurde.

Gini was ook gefrustreerd door de lengte van het gesprek.In tegenstelling tot hun oudere broer hadden ze echter niet hetzelfde succes. In het verleden was broeder Gilliano lid van de voetbalteams Go Ahead Eagles, FC Groningen en AZ.

Momenteel is hij echter actief in de Verenigde Staten van Amerika. Hij is de halfbroer van La Parra en is een profvoetballer die ooit uitkwam voor SC Heerenveen en momenteel uitkomt op het tweede Engelse niveau.

Yasmin Wijnaldum Ouders
Yasmin Wijnaldum Ouders

Ze zal in de advertentie worden opgenomen samen met andere bekende modellen zoals onder meer Sasha Pivovarova en Natalia Vodianova. Dat is een hele prestatie voor de persoon in kwestie.is pas zeventien jaar student aan de Universiteit van Amsterdam en deed precies een half jaar geleden mee aan haar allereerste show op Fashion Week.

Het mag dan ook niet als een verrassing komen dat ze de aandacht trok van Miuccia Prada, die ook verantwoordelijk is voor het succes van Lineisy Montero, Willow Hand en Aya Jones. Voordat ik bij Elite solliciteerde, was ik meerdere keren gescout; toch vroeg ik me elke keer af waarom ik in aanmerking moest komen voor het programma.

Ik? Ik kan geen model zijn. Maar uiteindelijk kwam ik op het punt dat ik dacht: “Oké, waarom niet?” Geef het me gewoon direct! Het begon allemaal toen ik de beslissing nam om mijn portfolio in te dienen bij Elite Model Look, en zij accepteerden het prompt. Dat was de eerste stap in het proces.

In een interview met The Guardian vertelt Wijnaldum over de sport turnen, een van zijn passies. [Citaat nodig] Hij vervolgt: “Toen ik een kind was, deed ik achterwaartse salto’s en andere dingen, zowel buiten als binnen.” Dit deed hij zowel binnen als buiten.

Yasmin Wijnaldum Ouders
Yasmin Wijnaldum Ouders

Mijn grootmoeder waarschuwde me om ermee door te gaan, omdat ze dacht dat het gevaarlijk was. Omdat mijn dochter nu aan gymnastiek doet, kan ik niet anders dan een zweem van jaloezie voelen omdat ze een van mijn oude ambities realiseert. Gymnastiek is al zo lang als ik me kan herinneren een droom van mij. Ik had geen andere keuze dan er een einde aan te maken, zodat ik me op het voetbal kon concentreren.

Men hoort Gini zeggen: “Helden.”In de Elite Model Look-wedstrijd maakte Wijnaldum haar eerste optreden als model. Ze nam deel aan de wereldwijde finale en won een contract bij het Elite Model Management-kantoor in Amsterdam. Haar land, Nederland, was vertegenwoordigd op de wedstrijd.

Na te hebben getekend bij Elite Worldwide en The Society, maakte Wijnaldum haar debuut op de catwalk tijdens de Jean-Paul Gaultier Haute Couture F/W show.Tijdens het S/S-showseizoen liep ze alleen voor Prada, wat ertoe leidde dat ze werd geboekt voor de S/S-campagne naast Sasha Pivovarova en Natalia Vodianova.

Wijnaldum maakte ook haar catwalkdebuut tijdens de herfst/winter 2017 Haute Couture show van Jean-Paul Gaultier. In het zomernummer van I-D Magazine debuteerde ze voor het eerst op de omslag van een publicatie.

Het was op de Victoria’s Secret Fashion Show waar ze voor het eerst voor het publiek verscheen. Prada heeft zojuist aangekondigd dat Yasmin Wijnaldum hun nieuwe gezicht zal zijn voor hun lente/zomer reclamecampagne.

“Sinds we samen door de kindertijd gingen, zal er altijd een band tussen ons zijn.” Toen ze jonger waren en in Sparta woonden, speelden Georgino en Kevin samen voetbal en tot op de dag van vandaag hebben ze wekelijks contact met elkaar.Bovendien hadden we af en toe problemen met tegen elkaar schreeuwen. Hij verdient elke eer. “Ik ook.” Toen Gini haar eerste verjaardag nog niet had bereikt,

By Sarah

%d bloggers like this: